Sveikas, daiļās! Melnā piektdiena ar blīkšķi atnāk arī pie mums. Citiem nepatīk, ka viss tiek komercializēts un amerikanizēts. Citiem patīk iespēja iegūt sen kārotās lietas par zemākām cenām. Ja piederi pie otras grupas, tad šeit būs, manuprāt, foršu atlaižu (un kuponu) apkopojums. Turklāt, atlaides darbosies ne tikai šodien, bet, pārsvarā, arī visas brīvdienas. Es pati bieži izmantoju Black Friday, lai iepirktu dāvanas radiem un, protams, palutinātu arī sevi. Visi zemāk esoši linki ir klikšķināmi. Sākam!

FEELUNIQUE piedāvā no 23. līdz  26. novembrim atlaides līdz 33% (un, patiesībā arī vairāk) links uz akcijām. Man šķiet, ka šī ir forša iespēja, lai izmēģinātu kādu Huda Beauty paleti, vai mini versiju ieķert kā dāvanu māsai.

Ļoti labas cenas ir arī Giorgio Armani produkcijai (izdevīgāk, nekā Stockmann skaistuma dienās ar kuponiem). Man ļoti patīk viņu tonālie krēmi un Lip Magnet lūpu krāsas. 

Ļoti labas cenas ir Lancome komplektiem, kur ietilps pilnizmēra tuša + 3 mini versijas. Piemēram šis:




un vēl šis:
komplekts maksā lētāk, nekā viena plika tuša vietējos veikalos. Sanāks lieliska dāvana mammai (vai sev pašai). 4 tušas pietiks veselam gadam un sanāk izdevīgāk nekā Maybelline. Man nav nekas pret Maybelline, bet, ja ir iespēja dabūt par to pašu cenu Lancome...

Forši dāvanu komplekti par patīkamām cenām ir Clinique

Līdz 40% atlaides ir arī Urban Decay paletēm.    
Jau pieminētam Maybelline ir 30% atlaide visam sortimentam. 

LOOKFANTASTIC ar kodu BF25 piedāvā atlaides līdz 25% gandrīz visam sortimentam.

Ļoti izdevīgs piedāvājums 3 par 2 + 25% atlaidi ELEMIS produkcijai. 

Superīga 36% atlaide visai Kerastase produkcijai. 

3 par 2 piedāvājums DERMALOGICA

Kolosālas cenas Clinique dāvanu komplektiem. Man ļoti iepatikās šis:
un šis:

komplekti.

BEAUTYBAY piedāvā atlaides līdz 40% acu ēnām.  
No retāk pieejamiem zīmoliem tur ir Wet'n Wild, Makeup Geek, BH Cosmetics, bez piegādes maksas un vēl ar atlaidēm var dabūt arī ZOEVA otas. Šeit ir apkopotas atlaides ēnu paletēm. 


DOUGLAS piedāvā daudz labas atlaides. Ar kodu MAKEUP ir 20% atlaide visam MAC, Bobbi Brown un Urban Decay sortimentam. Ar kodu PIEKTDIENA ir 15% atlaide gandrīz visam veikala sortimentam. Es pati plānoju iegādāties sen kāroto MAC FIX+ ar lavandas aromātu un metu acis uz Bobbi Brown Remedies kitiem, it īpaši šo.
Pašmāju zīmols MADARA piedāvā 40% atlaidi visam sortimentam. Man pašai ļoti patīk viņu roku ziepes, Re:Gene maskaSOS Intensīvi atjaunojošs serums, Cellular Repair serums, Daily Defence krēms noteikti noderēs ziemā. Senos favorītos ir arī Bio Defence dezodorants

Vai plānojiet kaut ko pirkt? Varbūt jau nopirkāt? Labprāt dzirdēšu ko, jo par svešiem pirkumiem priecājos kā par savējiem un vienmēr ar sajūsmu skatos Haul video :)