piektdiena, 2014. gada 31. oktobris

MOSSA attīrošs micelārais ūdens - atsauksme

Sveikas, daiļās! Apmēram pirms mēneša rakstīju par dažādiem micelāriem ūdeņiem. Neilgi pēc raksta parādīšanās, manās rokās nonāca Latvijas organiskās kosmētikas zīmola MOSSA jaunums - attīrošs micelārais ūdens*. No vienas puses micelārie ūdeņi nekad nevar būt par daudz, bet, no otras - mana iepriekšējā pieredze ar analoģisku organisku produktu (BioPha) nebija diez ko laba. Kā tad ir šoreiz?
Attīrošs micelārais ūdens ir piemērots visiem ādas tipiem un pilda trīskāršu funkciju – attīra, noņem kosmētiku un tonizē. Mikroemulsija efektīvi attīra, maigi mitrina un nomierina ādu. Micerālais ūdens ir ērts lietojot un piemērots sejai, acīm un lūpām.

Es izmantoju micelāro ūdeni, galvenokārt, lai noņemtu kosmētiku no acīm, retāk - arī no sejas. MOSSA micelārais ūdens ir visai specifisks, jo dažas tušas noņem labi (piemēram, Artdeco Volume Sensation), dažas tikai daļēji (piemēram, Bourjois 1 seconde Volume) un dažas vienkārši izsmērē (piemēram, Essence Lash Princess). Līdzīgs stāsts ir arī ar tonāliem krēmiem. Ja esi iegādājusies šo micelāro ūdeni un tas netiek galā ar šī brīža dekoratīvo kosmētiku, nesteidzies mest ārā, izmēģini pēc laiciņa ar citiem līdzekļiem. Micelāram ūdenim piemīt pūderīga smarža, kas kārtējo reizi atgādina BioPha produktu. Ja lieto šo ūdeni tonika vietā, tad tas patīkami atsvaidzina un tonizē ādu. Ļoti patika, ka līdzekļa sastāvā ir arī pienskābe, kas veic maigu pīlingu un nātrija hialuronāts, jeb hialuronskābe, kas ir zināma ar savām mitrinošām īpašībām.
Kopumā mans viedoklis par šo līdzekli ir neviennozīmīgs, taču nedrīkst aizmirst faktu, ka šis ir organisks produkts, līdz ar to arī sastāvs nav tik kreptīgs kā aptieku produkcijai. 
Sastāvs: Aqua, Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Glycerin, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Benzyl Alcohol, Sodium PCA, Caprylyl/Capryl Glucoside, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Aroma, Phragmites Kharka Extract, Poria Cocos Extract. 

Micelāro ūdeni var iegādāties Drogas veikalos. Cena 10.95 eur par 200 ml.
Vai esi lietojusi MOSSA micelāro ūdeni? Kā patika?


ceturtdiena, 2014. gada 30. oktobris

Oktobra paraudziņi

Sveikas, daiļās! Dalos ar man zināmām iespējām pasūtīt bezmaksas kosmētikas paraudziņus.
L'oereal piedāvā izmēģināt viņu jauno tonālo krēmu True Match.

Pasūti savu paraudziņu šeit.

Asos piedāvā izmēģināt Smashbox Photo Finish Pore Minimizing Primer.
Pasūti savu paraudziņu šeit.

Šoreiz, diemžēl, tas arī viss :)


svētdiena, 2014. gada 26. oktobris

Ādas kopšana - viens rīts un viens vakars oktobrī (October's skincare game)

Hello gorgeous! I decided to participate in skincare game. The rules are simple. You just need to post 2 pictures of your morning and evening skincare routine. Without going into details.

Sveikas, daiļās! Izdomāju piedalīties Santas stafetē un atrādu savu rītu un vakaru ādas kopšanas rituālu produktus. Jā, zinu, ka tie ir ļoti daudz :)

Rīts/Morning:

Vakars/Evening:

sestdiena, 2014. gada 25. oktobris

Artdeco jaunumi - krēmveida vaigu sārtums un Volume Sensation tuša - atsauksme

Artdeco Cream Rouge for Lips and Cheeks Creamy Rosy Madame and Volume Sensational Mascara - review

Please scroll down for the english summary.

Sveikas, daiļās! Vācu zīmola Artdeco klāstā ir parādījušies daži jaunumi. Šodien pastāstīšu par krēmveida vaigu sārtumu un apjoma tušu*.
Artdeco Volume Sensation tušai ir liela klasiska birstīte, kas sniedz labu apjomu. Pati tuša ir krēmīga un super-duper melna. Var klāt vairākas kārtas bez zirnekļa kājiņu efekta uz skropstām. Lieliska noturība visas dienas garumā. Taču tuša ir diezgan šķidra, es esmu pieradusi pie "sausākām". Rezultātā mitra tuša mēdz nonākt uz plakstiņiem :( Iepakojumā ir veseli 15 ml. Kopumā man patīk efekts un patīk birstīte, bet tušai kādu brīdi būs jāatpūšas plauktā. Ja esi ''mitro'' tušu lietotāja, droši vien tādas problēmas nebūs. Der jutīgām acīm un kontaktlēcu lietotājām.
Vaigu sārtumam ir glauns iepakojums ar spogulīti un piesātināts rozā tonis (toņa nosaukums - Creamy Rosy Madame) bez iztikta dzeltenīga vai zilgana apakštoņa. Konsistence ļoti krēmīga, līdzīga lūpu krāsai. Neskatoties uz spilgtu toni, vaigu sārtums ļoti viegli izlīdzinās uz vaidziņiem un izskatās ļoti dabiski. Noturība izcila. Lielisks produkts!

