Some new cosmetic stuff and first impression

Please scroll down for the english summary.

Sveikas, daiļās! Atrādīšu savus pēdējā laika pirkumus un jaunumus:


Jaunas kolekcijas Meteorites no Guerlain tonī #2 Clair - pirku feelunique un bija iespēja izvēlēties 2 paraudziņus pie pirkuma. Protams, uzreiz paķēru leģendāro GlamGlow un Nuxe eļļu. Pirmie iespaidi par leģendāriem meteorītiem mazliet zemāk.
Revlon Photoready BB Cream - labumiņš, kas atbrauca pie manis no Lielbritānijas kopā ar iepriekšējā rakstā pieminēto L'Oreal pūderi. Ar BB krēmu gan labāka pieredze. Tonis man der ideāli. Maskē labi, bet, manai (šobrīd) taukainai ādai padaudz mitrināšanas. Pat ziemā varu iztikt bez mitrinoša krēma. Krēmam ir SPF 30. Var būt kādai sausākas ādas īpašniecei ir interese par šo produktu? Labprāt atdotu par 7 Eur.
LaMav intensīvās mitrināšanas nektārs ar superīgi labu un superīgi dabīgu sastāvu. Esmu lietojusi tikai pāris reizes. Redzēsim, kā mana āda to uzņems. 
Urban Decay Naked 3. Kad pirmo reizi parādījās veikalos, es kaut kā nobremzēju. Paleti izķēra pāris stundu laikā un tad es sapratu, ka man vajag! Kad Naked 3 atgriezās pārdošanā, es biju pirmajās rindās un dabūju :D Jāsaka, ka arī šoreiz paleti izķēra pāris stundu laikā.

Mazliet vairāk par ilgi gaidītiem meteorītiem. Kad pirmo reizi atvēru produktu biju nesaprašanā kas notiek? Iekšējais sūklītis zaļgan-pelēkā tonī - noklāts ar pamatīgu pūdera kārtu. Pērlītes bija "nobružātas".

 

Nevienas salauztas pērlītes nav, bet visas tādas...nesmukas. Uzprasīju Velvet Mimosai ko viņa domā, jo zinu, ka viņai ir meteorīti. Uz ko saņēmu atbildi, ka jaunā sērija tāda esot. Pēc viņas ieteikuma palasīju pāris atsauksmes ārzemju blogos un nomierinājos. Pērlītes ļoti uzmanīgi pārliku tukšā maskas konteinerā, līdz izlietošu pūderi. Vīrs, ieraugot pērlītes prasīja priekš kam šāds brīnums un vai nav vieglāk ražot presēto versiju ar sajauktiem toņiem. Es teicu, ka vieglāk jau ir, bet tad pūderis izskatītos šādi un, diez vai, tam būtu tik daudz piekritēju:
 

Vēl biju pārsteigta par meteorītu stipro smaržu. Pēc tam izlasīju, ka tas ir zīmola "firmas" aromāts. Godīgi sakot, man ne visai patīk. Bet tas jau subjektīvs viedoklis :)

Naked 3. Šeit gan man trūkst vārdu, lai aprakstītu savas emocijas. Tā ir tāda spiedzoša sajūsma! Visi toņi ir "mani". Visi 12. Labās puses toņi ir ideāli dienas un vakara makijāžai. Savukārt, kreisās puses toņi ideāli derēs pavasarim. Ēnas ziežas kā sviests. Ideāla noturība. Paletei līdzi nāk četri ēnu bāzes paraudziņi.


Jāsaka, ka toņi nav īsti korekti, jo bildēju virtuves apgaismojumā, bet iespaidu var gūt (bildē labās puses toņi).


Kādi ir jūsu pēdējā laika pirkumi un atklājumi?

English summary:
Hello Gorgeous! I just wanted to show some new stuff and share first impressions. I bought new Meteorites by Guerlain in shade #2 Clar from feelunique and picked up GlamGlow and Nuxe oil as samples. About Meteorites...First I was disappointed as there was lot of powder in the box. But then I realized that this is just new Meteorites formula. Obviously it just too soft. The second surprise was the scent of Meteorites. I never knew they are scented :D Revlon PfotoReady BB cream have good amount of coverage and SPF 30, but seems not be the best choice for my combination to oily skin :( I`ve tried LaMav Nectar (organic serum) for just a few times now and hope my skin will not protest against it. Nectar is a mixture of oils and it has a really good ingredients in it. So I hope I`ll like this one. Naked 3 is just amazing. All of the 12 shades are gorgeous and so well pigmented. The right side of the palette is good for daytime and party makeup. The left side would be nice for pink spring "pick me up" makeup.