Sveikas, daiļās! Slaveno Midnight Recovery Concentrate nopirku uzreiz, kad Kiehl's zīmols parādījās Latvijā, bet kosmētikas krājumi mājās pamatīgi, tāpēc atliku maliņā, pēc tam parādījās dažas atsauksmes, kas vēstīja, ka MRC izsauc nelāgas zemādas pumpas. Atzīšos, es vienkārši nobijos un tā produkts nostāvēja neatvērts gandrīz gadu, līdz veiksmīgai pieredzei ar citām sausām sejas eļļām. Taču sāku lietot ļoti uzmanīgi un cītīgi vēroju, lai neparādās kāda aizdomīga pumpa. Velti baidījos :)
Midnight Recovery Concentrate ir viens no vispieprasītākiem Kiehl's produktiem. Tas ir bagātināts ar dabīgi iegūtam sastāvdaļām - skvalēnu, naktsveces eļļu, omega-6 taukskābēm, ēterisko eļļu maisījumu. Līdzeklis bagātina ādu ar mitrumu, palīdz atgūt ādas mirdzumu līdz rītam, satur 99.8% dabīgas sastāvdaļas, bet nesatur parabēnus, minerālo eļļu un smaržvielas. Naktsveces eļļa efektīvi atjauno ādas dabīgo ādas aizsargbarjeru un sniedz mirdzumu. Lavandas ēteriskā eļļa nomierina iekaisušu un sakairinātu ādu, vienlaikus palīdz izlīdzināt ādas toni. Skvalēns ir līdzīgs ādas lipīdiem, tāpēc tas viegli uzsūcas un palīdz atjaunot ādas dabīgo mitruma līdzsvaru.

MRC ir paslēpies smagnējā zila stikla iepakojumā ar pipeti. Ērta poga uz korķīša ļauj viegli paņemt nepieciešamo līdzekļa daudzumu.
Pēc būtības koncentrāts ir eļļu maisījums. Taču tas nerada nedz treknuma, nedz smaguma sajūtu uz sejas. Tieši pretēji, skvalēns lieliski mitrina ādu, bet lavandas un rozmarīna eļļas (tieši tos aromātus jūtu visvairāk) nomierina un noskaņo miegam. Jau nākamajā rītā pamanīju, ka āda izskatās atpūtusies un tonis ir vienmērīgāks. MRC lieliski tiek galā ar apsārtumiem un nomierina sakairinātu ādu, kā arī palīdz sadziedēt aktīvas pumpas.
Man patīk uzklāt 3-4 koncentrāta pilienus plaukstā, tad salikt plaukstas kopā un sasildīt līdzekli, vienmērīgi sadalot to pirkstos. Tad es vienkārši piespiežu plaukstas pie vaigiem, tad pie pieres un zoda, pirkstus pie deguna. Beigās ar augšup virzītām kustībām iemasēju līdzekli kaklā un vēlreiz sejā. Lavandas eļļa palīdz atbrīvoties no stresa, tāpēc, ja gribas dziļu relaksāciju, es dažus eļļas pilienus sadalu pirkstos, tad pielieku tos pie deguna un ievelku aromātu, tad nedaudz pamasēju deniņus. Līdzekļa paliekas iemasēju rokās un kutikulās. Video pamācība par koncentrāta īpašībām un pareizo lietošanu ir šeit.
Uzreiz atzīmēšu, ka lietoju MRC jau 5 mēnešus gandrīz katru vakaru un nekādus negatīvos "specefektus" neesmu manījusi, melnie punkti vairāk nav palikuši, zemādas pumpas  (tfu, tfu, tfu) arī nav piemeklējušas.
Jāsaka, ka līdzeklis sākotnēji var šķist padārgs, taču vienai lietošanas reizei nepieciešami vien 3-4 pilieni, viens ūdens piliens (pieņemu, ka sausai eļļai līdzīgi) ir 0.03 ml (jāsaka, ka šeit dati mēdz nedaudz atšķirties, bet es aprēķiniem vienmēr izmantoju tieši šo skaitli), tātad 1 ml ir 30 pilieni. Un 30 ml, kas ir standarta līdzekļa pudelīte, ir 30x30=900 pilieni. Ja vienam vakaram lietosi 4 pilienus, tad līdzeklis pietiks 900/4=225 dienām, kas ir vairāk nekā 7 mēneši! Neizklausās nemaz tik dārgi, vai ne? Turklāt, MRC tiešām ir superīgs!

Sastāvs: Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Squalane, Rosa Canina Fruit Oil, Evening Primrose Oil, Jojoba Seed Oil, Coriander Seed Oil, Tocopherol, Lavender Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Linalool, Rosemary Leaf Oil, Citronellol, Geraniol, Lavandula Hybrida Oil, Cucumber Fruit Extract, Turmeric Root Extract, Limonene, Citral, Sclareolide, Rose Flower Oil, Jasmine Extract, Sunflower Seed Oil.

Kiehl's MRC var iegādāties Stockmann veikalā. Cena 41.97 € par 30 ml.