Abi produkti koptēlā:
Produktus var iegādāties Drogās un Stockmann. Cena tušai 13.95 eur, sārtumam 11.95 eur.

*Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

Hello gorgeous! I absolutely adore new shade of Cream Rouge for lips and cheeks by Artdeco. The shade Creamy Rosy Madame is classy pink without yellow or blue undertones. It is very pigmented  but spreads out very easily on the cheeks and looks very natural. The lasting power is very good. Great product! Volume Sensation Mascara has a really big wand. It is super black. I personally don't like the wet formula, but it is just personal preference. You can apply several coats for dramatic effect without getting spidery lashes.

ceturtdiena, 2014. gada 23. oktobris

Ziemassvētki oktobrī, jeb Lush Ziemassvētku kolekcijas prezentācija + jaunumi no Benefit

Sveikas, daiļās! Kā jums ar Ziemassvētku garastāvokli? 
 
Reklāmas speciālisti jau gatavojas Līgo svētkiem (Lieldienām jau noteikti viss gatavs). Vispār, šis fakts man šķiet nepareizs. Es saprotu, ka jāgatavojas laicīgi, taču paši organizētāji ir spiesti dzīvot pusgadu uz priekšu...Labi, liriskā atkāpe ir beigusies. Man bija iespēja apmeklēt LUSH Ziemassvētku kolekcijas prezentāciju un mazliet padalīšos ar iespaidiem.
Vakaru vadīja burvīgā Feja:
Fejas vadībā mēs ražojam putas no Pingvīna:
(Es apšļakstu visus! Kopā ar Baibu un Santu no BeautyByBloggers un Santu. Es tomēr izdomāju vēlēšanās. Ceru, ka piepildīsies! :)
Dzerām šampānieti, rožu kokteili un skatījamies kā puto dažādas vannas bumbas:
 Taisījām sniegavīru:
Īsāk sakot, mums jautri gāja :)
Vakara noslēgumā tikām arī pie Ziemassvētku dāvānām:
Ieksā daudz visādi labumi:
Vēl:
Diemžēl, lielākā daļa tiks māsai un mammai, jo man nav vannas! Es jau redzu kā māsa pļunčājas krāsainās putās :D
No dāvanas mans favorīts viennozīmīgi ir dušas želeja (vai drīzāk dušas galerts!) Snowman:
 Kastītē iekšā pats Sniegavīrs:
Bet mani Ziemassvētki vēl turpinās, jo saņēmu paciņu, kurā iekšā bija Cheeky Sweet SPOT no Benefit:
Iekšpusē graboša metāla kastīte ar veseliem 5 Benefit vaigu sārtumiem, slaveno bronzeri Hoola un Watt's Up! izgaismotāju:

Šo komplektu es ļoti, ļoti, ļoti gribēju, jo man vēl nebija neviens Benefit sārtums, taču lieliskas atsauksmes lasītas ļoti daudz. Bet neesmu īsti droša vai es to paturēšu :) Iespējams, ka būs Ziemassvētku Giveaway. Tas, ka būs giveaway ir fakts (jo jau ir sarīkotas citas riktīgi foršas dāvanas), bet nav fakts, ka būs šis komplekts. 
Tā lūk! Īsti Ziemassvētki oktobrī!
Par šo pašu pasākumu var palasīt atsauksmes no LifeByTroya un Ellemmell. Dažas bildes atkārtojas, jo tās taisīja fotogrāfs :)

P.S. Liels paldies Lush Latvija un kādai PR aģentūrai par uzaicinājumu piedalīties pasākumā :)

sestdiena, 2014. gada 18. oktobris

Blogu maratons!

Sveikas, daiļās! Vai jūs lasāt vienus un tos pašus iecienītus blogus, vai arī priecājāties atklāt kaut ko jaunu? Jau ilgu laiku manā galvā grozās doma, ka vajadzētu uztaisīt Blogu maratonu (ideja aizgūta no Bella_Shmella), kas ļautu lasītājiem atrast jaunu lasāmvielu un blogiem atrast lasītājus.  
(attēls ņemts šeit).
Es negribu ierobežot šo maratonu tikai ar skaistuma pasauli, jo pati labprāt lasu arī par citām tēmām. 

Tātad, lai piedalītos:
1. komentāros pastāsti mazliet par sevi un savu blogu un neaizmirsti atstāt linku uz blogu;
2. savā blogā uztaisi ierakstu ar aktīvu linku un šo ierakstu un piezīmi, ka piedalies blogu maratonā!
Piemēram:
Mani sauc Kamila, es blogoju par ādas kopšanu pēc 50 gadiem (tas tikai piemērs) http://www.sugarmakeup.eu/

Sākam!

ceturtdiena, 2014. gada 16. oktobris

Budžetam draudzīgas neitrālas (ikdienas) acu ēnas - Catrice

Budget friendly nude eyeshadows - Catrice mono eyeshadow review and swatches: 340 Oops, Nude Did it Again!, 400 My First Copperware Party, 350 Starlight Expresso, 680 Shade of Gray, 080 Go, Charlie Brown!

