Lamav  Intense Moisture Nightly Repair Nectar review

Please scroll down for the english summary.

Sveikas, daiļās! Ziemas beigās un pavasara sākumā mana āda paliek īpaši jūtīga un atūdeņota. mēdz parādīties arī nepatīkama velkoša sajūta. Parasti šajā laikā mēģinu uzlabot ādas stāvokli lietojot kādu dziļi mitrinošo serumu un maskas (smagos barojošos krēmus mana āda nepanes, uzreiz parādās melnie punkti, apsārtumi, paplašinātas poras un citas problēmas). Šodien pastāstīšu par Austrālijas organiskās kosmētikas zīmola LaMav nektāru, kas palīdz cīnīties ar ādas dehidratāciju.
Uzturvielām bagātais, īpaši mitrinošais nektārs, kura formulā ir augsts Marokas un Marula eļļas līmenis, kas iedarbojas visu nakti, lai sausai, dehidrētai un saspringtai ādai nodrošinātu spēcīgu mitruma aizturēšanas aizsardzību. Intensīvi mitrina ādu, nodrošinot veselīgu, mirdzošu un starojošu ādu. Stiprina ādas mitruma barjeru. Nomierina, mīkstina un samazina apsārtumu. Atbalsta un aktivizē saspringtu un nogurušu ādu. Aizsargā pret brīvajiem radikāļiem, cīnoties pret priekšlaicīgas novecošanas pazīmēm. Bisabolols nomierina, izlīdzina un samazina apsārtumu, bet fitosteroli gurķu eļļā palīdz stiprināt ādas mitruma barjeru. Linolskābe un oleīnskābe no Marokas (argana) eļļas un Marula eļļas palīdz atjaunot enerģiju un izlabot saspringtu ādu, atjaunojot veselīgu spīdumu.
Dabiskais vitamīns E un tokotrienols no jūras krūkļa sēklu eļļas aizsargā ādu, nodrošinot ilgstošu pretnovecošanas efektu. Auzu ekstrakta izlīdzināšanas spēja šo nektāru padara par dehidrētas ādas glābēju.
Pēc būtības LaMav nektārs ir eļļu maisījums, tāpēc sākotnēji biju mazliet skeptiski noskaņota, jo uz eļļām mana āda mēdz reaģēt ļoti atšķirīgi. Sākumā nektāru mēģināju lietot nakts krēma vietā un rezultāts man nu dien nepatika, jo bija sajūta, ka āda ir sausa un, tajā pašā laikā, traģiski taukojas. Izlasot lietošanas pamācību, secināju, ka nektārs jālieto pirms mitrinoša krēma. Ir taču galīgi neinteresanti lasīt lietošanas pamācības mitrinošiem produktiem... Un tad es sapratu, ka jā, tas tik ir līdzeklis! Savilkta āda momentā ir patīkami mitrināta un nomierināta. No rīta āda izskatās atpūtusies, nomierināta, apsārtumi mazināti. Ādas tonis ļoti veselīgs un vienmērīgs. Kā pozitīvas īpašības varu minēt arī nektāra ļoti patīkamu, neuzbāzīgu un dabisku smaržu, kā arī produkta ekonomisko patēriņu (intensīvi lietoju nektāru jau mēnesi un esmu izlietojusi apmēram ceturtdaļu no 30 ml tilpuma). Produktā man nepatika tikai pipete, produkts mēdz pilēt no uzgaļa ārā, kā arī uzpildīšanas mehānisms darbojas jocīgi.
   
Sastāvs: Simmondsia Chinensis (džodžoba) sēklu eļļa, Prunus Amygdalus Dulcis (saldo mandeļu) eļļa; Camellia Oleifera (kamēliju) eļļa; Sclerocarya Birrea (Marula) eļļa; Argania Spinosa (argana) eļļa; Avena Sativa kodolu (auzu) ekstrakts; Macadamia Ternifolia (makadāmijas) eļļa; Hippophae Rhamnoides (jūra krūkļa) sēklu eļļa; tokoferila acetāts (augu izcelsmes vitamīns E), bisabolols; Cucumis Sativa (gurķu) eļļa; Rubus Idaeus (aveņu) sēklu eļļa; retinila palmitāts (vitamīns A); lecitīns; Rosmarinus Officinalis (rozmarīna) lapu ekstrakts, ēteriskās eļļas: Rosa Damascena (rožu); Cananga Odorata (ilang ilang); Citrus Sinensis (saldie apelsīni); Commiphora Myrrha (mirres) un Citrus Grandis (greipfrūts).

Produkta cena ir 59,42 Eur. Iegādāties var LaMav interneta veikalā. Ievadot atlaižu kodu sniegparsla, dabūsiet 10% atlaidi.

Man bija iespēja izmēģināt arī LaMav Hydra-Calm tīrīšanas krēmu (pastāvīgās lasītajās zina, ka es izvēlos neputojošos sejas mazgāšanas līdzekļus) un tas man arī ļoti patika. Jauka smarža, patīkama konsistence. Nesausina ādu. Organisks produkts.

P.S. Liels paldies LaMav par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

Englush summary:
This nutrient rich ultra-moisturizing nectar works overnight to provide dry and dehydrated skin with a powerful shield to lock in moisture and restore glowing radiance. Formulated with Argan Oil and Bisabolo for deep absorption, this luxuriant nectar strengthens the skin’s moisture barrier and reduces the appearance of wrinkles and fine lines. Oat extract boosts and energizes stressed and tired skin by restoring tone, texture, and reducing inflammation. I really enjoy LaMav nectar as it comforting my skin so much. No more tight feeling or discomfort. Nectar moisturizes and soothes my skin very well. Actually nectar is a blend of oils. I was afraid that oils can irritate my skin or block my pores but none of these happened. The composition is so good! The product is also very economical. I use this for a month now and about 3/4 of bottle (30 ml) still left.