Sveikas, daiļās! Laikā, kad matētas īpaši noturīgas (lasi - sausinošas) lūpu krāsas uzņem popularitāti, ir īpaši svarīgi rūpēties par labu lūpu stāvokli. Turklāt, modernais matte pasvītro katru krociņu, sausumiņu un ādas plēksnīti. Cik sevi atceros, gan ziemā, gan vasarā man bijušas sausas un problemātiskas lūpas. Situāciju pasliktina mana pataloģiskā vēlme tās kost un kost nost sausus ādas gabaliņus. Un, es domāju, ka visiem skaidrs, ka tas beidzas ar vēl lielākām problēmām, sāpēm un asinīm. Atvainojos par tik negatīvu un riebīgu sākumu :D
Ar lūpu balzamiem man ir visai negatīva pieredze, jo, lielākoties, tie palīdz īslaicīgi. Un man pat ir sajūta, ka no tiem rodas sava veida atkarība. Kamēr lieto - viss ir labi, tiklīdz pārstāj - lūpu stāvoklis paliek sliktāks, nekā bija pirms balzama lietošanas. Vai tās ir tikai manas iedomas?
Cīnoties ar lūpu sausumu, es izmēģināju ļoti daudz dažādus produktus dažādās cenu kategorijās (sākot no Nivea un beidzot ar Dior). Pirmo reizi ar Blistex iepazinos kādā no Pastaigas (žurnāls) kosmētikas TOPiem, saņemot goodie bag iekš Stockmann. Braucot mājās pamēģināju jaunumu (MedPlus balzamu) un sākotnēji biju pārsteigta par atvēsinošu sajūtu ziemas laikā. Bet, tas tiešām ātri vien sniedza lūpām komfortu un mazināja sausumu. Tāpēc, kad ar mani sazinājās zīmola pārstāvji, es nevilcinoties paņēmu visus 11 produktus izmēģināšanai.
Es izmēģināju visus un teikšu, ka visi Blistex balzami tiešām ir ļoti iedarbīgi. Un pats galvenais, ka ārstējošais efekts un lūpu komforts saglabājas ilgu laiku. Mani favorīti ir:
Intensive Moisture Cherry, kas satur šī sviestu un lanolīnu, kā arī tam ir SPF15.
Daily Lip Conditioner, kas satur alveju, kakao sviestu, olīveļļu un vīnogu kauliņu eļļu, arī ar SPF15.
MedPlus Lip Balm ar eikaliptu, mentolu un kamparu, kas palīdz nomierināt sausas, sasprēgājušas lūpas un atjauno tajās mitruma līmeni.
Lip Relief Cream, kas dziedē lūpu ādā radušās plaisas, mazina aukstumpumpu izraisītas sāpes un palīdz sadziedēt aukstumpumpas, nomierina, ārstē un dziļi mitrina, aizsargā sausas, sasprēgājušas un saulē apsvilušas lūpas.

Balzamus var iegādāties www.internetaptieka.lv Cenas: 2.66-2.81 €. www.internetaptieka.lv ar kodu Kamila saņem 5% atlaidi (es ilgi testēju balzamus, tāpēc ceru, ka kods vēl strādās).

Šobrīd manā Instagram notiek konkurss, kurā sev un draudzenei vari vinnēt Blistex balzamus!

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).