Please scroll down for the english summary

Sveikas, daiļās! Noteikti daudzas grib tikt pie Urban Decay Naked acu ēnu paletēm, taču cena ir diezgan augsta, acu ēnas nemaz tik bieži nelieto (tātad, pirkums varētu krāt putekļus), ne visi toņi paletēs izskatās "lietojami". Piedāvāju lielisku alternatīvu. Nē, tie nebūs pilnīgi līdzinieki, taču tiešām laba alternatīva. Catrice Absolute Eye Colour Mono, jeb Catrice "vienīši". Te būs mana ikdienas neitrālu toņu izlase:
Augšējā rinda no kreisās uz labu pusi: 340 Oops, Nude Did it Again!, 400 My First Copperware Party, 350 Starlight Expresso.
Apakšējās rinda: 680 Shade of Gray, 080 Go, Charlie Brown!

Catrice, kā jau parasti, atšķiras ar izcilu asprātību toņu nosaukumos :) Kas tik labs Catrice "vienīšos"? Cena, kvalitāte, toņu plaša izvēle. Vienīgais, ko ieteiktu pārbaudīt, ir sirdī iekritušā toņa pigmentācija, jo atkarībā no toņa, pigmentācija var ļoti atšķirties. Drogās, lielākoties ir pieejami visu toņu testeri, tā kā nekautrējies! Visām šeit aprakstītām ēnām pigmentācija ir laba. Ēnas nav tik krēmīgas kā Urban Decay, taču savā cenu kategorijā viennozīmīgi ir izcilas.
Swatchi dažādos apgaismojumos un toņu apraksts:
No kreisās uz labo pusi:
  • 340 Oops, Nude Did it Again! Pigmentācija laba. Tonis ir pieklusināts persiks ar satīna finišu, kas izskatās nedaudz metālisks. Lieliski derēs kā izgaismotais vai nu acs iekšējam kaktiņam, vai zem uzacs, vai arī uz sejas.
  • 680 Shade of Gray. Pigmentācija laba, taču tonis sanāk tāds caurspīdīgāks. Ļoti skaists un universāls pelēks ar nelielu ceriņu nokrāsu. Ēnā ir knapi manāmi ļoti smalki spīdumi. Satīna finišs, tikai nedaudz var redzēt tos spīdumus, taču saukt finišu par metālisku roka neceļas.
  • 400 My First Copperware Party. Šai ēnai gan pigmentācija un krēmīgums stāv līdzās UD. Ļoti skaists pelēkbrūns un nedaudz rozīgas bāzes. Metālisks, taču ļoti smalks finišs.
  • 350 Starlight Expresso. Pigmentācija priekš budžeta klases matētās acu ēnas ir lieliska! Uz ādas tonis neizskatās netīrs vai putekļains. Klasisks absolūti matēts pelēkbrūns. Es izmantoju uzacu formēšanai. Taču lieliski der arī sejas konturēšanai, ēnojuma veidošanai.
  • 080 Go, Charlie Brown! Vidēja pigmentācija. Matēts silts brūns "kafija ar pienu" tonis. Universāls.
Bilde mazliet savādākā apgaismojumā:
Catrice mono acu ēnas iespējams iegādāties Drogās, cena 2.89 eur gabalā.
Kuri toņi ir tavi mīļākie?

Hello gorgeous! Today I will show you my favorite selection of nude eyeshadow by budget friendly brand Catrice. Catrice Absolute Eye Colour Mono:
  • 340 Oops, Nude Did it Again! Good pigmentation. Shade is a muted peach with a satin finish with a hint of metal. Great for highlighting an inner corner of the eye or under the brow bone.
  • 680 Shade of Gray. Good pigmentation. Very nice and universal gray shade with a hint of lilac to it. There are some very fine shimmering part in it. Satin finish.
  • 400 My First Copperware Party. This one is just amazing! It is just as creamy and pigmented as Urban decay eyeshadows. Nice taupe on a pinkish base. Metallic finish.
  • 350 Starlight Expresso. The pigmentation is great. The shade does not look muddy or dirty. Matte classy taupe which is I use more often for my brows.
  • 080 Go, Charlie Brown! Average pigmentation. Matte warm brown shade "coffee with milk". 
There are also a lot of very vibrant and colorful shades. Catrice eyeshadows are nice, creamy, the pigmentation is good (I have to say, you need to check the tester before buying eyeshadows, because some shades are not so well pigmented, but the majority are), and the price is unbeatable! 

otrdiena, 2014. gada 14. oktobris

Bio2You organisks smiltsērkšķu krēms ādai ap acīm - atsauksme

Bio2You Organic Eye Contour Seabuckthorn Cream - review

Please scroll down for the english summary.

