Pien- Cleansing foam for facial skin - review

English summary:
Hello Gorgeous! Pien- (from Latvian - milk-) cleansing foam for facial skin gently cleanses facial skin and removes make-up. Facial foam is made from quark whey concentrate (dairy product processing by-product). Foam adds a healthy glow, while making the skin naturally supple and captivating. Whey and aloe gel soften, calm, and smooth the complexion. Product is free from SLS, parabens, perfume, allergens and PEG. Also it has ECOCERT certificate and it is not tested on animals. Quark whey contains Lactic Acid which is great for your skin as it has exfoliating properties. My skin feels very soft and smooth after cleansing without any discomfort. I found this product just amazing with one small "but" - the smell is quite specific. Dairy product smell. But I have to say that after several times of use it did not bother me anymore :) I definately recomend to try out this Latvian product. If you are interested - visit Pien- homepage.

Sveikas, manas daiļas lasītājas! Esmu atgriezusies no atvaļinājuma ar enerģijas lādiņu, un, ceru, ka pietiks spēka gan darbiem, gan sportam, gan blogam :) Siltajās zemēs ir labi, bet, kad veikalu plauktos ieraugu kaut ko jaunu no pašmāju ražotājiem, uzreiz acis deg un rokas stiepjas pakaļ maģiskajām pudelītēm :) It īpaši šoreiz, kad ieraudzīju Pien- kopjošo kosmētiku. Un tam ir vairāki iemesli: pirmkārt Pien- produkcijas pamatā ir izmantotas piena sūkalas (tīras, Latvijas zemnieku saimniecībā ražotas piena suliņas); otrkārt produktam ir ECOCERT sertifikāts (šeit dabīgās kosmētikas fanes sāk spiegt); treškārt, kā jau teicu, Pien- kosmētika ir ražota Latvijā.
Kas tad tas ir par zvēru? Dabiskas, hipoalergēnas putas sejas ādas mazgāšanai un attīrīšanai. Nesatur krāsvielas un aromatizētājus (uz iepakojuma rakstīts, ka produkts nsatur SLS, parabēnus, aromatizētājus, alergēnus (nezinu, kas īsti ar šo ir domāts), PEG un arī, ka produkts nav testēts uz dzīvniekiem). Putas piemērotas jebkura tipa ādas kopšanai. Šīs gaisīgās putas maigi attīra sejas ādu no kosmētikas un netīrumiem. Piešķir sejai veselīgu izskatu, padara ādu dabiski maigu un valdzinošu. Putas labi puto, efektīvi mīkstina ādu, radot patīkami zīdainu sajūtu. Sastāvā esošās piena sūkalas un alvejas želeja mīkstina, nomierina ādu un padara to gludu. Saudzīgai attīrīšanai un ādas labsajūtai pievienots ECOCERT sertificēts dabiskais komplekss no 3 organiskiem augu ekstraktiem - Āzijas akācijas Shikakai pupiņām, Āfrikas koka Balanties Aegyptiaca augļiem un Dienvideiropas sarkanās ģipsenes saknēm.  


Man patīk iepakojumi ar pumpīšiem :) Kad rokas ir slapjas, daudz ērtāk ir darboties ar pumpīti, nevis ņemties ar tūbiņu. Putas ir diezgan biezas un "smalkas". Kosmētiku no sejas noņem labi (no acīm neesmu mēģinājusi). Pēc putu lietošanas sejas āda (man nesaprotamu iemeslu dēļ) tik tiešām ir maigāka un mīkstāka. Nav arī nekādas velkošas sajūtas. Par to jāsaka paldies sastāvā esošām sūkalām, jo sūkalas ir skābas, savukārt skābs pH ir labāks ādai (lielākoties mazgāšanas līdzekļi ir sārmaini, tāpēc mēdz sausināt ādu). Piena sūkalas satur pienskābi, kas ir lielisks kopjošs līdzeklis, kas noloba atmirušas ādas šūnas.  


Jāsaka, ka šis ir lielisks līdzeklis ar vienu mazu "bet". Proti, putām ir specifiska smarža (sūkalu), bet tā nav uzbāzīga. Patiesībā, pēc pāris lietošanas reizēm pie smaržas esmu pieradusi un tā mani vairs netraucēja :)
Sastāvs: Piena suliņu koncerntrāts, Aqua,  Cocamidopropyl Betaine,  Betaine, Glycerin, Sodium Laureth-5 Carboxylate,  Acacia Concinna Fruit Extract, Balanites Aegyptiaca Fruit Extract, Gypsophila Paniculata Root Extract, Aloe Barbadensis Gel, Panthenol, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.
No Pien- produkcijas klāsta (šobrīd tikai 5 produkti) esmu izmēģinājusi arī intīmās ziepes (kuras, starp citu, iesaka lietot Latvijas Ginekologu asociācija) un tās man ļoti patīk.
Cenas: sejas putas (200 mL) 8.80 Ls, intīmās ziepes (250mL) 7.70 Ls (es abus produktus pirku Kolonnā).