Sveikas, daiļās! Beidzot blogā ir jauns ieraksts :) Nezinu kā jums, bet man pašai liels prieks. Nedaudz vēlāk pastāstīšu kur biju nozudusi un kas darās manā dzīvē. Šoreiz iztikšu bez gara ievada un pastāstīšu par trīs foršiem Kiehl's produktiem, par kuriem, nezinu kāpēc, latviešu blogos nav daudz informācijas.
Nightly Refining Micro-Peel Concentrate ir maigs skābju pīlings ar ļoti vieglu tekstūru. Sastāvā ir kinojas miziņu ekstrakts un fitīnskābe  (Phytic Acid), kam piemīt antioksidantu iedarbība. Koncentrāts jālieto uz nakti pirms seruma vai krēma. Es gan citreiz slinkoju un uzklāju vienu pašu.
Produktam ir šķidra konsistence un ērts iepakojums ar pipeti. Pēc apmēram nedēļas lietošanas ilguma pamanīju, ka āda palika gludāka (kā jau pēc skābju produktu lietošanas). Pēc trīs nedēļām ādas tonis palika vienmērīgāks un pigmenta plankumi nedaudz gaišāki. Lietojot ilgtermiņā arī melnie punkti paliek mazāk. Patiks raupjas, nespodras ādas īpašniecēm.  
Iris Extract Activating Treatment Essence* ir Āzijas ādas kopšanas rutīnas iedvesmots produkts. Manuprāt, esences joprojām maz pie mums novērtētas. Esence ir "pirmais solis", kas nav nepieciešams visiem, bet lieliski papildina un pastiprina pret novecošanas kopšanas rutīnas iedarbību. Kiehl's īrisa esence satur gan lipo hidroksil skābi (Lipo Hydroxy Acid (LHA)), gan hiāluronskābes atvasinājumu (Sodium Hyaluronate). Rezultātā atmirušas šūniņas tiek maigi nolobītas, bet, pateicoties hiāluronskābei, āda netiek sausināta, bet, tieši otrādi - piepildīta ar mitrumu. Esences konsistenci es raksturotu kā pašķidru gelu. Ja uzklāsi par daudz, var rasties lipīguma sajūta. Esence noteikti patiks tiem, kam uz ādas veidojas sausi pleķīši. Regulāri lietojot, ādai paliek gludāka tekstūra, kā arī mazinās nelielas ādas atūdeņošanas izraisītas krunciņas.  
Ginger Leaf & Hibiscus Firming Overnight Maskai* ir nedaudz dīvaina tekstūra, kas sākotnēji atgādina pabiezus poras izlīdzinošus sejas praimerus (silikoni gan sastāvā nav). Taču, saskaroties ar ādas siltumu, maska kūst. Jāatzīmē, ka uzklāšanas laikā ir svarīgi nepārforsēt ar daudzumu, citādāk maska rullēsies nost (maska jālieto nakts krēma vietā un tas arī ir mans orientieris daudzuma ziņā). Produktam piemīt ingvera (nevis citrusīgs, bet piparots) aromāts, kas uz ādas ātri izgaist. Uzreiz pēc uzklāšanas es jutu vieglu kņudēšanu. Jāsaka, ka šoreiz es gūstu baudu no rezultāta, nevis no uzklāšanas procesa. Un rezultāts ir pamanāms! Jau nākamajā rītā āda izskatās ievērojami svaigāka un ir arī manāmi tvirtāka. Ilgtermiņā maska savelk ādu, sašaurina poras un samazina smalkas krunciņas.  
Izmēģināju arī dažus pēdējo jaunumu paraudziņus un man iepatikās Ultra Light Defense CC cream (ar SPF50 PA++++) un Glow Formula Skin Hydrator. Iesaku palūgt Kiehl's paraudziņus ;)

Sastāvus produktiem var izlasīt ražotāja mājaslapā pie katra produkta Ingredients un zemāk See Full List

Kiehl's produkciju Rīgā iespējams iegādāties t.c. Stockmann un Spice.
Cenas:
pīlings 53 eur par 30 ml
esence 44 eur par 200 ml
maska 55 eur par 100 ml

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (bet jūs jau ziniet, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).