Sveikas, daiļās! Pēdējā laikā manā kopjošās kosmētikas plauktā arvien biežāk parādās organiskie produkti. Agrāk uzskatīju, ka dabīgā kosmētika nevar būt tik pat efektīva cik ķīmiskā, taču kārtējo reizi pārliecinos, ka tomēr var. Šodien par lielisku produktu - Bio2You organisku smiltsērkšķu krēmu ādai ap acīm*.

Dabīgā organiskā formula ar bio-aktīvajām sastāvdaļām samazina grumbiņas, nostiprina, baro, mitrina un sniedz patīkamu samtainu sajūtu un komfortu acu zonai. Tripeptide 5 Syncoll ® stimulē kolagēna sintēzi, samazina muskuļu kontrakcijas un mīkstina ādu, tādējādi izlīdzinot krunciņas, un aizkavē jaunu veidošanos. Vērtīgā smiltsērkšķu eļļa uzlabo mikrocirkulāciju, nodrošina aizsardzību pret novecošanos, ideāli atjauno un mitrina ādu, pasargā no saules kaitīgās iedarbības.

Sākšu ar to, ka krēmam ir ļoti skaists un ērts stikla iepakojums ar pumpīti, kas ļauj vieglu dozēt nepieciešamo daudzumu. Krēma konsistence ir bagātīga, bet ne trekna, drīzāk atgādina biezu gelu, tāpēc domāju, ka produkts varētu derēt visiem ādas tipiem. Man ļoti patīk, ka krēms ļoti ātri iesūcas ādā un labi to mitrina. Sīkas krunciņas ap acīm, kas ir saistītas ar ādas atūdeņošanu, pazūd. Āda jūtas ļoti komfortabli. Smarža ir ļoti viegla, skābena. Smiltsērkšķi. Sastāvā ir kumelīšu ūdens, rožu eļļa, šī sviests, jojobas eļļa, olīveļļa un vēl daudz citi labumi. Krēms nesatur alkoholu, krāsvielas un dzīvnieku izcelsmes produktus un ir zīmola dižpārdoklis.


Sastāvs: Aqua, Chamomilla Recutita Water, Glyceryl Stearate Se, Rosa Moschata Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Cetearyl Alcohol, Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Butyrospermum Parkii Butter, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Hippophae Rhamnoides Oil, Retinyl Palmitate, Olive Glycerides, Ceramide 3, Palmitoyl Tripeptide5, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium Pca, Glucose, Sorbitol, Sodium Glutamate, Hydrolyzed Soy Protein, Glycine, Lactic Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Urea, Citrus nobilis oil, Citrus Aurantium bergamia oil, Lonicera Caprifolium Extract, Lonicera Japonica Extract, Potassium Sorbate, Limonene, Linalool.

Šis ir viens lielisks organisks krēms ādai ap acīm. Noteikti iesaku izmēģināt.
Cena 18.78 eur par 15 ml. Iegādāties var Bio2You veikalos un mājaslapā

*Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

Hello gorgeous! Bio2You Organic Eye Contour Seabuckthorn Cream is one of the organic brand Bio2You bestsellers and I definitely can see why. This natural organic formulation with bio-active ingredients reduces wrinkles, streanthgens, nourishes, moisturizes and gives pleasantly soft feeling & comfort to your eye area. I was not expecting that organic product can be as effective as "chemical" ones. But this one really is! The consistency is like a thick gel. It moisturizes my eye area very well without feeling greasy or tacky. Fine dehydration lines are gone. Skin feels very soothed. And it is organic, meaning it contains lots of plants extracts, oils and so on and does not contain any bad stuff. I recommend you to try this product out.

