Sveikas, daiļās! Nesen man sanāca pabūt Catrice un Essence zīmolu prezentācijā un tikt pie daudz-daudz labumiem. Lielāko daļu jau esmu izmēģinājusi un šodien pastāstīšu par saviem favorītiem:
Sākšu ar Catrice Velvet MATT acu ēnām. Kā var noprast no nosaukuma ēnas ir matētas. Zīmola klāstā šobrīd ir seši toņi. Man ir trīs:
No kreisās uz labo pusi: 040 Al Burgundy, 050 Welcome To Greysland! 010 Vanillaty Fair. Visi toņi ir super krēmīgi, super pigmentēti un, vismaz manuprāt, arī super skaisti. Man ir taukaini acu plakstiņi, tāpēc bez bāzes acu ēnas nemaz nemēģinu, bet uz bāzes ēnas godam turas visu dienu un nesaveļas. Īsāk sakot, šīs ēnas es oficiāli pasludinu par ideālām.
Swatchi:
No kreisās uz labo pusi: 010 Vanillaty Fair, 050 Welcome To Greysland!, 040 Al Burgundy, vaigu sārtums Defining Blush tonī 070 Pinkerbell.
Mazliet par ēnu toņiem:
  • 010 Vanillaty Fair - gaiši zeltains tonis, kas lieliski der kā izgaismotājs vai nu acs iekšējam kaktiņam, vai nu zem uzacs, vai nu uz vaigu galiem. Finišs drīzāk satīna, nevis matēts.
  • 050 Welcome To Greysland! - absolūti burvīgs silts pelēks tonis, kurā jūtamas zaļas un pelēkas notis. Finišs arī drīzāk satīna, nevis pilnībā matēts.
  • 040 Al Burgundy - OMG! šis tonis ir vienkārši mana ēnu orgasma iemiesojums (atvainojos). Purpursarkas ar knapi manāmi zeltītu šimmeri (drīzāk spīdumu) uz melnās bāzes. Vienkārši neticami pigmentēts tonis.
050 Welcome To Greysland! (+ Lash Princess tuša) darbībā:
Ja jau sāku par tušu. Lash Princess tušai ir pamanāms dizains (tas gan nav īpaši manā gumē, bet šis jautājums ir subjektīvs). Konsistence patiks sausāku tušu cienītājām (kā man). Izliekta birstīte ar sariņiem labi apņem un nokrāso skropstas.
 Ar vienu kārtu var panākt skaistu ikdienišķu efektu, bet ar trim īstu drāmu:
Tušai ir laba noturība un arī trīs kārtas dienas beigās nebirst un netaisa pandas acis. Īsāk sakot - īsts atradums! Un vēl par šādu naudu.

Catrice Nude Illusion tonālam krēmam ir viegla tekstūra, kas neiesēžas porās. Nude Illusion lielas problēmas nenosegs, bet āda toni izlīdzina ļoti labi un labi nomaskē apsārtumu. Tonis priekš manis ir drusciņ pa tumšu un drusciņ pa dzeltenu, es gribētu kaut ko neitrālāku (kā, piemēram Bourjois toņu klāsts). Tonālais krēms ir nemanāms un turas uz sejas bez izmaiņām stundas 4-5. Ja āda ir taukaināka, tad noteikti vajadzēs piepūderēt un iespējams arī lietot praimeri. Efekts, manuprāt ir ļoti labs, tas nav ne pārāk spīdīgs, ne nedabiski matēts. Veselīgas ādas iespaids.
Efekts uz sejas:
Catrice vaigu sārtums tonī 070 Pinkerbell (ak, šie Catrice nosaukumi!) uz sejas rada dabisku "tikko no sala" efektu. Jāsaka, ka šis ir sārtums kā sārtums, bet tieši tonis ir pasakains un manai ādai der ideāli. Pigmentācija ir vidēja, no viena otiņas vilciena klauna vaigus nedabūsi. Swatchs ir bildē ar ēnām. 

Catrice Lash/Brow designes gel ir fiksējošais uzacu/skropstu gels, kas savalda nepaklausīgus matiņus. Nerada kraukšķīguma efektu. Ātri nožūst. Satur pantenolu.

Catrice Light Reflecting Concealer (man ir pats gaišākais tonis 005 Light Nude) labi (tiesa, ne pilnīgā pilnībā) nosedz tumšos lokus. Dienas laikā nepazūd un nesaiet krociņās ar acīm. Der arī kādas pumpas aizkrāsošanai. Atradums!
Catrice Beautifying Lip Smoother ir kaut kas, ko es jau sen gaidīju, jo šis Catrice produkts esot līdzinieks Clarins Instant Light Natural Lip Perfector (jāsaka, ka Clarins produkti man nav, tāpēc salīdzināt diemžēl nevarēšu). Lip Smoother ir patīkama un neuzbāzīga vaniļas/karameļu smarža un ērti pūkaini aplikatori:
Jāsaka, ka uz lūpām dižas atšķirības starp toņiem nav:
No kreisās uz labo pusi: Catrice Lip Smoother 020 Apricot Cream, Catrice Lip Smoother 030 Cake Pop, Catrice lūpu krāsa Ultimate Colour tonī 340 Berry Bradshow.
Lip Smoother ir patīkams uz lūpām. Tas nepasvītros sausumus, bet tieši otrādi, labi mitrinās. Kā jau lūpu balzamam noturība nav produkta stiprā puse. Bet, kopumā, produkts ir patīkams un viegls lietošanā, aplikators ir ērts. Lūpas kopj labi un nedaudz ietonē. Nemaksā dārgi. Ko vēl vajag?

Catrice lūpu krāsa Ultimate Colour tonī 340 Berry Bradshow ir vienkārši ideāla! Lūpu krāsa ir komfortabla un mitrinoša, lūpas pavisam nesausina. Viegli un vienmērīgi klājas. Noturība ir laba, ņemot vērā mitrinošu efektu. Un tas tonis, tik garšīgs! Vai nav pasakains? Sulīgas odziņas...mmm!

Catrice Tinted Lip Glow Balm, kā jau balzams ir patīkams uz lūpām. Uzreiz pēc uzklāšanas ir kā viegls caurspīdīgs lūpu spīdums, taču pēc laika paliek arvien rozīgāks. Uz manām lūpām tas kļūst pavisam rozā (tāds diezgan intensīvs vēsais tonis). Man jau patīk, bet tas varētu būt gaumes jautājums.

Daži no produktiem koptēlā:
Man uz sejas:
Catrice Nude Illusion tonālais krēms (020 Rose Vanilla)
Catrice MONO acu (lietoju kā uzacu) ēnas (350 Starlight Expresso)
Catrice Velvet MATT acu ēnas (050 Welcome To Greysland!)
Essence Lash Princess skropstu tuša
Catrice Defining vaigu sārtums (070 Pinkerbell)
Catrice Ultimate Colour lūpu krāsa (340 Berry Bradshow).

Catrice un Essnce produkciju var iegādāties veikalos Drogas. Produktu cenas:
Catrice Nude tonālais krēms 7.89 €
Lūpu krāsa un balzams 4.19 €
Matt acu ēnas 4.19 €
Lip smoother 3.59 €
Vaigu sārtums  3.59 €
Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel 3.59 €
Light Reflecting konsīleris 4.19 €
Lash Princess skropstu tuša 3.79 €

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).