svētdiena, 2015. gada 24. maijs

The Body Shop Fuji Green Tea jeb Fudzi zaļās tējas kolekcija - atsauksme


Sveikas, daiļās! Beidzot ārā viss ir zaļš, tāpēc arī es šodien pastāstīšu par kaut ko tikpat zaļu! The Body Shop Fuji Green Tea kolekciju testēja Anna. Paldies viņai par atsauksmi :)
Fuji Green Tea kolekcija The Body Shop veikalos parādījās jau pirms kāda laika, dodot man iespēju kārtīgi visu noprovēt.
Ražotājs stāsta, ka zaļās tējas lapiņas, kas izmantotas līnijas ražošanā, tiek vāktas ar rokām Fudzi kalnā Japānā. Domāju, ka lieki būs kārtējo reizi stāstīt par zaļās tējas pozitīvajām īpašībām, jo to jau mēs tāpat visas zainām!
Man bija iespēja izmēģināt veselus sešus produktus no Fuji Green Tea kolekcijas – vannas tēja, dušas želeja, ķermeņa skrubis, ķermeņa sviests un odekolons. Tālāk padalīšos ar maniem iespaidiem par katru no produktiem.
Visai līnijai ir spēcīgs aromāts, jāsaka, ka biju gaidījusi nedaudz maigāku smaržu. Domāju, ka zaļā tēja jau pati par sevi ne pēc kā nesmaržo. Taču aromāts ir izteikti svaigs un, es teiktu, ka pat nedaudz vīrišķīgs. 
Laikam jāsāk stāstīt par produktiem to lietošanas kārtībā, jo visa līnija ir domāta lietošanai rituāla veidā.
Vannoties man labāk patīk tumšajā un aukstajā rudens-ziemas periodā, tāpēc sāls izmēģināšanai meklēju īsto iedvesmas mirkli. Vannas tējai (sālij) ir salīdzinoši smalka tekstūra, tāpēc vannā tā izšķīst ātri, kas man likās ļoti pozitīvi. Aromāts ir ļoti nomierinošs un relaksējošs. Pilnībā citas sajūtas! Pēc vannas jūtos svaiga un smaržīga. Vispār sajūta, ka peldos lielā tējas krūzē. Ā! Un vēl ļoti foršs iepakojums. Metāliskais konteiners smuki iederēsies vannas istabas interjerā. 
Ķermeņa skrubim ir neparasta tekstūra. TBS man vairāk asociējas ar eļļainajiem sāls skrubjiem. Šim draugam ir pavisam cita tekstūra! Tā bāze ir atvēsinoša želeja, bet pašam skrubim ir 3 dažādu izmēru abrazīvās daļiņas, kas atšķirībā no sāls skubja, lietošanas laikā neizšķīst. Tāpat mani ļoti iepriecināja, ka pēc produkta lietošanas nav jāskalo nost eļļainais pārpalikums no ādas. Šo skrubi iesaku meitenēm, kas lieto paštonējošos līdzekļus. Pirms iedeguma līdzekļa uzklāšanas skubis ļoti labi sagatavos ādu vienmērīgam iedeguma tonim.
Dušas želelas no TBS es pērku katru mēnesi. Man patīk biezā konsistence un noturīgā svaigā smarža. Vienīgais man vairāk patīk klasiskās pudelītes forma nekā garenās. Lai gan garenajai ir ērtāks korkītis, bet tas laikam aiz pieraduma.
Ķermeņa sviests ir ļoti mitrinošs un smaržīgs. Smarža ļoti piestāvēs vasarai, kad pēc dušas prasās kaut ko svaigu. Visam ķermenim sviestu es nelietoju, jo man tomēr prasās kaut ko vieglāku, taču esmu atklājusi, ka sviests ļoti labi mitrina manas nogurušās pēdiņas. Ātri iesūcas un smuki smaržo. Sviests ir atvēsinošs, tāpēc rada viegluma sajūtu pēc uzklāšanas. 
Visbeidzot pastāstīšu par odekolonu. Vispār vārds “odekolons” man nepatīk, jo asociējas ar vīriešu kopšanas līdzekļiem. Gribētos, lai saucas “smaržūdens”, kas pēc būtības tas arī ir. Āromāts ļoti patīkams un svaigs – tāpat kā pārējiem kolekcijas līdzekļiem. Vienīgais es pēc pusdienlaika to uz sevis vairs nejūtu. Varētu jau iepūst vēlreiz dienas gaitā, ja vien nebūtu sliņkums.