sestdiena, 2014. gada 11. oktobris

Septembra favorīti

Sveikas, daiļās! Kā jau parasti tukšie trauciņi nāk kopā ar favorītiem :) Septembrī sapirku daudz dekoratīvas kosmētikas jaunumus un loģiski, ka visu nepaspēju izmēģināt, bet to, ko lietoju pastāvīgi, esmu jau vairākas reizes rādījusi, tāpēc neatkārtošos. Mana āda septembrī bija normāla, taču citreiz varēja just, ka prasās pēc papildus mitrināšanas. Tajā pašā laikā uz žokļa līnijas savairojas nelabumi, tāpēc nācās cīnīties arī ar tiem. Un jā, āda noteikti cieta dēļ vairākiem pārbraucieniem, lidojumiem un tt. Tātad:
  • Superdrug Naturally Radiant Hot Cloth Cleanser. Kārtējais neputojošais līdzeklis sejas ādas attīrīšanai. Labi attīra ādu, patīkami smaržo, neaizsprosto poras, taču man gribētos, lai līdzeklis būtu nedaudz "šķidrāks". Savādāk jau ļoti labs, drīz izmēģināšu vēl pāris citus un būs atsauksme :)
  • Kivvi sejas krēms un sejas toniks. Nesen varēja pieteikties par pašmāju organiskās kosmētikas zīmola Kivvi produktu ekspertu, ko es arī izdarīju. Laimīgā kārtā arī tiku pie jaunākiem (?) produktiem. Sejas krēms ir bagātīgas, bet ne treknas, tekstūras. Ļoti ātri iesūcas āda un lieliski mitrina pat ļoti sausu ādu. Smarža ir svaiga un dabīga, man grūti skaidri definēt :) Vīrs teica, ka smaržo pēc sēnēm :D Tam nu gan es nepiekrītu. Es neesmu toniku persona. Ja kaut ko tonikveidīgo lietoju, tad tie ir skābes saturošie produkti, jo parastie losjoni man šķiet bezjēdzīgi. Ko lai saka? Ja visi toniki ir līdzīgi šim, tad man vajag vēl kaut ko izmēģināt, jo šis ir lielisks! Patīkama dabiska atspirdzinoša smarža (pīlādzis?), neatstāj uz sejas lipīgu kārtiņu, brīnišķīgi atsvaidzina sejas ādu. Kad produkts izžūst, ir sajūta, ka tas dod liftinga efektu. Nē, tā nav velkoša sajūta, drīzāk sajutu tādu kā karkasu. Es nezinu ko tieši sola produktu ražotājs attiecībā uz šiem labumiem, jo nekāda apraksta man nav, taču ļoti priecē fakts, ka organiskie produkti kļūst arvien labāki, turklāt lielisks ir arī fakts, ka produkti ražoti tepat Latvijā. 
  • Decleor Micellar Oil, jeb micelāra eļļa. Lieliski, nu vienkārši lieliski noņem kosmētiku. Plašāka atsauksmes drīz būs :)
  • Bio2You organisks smiltsērkšķu krēms ādai ap acīm. Vēl viens organisks (un pašmāju?) produkts. Patīkama bagātīga tekstūra, labi mitrina ādu ap acīm. Arī drīz būs atsauksme :)
  • Vichy Normaderm Active Anti Imperfection Concentrate, jeb anti "nesmukumu" koncentrāts. Cik saprotu, šo brīnumu vairs neražo. Kāpēc tā vienmēr notiek? Kā tikko kaut kas labs tiek atklāts, tas tiek noņemts no ražošanas :( Bet jā, līdzeklis ātri tiek galā ar esošiem nesmukumiem un arī palīdz atbrīvoties no nesmukumiem, kas ir veidošanas stadijā.
O, kāda balti-dzelteni-zaļa kompozīcija man sanāca :)
Vai ir kaut kas mēģināts no maniem favorītiem? Vai mūsu viedokļi sakrīt? Kas jums septembra favorītos?
 

ceturtdiena, 2014. gada 9. oktobris

Oktobra LookFantastic beauty box, jeb skaistuma kastīte #2

Sveikas, daiļās! Pavisam nesen stāstīju par septembra LookFantastic skaistuma kastīti un ilgu gaidīšanu. Nepagāja pat nedēļa un oktobra kastīte ir klāt! Skatamies iekšā:
  • L'oreal Professionnel Pro-Keratin Refill šampūns bojātiem matiem 100 ml. Šo man ļoti interesanti izmēģināt, jo L'oreal Professionnel matu kopšanas līdzekļi nekad nav likuši vilties. 100 ml arī ļoti pieklājīgs tilpums, gandrīz puse no standarta iepakojuma.
  • L'oreal Professionnel Pro-Keratin Refill maska bojātiem matiem 75 ml. Arī gribas izmēģināt. Tas mini iepakojums ir tik mīlīgs :)
  • Gatineau Collagene Expert ādu nogludinošs krēms 15 ml. Man ir bijis šis tas no Gatineau un viss patika. Taču, man ir aizdomas, ka šis krēms domāts vecākām dāmām (papētīšu mājaslapā).
  • KMS California Free Shape matu žāvēšanu paātrinošs līdzeklis 75 ml. Godīgi sakot, es pēdējā laikā visai reti matus žāvēju ar fēnu. Taču plānoju saīsināt matu garumu, līdz ar frizūras sakārtošanai fēns kļūs par ikdienu. It kā interesants produkts, it kā nē. Neesmu droša, taču, iespējams, ja izmēģināšu, nevarēšu saprast kā es bez tā dzīvoju.
  • Balance Me Facial Expression Filler 15 ml. Bukletā rakstīts, ka tas ir "dabisks botokss" tūbiņā. Neesmu droša, ka botokss ir tas, kas man šobrīd vajadzīgs.
  • ThisWorks Sleep + spilvena sprejs. Iepriekšējā kastītē saņēmu arī vienu, tikai šī ir "intensīvā" versija. Iepriekšējo izmēģināju un man pat patika. Postā neies.
  • Korres citrusu dušas želeja 50 ml. Dušas želeju man ir daudz un ceļā ir vēl divas (r-r-r!), bet Korres produkciju jau sen gribēju izmēģināt, tā kā ļoti priecājos, ka saņēmu to kastītē.

Šoreiz produktu informācija ir salikta nelielā bukletā, nevis kartītēs, kas, manuprāt ir ērtāk. Kastītes koncepcija neatšķiras no iepriekšējā mēneša. Atkal matu produkti (šoreiz veseli trīs), ķermeņa produkti un sejas produkti. Nekādas dekoratīvās kosmētikas vai smaržu. Dēļ tā, ka man jau burtiski nav kur likt sejas un matu kopšanas produktus, novembra kastīti gan izlaidīšu, taču iekšā sēž mazs velniņš un čukst, ka tajā kastītē jau nu noteikti būs kaut kas interesants!
Kastīti var iegādāties šeit. Cena 19.50 eur (iepriekš kastīte maksāja 19.07 eur). 

