Please scroll down for english summary.
 
Sveikas, daiļās! Kad parādītās pirmie reklāmas attēli ar jauno L'Oreal izgaismojošo pūderi, es uzreiz zināju, ka tas noteikti nonāks manās rokās. Nu bet kā var ko tādu negribēt:


Tāpēc, kad radās iespēja pasūtīt preces caur radiem no Lielbritānijas, pūderis uzreiz iekļuva Boots pasūtījumu groziņā. Velkot ārā preces no kastītes un ieraugot izgaismojošo pūderi "dzīvajā", nodomāju, ka es biju cerējusi uz kaut ko citu! Kāpēc? Tāpēc, ka patiesībā produkts izskatās šādi:


Parādot reklāmas bildi un reālo produktu vīram, viņš teica, kā, acīmredzot, pūderim labāk piestāvētu melns iepakojums. Iespējams. Bet maza rūgtuma sajūta palika. 
Izmēģinot produktu uz rokas nodomāju, ka ar šo gan izskatīšos pēc diskobumbas:


Nākošais pārsteigums nāca ārā, kad pamanīju, ka patiesībā pūderim virsū ir spīdīga kārtiņa. Nodomāju, ka noņemot spīgulīšus tikšu pie superīga izgaismojoša pūdera. Ar mīkstu otiņu bez jebkāda piepūles noņemu spīguļus un ieraugu parasto gaišo pūderi:


Izgaismotājā gandrīz nav gaismu atstarojošo daļiņu. Protams, produktu var izmantot kā hailaiteri, bet kā ļoti vieglu un nemanāmu. Tad nav gluži tas, uz ko es biju cerējusi. Produkts uz rokas, kad spīdīgā kārtīņa ir noņemta:


Tāda ir mana pieredze "Expectations vs Reality". Jāsaka, ka Lumi Magique sagādāja man līdz šim nepiedzīvotu kosmētisko vilšanos. Kuri produkti jums sagādāja vilšanos?

Produkts pieejams Boots par ~ 11 Eur.

Hello Gorgeous! When I first saw a promo picture of highlighter powder by L'Oreal I knew that I need it! But...there was big "Expectations vs Reality". The product is not available in Latvia so I ordered it online. When highlighter arrived I was disappointed as packaging looked much cheaper as it was in promo. After a couple swatches I understood, that highlighter is covered with a coat of very fine glitters. After removing this coat there was just a yellowish powder! With almost none highlighting properties. Actually, this product turn out as a biggest disappointment :(