YSL All Hours Long-Lasting Foundation Review

EN: Hello, gorgeous! I was so excited to try this foundation, that it was very painful to find it is not that great...However, you decide!
All Hours 24-Hour advanced formula won’t cake, dry, flake or fade. Transfer-proof, oil-free and non-pore clogging, this foundation stands up to makeup meltdowns by combining move-with-you flexible pigments and skin-loving ingredients for better flawless coverage and skin that feels fresh and comfortable day to night.Instantly blur and erase imperfections, pores, dullness and unevenness. Skin looks flawless up to 24 hours thanks to the highest concentration of ultra-fine, oil absorbing pigments that cover and smooth perfectly yet resist fading, heat, humidity, dryness and touch.   
The foundation has rather thick, but easy spreadable consistency. It has a pleasant nuts-fruits-fresh perfume scent. All Hours is meant for oily/combination skin, probably because of this reason, it looks much better on oily skin. On dry skin it emphasizes all the dry bits, sits in pores and for some reason disappears much faster. It lasted full day in office and an intensive boxing training on my combination skin. It applies nicely no matter if you use a brush, fingers or a sponge (I tried with BeautyBender). Sounds too nice, to be true? The problem is that All Hours oxidizes badly. I would say it becomes like two shades darker. You can see my face pictures before and after below. The oxidation can be seen on pictures of my arm (the left swatch is YSL All Hours in B20, right MAC Studio Fix NW13). And, yes, you get only 25 ml instead of 30. So, I would say, that foundation is rather nice, but bare in mind that oxidation (and definitely forget about this foundation if you are Snow-white).

LV: Sveikas, daiļās! Kaut jūs zinātu cik ļoti es vēlējos izmēģināt un iemīlēt šo YSL selektīvā zīmola jaunumu. Vispār, atzīšos, ka, lai gan man ir vairāki budžetam draudzīgi tonālo krēmu mīluļi, ikdienā roka daudz biežāk sniedzas pēc kāda luksus zīmola pārstāvja. Nesen beidzās mans Armani Lasting Silk un es sapratu, ka gribu kaut ko līdzīgu. Kā reizi iznāca jaunais YSL All Hours, kas pēc apraksta 100% atbilsta manam tonālā krēma sapnim.
YSL All Hours Encre de Peau Long-Lasting Foundation tonālā krēma sastāvā ir nano izmēra pūdera daļinas, kas efektīvi spēj absorbēt lieko sebumu, nodrošina grimu bez taukaina spīduma ne mazāk kā 24 stundas. Tas nodrošina perfektu līdzsvaru starp sebuma kontroli un ūdens aizturi, saglabājot Jūsu ādu svaigu un mitrinātu no rīta līdz vēlam vakaram. Saules aizsargfiltrs SPF 20.
All Hours ir ļoti patīkams (man, protams) augļu-riektu-viegla parfīma aromāts, kas uz ādas nesaglabājas. Tam ir diezgan bieza, bet plastiska tekstūra. Uz ādas tas izkūst un lieliski izlīdzinās gan klājot ar otu, gan ar pirkstiem vai sūklīti.
Attēlā kreisā pusē YSL All Hours B20, labā - MAC Studio Fix NW13.

Tonālais krēms ir domāts kombinētai/taukainai ādai. Laikam, tieši tāpēc tas ievērojami labāk izskatās un (man par pārsteigumu) arī turas uz taukainas ādas. Jā, no sausām zonām pazūd daudz ātrāk, kā arī jau sākotnēji pasvītro visus sausumus. Lai gan (vismaz manā gadījumā) to var mierīgi lietot tumšo loku maskēšanai un krociņās tas nesaiet.

Te būs pirms/pēc bilde. Augšējā bilde bez tonālā, apakšējā ar All Hours tonālo krēmu. Teju makro režīmā var redzēt visas manas poras, pigmenta plankumus, plīsušus kapilārus un citus nesmukumus, bet es esmu atklāta - rādu visu kā ir :D  Informācijai, bildē All Hours nedaudz "atšķaidīts" ar Illamaqua Skin Base balto tonālo krēmu.
Uz ādas tas izskatās lieliski. Nav nedz pārlieku matēts, nedz spīdīgs. Ļoti dabisks un "dzīvs" finišs. Kā var redzēt no bildēm pārklājums gandrīz pilns, bet es vienmēr klāju tonālo ļoti plānā kārtā. Ja uzklāt vairāk, tad var panākt pilnu pārklājumu. Uzslāņojas  All Hours ļoti labi un neizskatās pēc maskas.
Attēlā kreisā pusē YSL All Hours B20, labā - MAC Studio Fix NW13 (nedaudz izpludināti).

Noturība dienas laikā ir vienkārši apbrīnojama. Tas lieliski iztur dienu ofisā un vēl boksa treniņu. Kopā All Hours ir 22 toņi, bet Latvijā var iegādāties 12 (gaišākos), kas ir visai pieklājīgi. 
Attēlā kreisā pusē YSL All Hours B20, labā - MAC Studio Fix NW13 (izpludināti un pilnībā izžuvuši).

Jautāsiet - kur āķis un kāpēc tad nav "zelts"? Āķis ir tieši toņu izvēlē. Nosakot toni, svārstījos starp B20 un B30 (otrais un trešais gaišākais tonis), lai gan parasti YSL man ir pats gaišākais bēšais tonis. Paņēmu B20. Bet problēma tāda, ka tas TRAKI oksidējas. Nu pa kādiem 2 toņiem noteikti. Tāpēc arī taisīju tik daudz bildes ar roku, lai varētu parādīt kā izskatās "svaigs" un pilnīgi nosēdies tonālais. Man jau šķiet, ka tonālam krēmam par šādu cenu (turklāt, iepakojumā vien 25 ml, ierasto 30 ml vietā) tas nav pieļaujams. Kādas ir jūsu domas?
Attēlā kreisā pusē YSL All Hours B20, labā - MAC Studio Fix NW13.

Vai ir vērts pirkt? Es teiktu, ka pats tonālais un efekts uz ādas ir labs un noturība lieliska, bet ir ļoti jāpiedomā pie toņa izvēles.

Sastāvs:
 

Vai ir mēģināts? Kādas atsauksmes? Kāds ir jūsu mīļākais noturīgs tonālais krēms kombinētai ādai?

Iegādāties var Douglas, Stockmann.
Cena ~52 € par 25 ml.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).