Kā jums patīk šī kastīte? Vai priecātos par 20 eur saņemt tādus produktus?

otrdiena, 2014. gada 7. oktobris

Empties #18, jeb septembra tukša tara

Sveikas, daiļās! Mēneša sākums nāk kopā ar iepriekšējā mēnesī izlietotu produktu iepakojumiem:
  • Phyto Phytobaume Eclat Color, jeb balzams krāsotiem matiem. Nāca līdzi matu krāsai. Mati pēc viņa mīksti un spīdīgi. Sastāvs arī labs. Taču šampūni un kondicionieri man šobrīd pārāk daudz, lai pirktu vēl kaut ko.
  • Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution serums pret pigmentācijas plankumiem. Konsistence mazliet jocīga, kā šķidrs gels, toties pat no paraudziņa redzēju efektu. Agru vai vēlu paņemšu pilnvērtīgu iepakojumu.
  • Avene Cleanance maska viennozīmīgi ierindojas skābju masku favorītos. Laba iedarbība, patīkama konsistence un smarža, arī cena priecē. Plašāka atsauksme šeit.
  • Lush American Cream kondicionieris matiem. Nemanīju ne mazāku efektu. 
  • Vichy rullīšveida dezodorants jutīgai un depilētai ādai. Nu ļoti labs. Jau kāds trešais vai ceturtais iepakojums ir cauri. Šoreiz nekādu problēmu nebija. Plašāka atsauksme šeit.
  • Phyto PhytoColor matu krāsa (šoreiz tonī #5 Light Cheastnut). Ideāla. Izskatās, ka palikšu gan pie krāsas, gan pie toņa. Manu matu bieds - sarkanais tonis sāk parādīties pēc kāda 1,5-2 mēnešiem, kas ir ļoti labi. Krāsa labi turas uz matiem un pārāk ātri neizskalojas. Ērta lietošanā. Netek.
  • Kiehl's Vanilla & Cedarwood dušas želeja. Ļoti patīkams un izsmalcināts aromāts. Labi puto. Domāju, ka varētu iegādāties pilnvērtīgu iepakojumu (R-R-R! Tikko atklāju, ka plauktā stāv četras neatvērtas želejas un trīs atvērtas, slikti, kad kārtēja iegriba aizēno atmiņu).
  • Stenders Greipfrūta sāls skrubis. Labs! Patīkama smarža, laba izmēra un pietiekošā daudzumā skrubējošie graudiņi, pašmāju produkts. Ko vēl vajag? Skatos, ka Stendera klāstā ir daudz jaunumu, tiem noteikti tikšu klāt, bet vispirms jāizlieto krājumi.
  • Decleor Aroma Night Ylang Ylang Purifyin Night Balm, jeb nakts attīrošais balzams. Šis vispār ir pasakains. Oficiāli pasludinu par labāko nakts līdzekli taukainai ādai. Plašāka atsauksme šeit.
  • Artdeco Color Lip Shine lūpu krāsa tonī #69 Rosewood. Mans ideālais Nude tonis. Lieliski klājas, ļoti komfortabla uz lūpām, normāla noturība, skaists iepakojums "Chanel" stilā. Tikai viens mīnuss - gandrīz neiespējami izdabūt visu lūpu krāsu no iepakojuma. Lūpu krāsas kausiņš ir diezgan dziļi "iegremdēts". Kad lūpu krāsa sasniedza tūbiņas maliņas, lietojot, ar otiņu izurbu vēl kādu centimetru dziļu caurumu un tad atmetu ar roku. Bet savādāk - ideāla! Plašāka atsauksme šeit.  
  • YSL Rouge Pur Couture Glossy Stain tonī #12 Corail Fauve. Ļoti patika. Labi mitrina lūpas un ļoti laba noturība. Nav lipīgs. Plašāka atsauksme šeit. Tonis labāk attēlots šeit.
  • Urban Decay Original Eyeshadow Primer Potion. Ideāls, citu vārdu nav. Taču šī paraudziņa iepakojums nu dien ir tizls. Praimeris sakrājas pie cauruma, sakalst (pa vienu dienu), tad vajag ķeksēt ārā to sakaltušo piku, pirms tikt pie jaunas praimera dozas.
 Kā jums veicās ar tukšiem trauciņiem? Ir kaut kas mēģināts no maniem tukšiniekiem? :)

sestdiena, 2014. gada 4. oktobris

Ilgi gaidīta skaistuma kastīte, ko piegādā uz Latviju, jeb septembra LookFantastic beauty box

Sveikas, daiļās! Pirms mēneša manā pastkastītē parādījās ziņa, ka LookFantastic interneta veikals laiž gaisā skaistuma kastīšu servisu. Vienu brīdi Latvijā darbojās viena kastīšu kompānija, bet tā nebija veiksmīga, kastīšu saturs bija, teiksim tā, ne īpaši aizraujošs un pavisam noteikti nebija savas pat nelielas cenas vērts. Tā nu vietējās dāmas tika turētas kvalitatīvu "kastīšu" badā un varēja tikai siekaloties uz ārzemju boxu saturu. Tagad gaidīšana ir galā! Tikai vēl viena piezīme. Es nezinu, kas ir pie vainas, vai nu pats LF, vai nu Latvijas Pasts, bet kastītes tika izsūtītas 8. septembrī, taču atceļoja tikai 3.oktobrī. No vienas puses skaidrs, ka līdz Lielbritānijai un citām valstīm iekāres objekts nonāks ātrāk un parādīsies informācija par kastītes saturu (pārsteigums izpaliks) vēl pirms paciņas nonāks Latvijas dāmu rokās, bet осадочек то остался... Labi, pietiek filozofēt, skatāmies kas lācītim vēderā:
Pati kastīte ir kvalitatīvi nostrādāta. Veidota no melna kartona. Iekšā melni "makaroni" un 6 produkti:

  • Kerastase Nutritive Bain Satin šampūns normāliem līdz nedaudz sausiem matiem 80 ml
  • Kerastase Nutritive Lait Vital kondicionieris normāliem līdz nedaudz sausiem matiem 75 ml
  • St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse pašiedeguma līdzeklis 50 ml
  • Caudalie Divine Oil eļļa matiem, sejai un ķermenim 15 ml
  • Jurlique Herbal Recovery Advanced Serum Youth Defence Active Gel Concentrate 15 ml
  • This Works Deep Sleep Pillow Spray spilvena sprejs 5 ml
Iekšā ir arī skaistas kartītes ar katra produkta aprakstu. Ja es pareizi saprotu, tad visi produkti ir ieguvuši dažādas LookFantastic balvas, ir dižpārdokļi un tt. 
Runājot par manām emocijām. Pirmkārt, uzskatu, ka kastītes saturs noteikti ir savas cenas (19 eur) vērts, kas jau ir ļoti labi. Otrkārt, milzīgs prieks par to, ka kvalitatīvas kastītes beidzot piegādā arī pie mums. Taču Kerastase produkciju (vismaz šampūnu) jau esmu mēģinājusi un dižā sajūsmā nebiju. Nē, produkts nebūt nav slikts, bet, manuprāt, Kerastase zīmols ir pārvērtēts. Ar paštonējošiem līdzekļiem es īpaši neaizraujos, taču uz šo mussu jau pieteicās māsa. Caudalie Divine Oil man bija un ļoti patika. Ja interesē atsauksme, skaties šeit. Spilvena sprejs? Nopietni? Es nevaru aizmigt, pat ja man uz pēdām ir uzsmērēts smaržīgs krēms, kur nu vēl smaržas uz spilvena...Jurlique serums gan izklausās interesanti un daudzsološi :) Īsāk sakot, no sešiem produktiem viens piesaista manu uzmanību. Taču, es jau pasūtīju oktobra kastīti (ģeniāli!) un, spriežot pēc e-pasta, kastīte jau ir ceļā!
Ja gadījumā, tev arī ir vēlme pasūtīt LookFantastic beauty box, to var izdarīt šeit. Cik saprotu, oktobra kastīte gan jau ir izpārdota.
Kādas jums ir emocijas par kastītes saturu un vai ir vēlme pasūtīt?

ceturtdiena, 2014. gada 2. oktobris

Mēneša atlaides un bezmaksas paraudziņi

Sveikas, daiļās! Sen nav bijuši raksti par atlaidēm un "paraudziņu lietus". Lietus gan dižs nesanāks, bet pāris paraudziņu info raksta beigās ir :) Sāksim!

Atlaides:
Sākšu ar escentual un French pharmacies. Tātad, -1/3 Franču aptieku kosmētikai oktobrī.

Tik pat lielas atlaides ir arī FeelUnique. Turklāt, pirkumiem virs 10£ ir bezmaksas piegāde.
 
LookFantastic ar kodu TREATSEPT 15% atlaide pirkumam virs 45£, turklāt, ja pirkuma summa pārsniegs 55£, tad dabūsi īpašu dāvanu no Gatineau. Dāvanas vērtība 69£.

Prisma veikalos ir ļoti daudz izdevīgi piedāvājumi kosmētikas nodaļā. Piemēram, L'oreal tušām ir 40% atlaides, L'oreal jaunām lūpu lakām 35% atlaides (t.i. gala cena ir 8,49 eur), Garnier kosmētikas noņēmējiem veseli 50% nost, L'oreal Revitalift sērijas produktiem 50% atlaides, Skin Perfection sērijai 40% atlaides, visai Lumene kosmētikai 40%, pašmāju Dzintara Organic Style kosmētikai 40%,
Andrew Barton arī -40%, Tigi matu kopšanas līdzekļiem 30% atlaides (nopirku māsai Urban Antidotes šampūnu pa 7,69 eur). Tangle Teezer (oriģinālais) maksā arī 7,69 eur. Un vēl ļoti daudz citi piedāvājumi. Īsāk sakot, Prismā arī ir vērts ienākt :)

Douglas veikalos līdz 7.10 var atnest tukšu krēma iepakojumu un iegādāties jaunu ar 20% atlaidi.

Bezmaksas paraudziņi:
Ir iespēja pasūtīt Garnier Pure Active trīs vienā sejas skrubja paraudziņu šeit. Kā arī var pasūtīt Dove matu BB krēma (jā, jā, tieši matu BB krēm!) paraudziņu šeit.

trešdiena, 2014. gada 1. oktobris

Jaunumi, labumi un pirmie iespaidi

Sveikas, daiļās! Tikko sagaidīju paciņu no ASV (šeit vajadzīgs tāds ātri plaukstas sitošs smaidiņš), tās saturu kopā ar Lisbonas un Tax Free skaistumlietu pirkumiem atrādīšu :)
Sākšu ar ASV labumiem:
Izmēģinot Velvet Mimosas iedoto L'oreal Nude Magique Eau de Teint tonālo krēmu, sapratu, ka noteikti gribu kaut ko līdzīgu. Tonālie krēmi man daži ir, tāpēc pirkt dārgo YSL Fusion Ink pagaidām neesmu nobriedusi. Taču Maybelline Dream Wonder Fluid Touch Foundation ar jocīgu aplikatoru esot izcils līdzinieks. Kā arī Maybelline gaišākais tonis 10 Porcelain Ivory ir noteikti gaišāks par L'oreal 100 Porcelain. Tonālais "ūdentiņš" super šķidrs, ļoti viegli klājas un tonis ir pietiekoši gaišs. Iespējams, ka šobrīd manai āda pat pārāk gaišs, taču uz sejas vēl neesmu mēģinājusi. Pirku ebay un pārdevējam bija idzevīgas cenas un papildus atlaides pirkumam virs 20 vai 25 $, tāpēc paķēru arī Loreal Colour Riche Extraordinaire Liquid Lip Gloss 2 toņus (500 Molto Mauve un 304 Ruby Opera). Ja nemaldos, Ruby Opera Latvijas veikalos nav pieejams (un kā gan es varēju iztikt bēz kārtējās sarkanās lūpu krāsas?). Jau sen sapņoju par Infallible acu ēnām tonī 996 Liquid Diamond. Starp citu, Infallable ēnas esot izcils līdzinieks Armani acu ēnām (formulas ziņā, krāsas gan atšķiras). 
Kopenhāgenas lidostas Tax Free veikalā nopirku Origins maskas. Par Drink Up lasīju daudz pozitīvas atsauksmes, bet Out of Trouble uzrunāja ar savu "koncepciju" un interesantu sastāvu (sastāvā ir cikna oksīds un titāna dioksīds). MAC matēto lūpu krāsu tonī Ruby Woo medīju jau sen, taču, kad bija iespējas kaut ko pasūtīt, šis tonis vienmēr bija izpirkts. Noķēru! (Sarkanā lūpu krāsa numur 2).
Lisbonas Sephorā māsai pēc pasūtījuma nopirku Benefit vaigu sārtumu Hervana. Tāpat viņa gribēja kādas Sephoras smaržas, tāpēc paņēmu saldās Blueberry viņai un Lemon Verbena sev. Jau sen meklēju perfektu krēmīgu un noturīgu acu zīmuli. Mani uzrunāja Sephora Contour Eye Pencil 12HR Wear izcilā pelēkbrūnā tonī Flirting Game.
Saņēmu jaunumus no Essence: Lash Princess apjoma skropstu tušu interesantā iepakojumā, gēla ūdensnoturīgos lainerus (zilu un zaļu) un Soo Glow! kremveida hailaiteri. Esmu izmēģinājusi zīmuļus uz rokas - toņi burvīgi un nomazgāt ar ziepēm nevar :)
Artdeco jaunumi: krēmveida vaigu sārtums pasakinā vēsi rozā tonī #15 un tuša skropstu apjomam Volume Sensation Mascara (iepakojumā veseli 15 ml!).
Jaunumi no Oriflame: True Perfection sērijas produkti. Es neesmu "katalogu" kosmētikas piekritēja, bet sastāvs ir tīkams (apmēram Loreal un TheBodyShop līmenī) un apraksts interesents :) Redzēsim kā būs :)

Un vakara "nagla" - Burberry! Vai tie iepakojumi nav pasakaini?  
Neliels "sneak peek". Acu ēnas tonī Rosewood, matēta sarkana lūpu krāsa tonī Military Red (sarkanā lūpu krāsa numur 3).
Tiku arī pie pamatīga dāvanu maisa! Bildēšanas brīdī no manis paslēpās kosmētikas maks (liels un ietilpīgs). Iekšā bija jauna tonālā krēma paraudziņi 2 toņos, 3 smaržu paraudziņi standarta tilpumos un viena miniatūra (7,5 ml), ķermeņa losjons (50ml), nagu laka (!!!!! un pat varēja izvēlēties toni, protams, ka ņēmu sarkano), kabuki otiņa (jau iečekoju mājas lapā, šis brīnums maksā 45 eur!). Jā, pie mums tik bagātīgas dāvanas nedod :(
Huh! Sabildēju un sarakstīju. Laikam jātaisa spending ban, bet nāk taču atlaides un drīz Stockmann skaistuma dienas un zinu ka vēl būs jaunumi dekoratīvās kosmētikas jomā, un vēl gribu dažas smaržas...Traki! Kā jums septembrī ar pirkumiem? Daudz? :)