Kopsavilkums: Man patika, ka kolekcija ir domāta lietošanai rituāla veidā, tas rada SPA sajūtu. Zaļās tējas aromāts priekš manis ir nedaudz par stipru, piemēram, ķermeņa sviesta aromāts ir ļoti intensīvs, bet tajā pašā laikā dušas želejas un sāls aromāts ir tieši vajadzīgajā koncentrācijā. Biju patīkami pārsteigta par neparasto skubja konsistenci. Pie reizes gribētu vēl pamēģināt abrazīvās ziepes ar zaļās tējas lapiņām. Kopumā iespaids par šo kolekciju ir pozitīvs!

Iegādāties Fudzi Zaļās Tējas kolekciju var The Body Shop veikalos (žēl, ka Latvijā nav pieejams interneta veikals). Cenas: dušas želaja 7.50 €, ķermeņa skubis 17.20 €, ķermeņa sviests 18.80 €, vannas tēja 22.50 €, odekolons 22.50 €

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

sestdiena, 2015. gada 23. maijs

Kiehl's blogeru brokastis, Iris Extract Activating Treatment Essence prezentācija un pļāpa

Sveikas, daiļās! Vakar u.v. Stockmann notika jaunā produkta Kiehl's Iris Extract Activating Treatment Essence prezentācija. Kā jau parasti Kiehl's prezentācijās bijām ļoti intīmā pulciņā (tikai 4 meitenes un lieliskie Kiehl's zīmola pārstāvji).
Viss iesākās ar augļu devu  un alvejas dzērienu. Kiehl's pārstāvji pastāstīja par jaunumiem un aktuālām tendencēm kopjošā kosmētikā. Kā jau katru pavasari parādās arvien labāki līdzekļi ādas aizsardzībai no saules.
Tika uzsvērts, ka mums ziemeļniekiem īpaši jārūpējas par savu ādu dodoties siltajās zemēs, jo tur saule ir intensīvāka un nepieradinātai ādai šādas pārmaiņas rada lielu stresu. Regulāras šādas intensīvas insolācijas var novest pie galīgi sliktām sekām. Tiem, kas domā, ka ādu nevajag sargāt, bet gan pieradināt pie saules (izmantojot līdzekļus ar zemu SPF faktoru, vai par izmantojot solārijam paredzētos krēmus), iesaku noskatīties video šeit. Video parādīts kā cilvēka āda uzkrāj saules nodarītus bojājumus un arī kā krēms ar augstu SPF faktoru pasargā ādu.
Protams, ka pastāstīja arī par jauno īrisa ekstrakta esenci, kas satur ne tikai visādus augu valsts labumus, bet arī glicerīnu, hiāluronskābi un salicilskābi. Rezultātā produkts sola ādas tekstūras uzlabošanu un dziļu mitrināšanu. Izklausās labi!
Gribu pievērst jūsu uzmanību, ka Kiehl's tagad piedāvā arī workshop'us, kas latviski tulkojams kā radošas darbnīcas, bet es šos pasākumus drīzāk nosauktu par padziļinātām konsultācijām. Kiehl's eksperti Zane un Modris iepazīstinās Jūs ar ādas kopšanas pamatprincipiem un ieteiks piemērotāko rutīnu veselīgam izskatam. Semināra laikā piedāvāsim izmēģināt dažādus ādas kopšanas līdzekļus. Nodarbības noslēgumā katrs dalībnieks saņems dāvaniņu. Pieteikties nākošam semināram var šeit. Lai uzzinātu, kas norisināsies nākošie semināri, iesaku sekot Kiehl's FB lapai
Pasākuma noslēgumā tikām pie Iris Extract Activating Treatment Essence, daudz paraudziņiem un vēl kāda produkta pēc izvēles. Es paņēmu Over-Night Biological peel (ko rādiju savā Instagram), jo esmu lietojusi paraudziņus un produkts ļoti ieinteresēja. Vēl manā wishlistā ir Lauras un Santas izslavēts Micro Blur Skin Perfector (izskatās pēc manis iecienīta Benefit Porefessional praimera, bet ar papildu ādas kopjošām īpašībām) un Clearly Corrective Dark Spot Solution.
Pēc pasākuma aizgāju nokārtot dažas darīšanas, nopirku sev jaunas kurpes (juhū! ļoti ilgi nevarēju atrast klasiskas ērtas melnas kurpes). Satiku burvīgo Velvet Mimosa, kas apmeklēja Kiehl's otro cēlienu un kopā devāmies pēc viņas Beauty Blenderiem. Vēlāk pie kafijas tases demonstrēju viņai kā iegūt izplūdinātu fonu bildē:
 Ne vienmēr sanāk no pirmās reizes visus iestatījumus salikt kā vajag :D
Velvet, tagad tava kārta :)

P.S. Liels paldies Kiehl's komandai par iespēju piedalīties pasākumā.

ceturtdiena, 2015. gada 21. maijs

Produkti, kuri neattaisnoja cerības

Sveikas, daiļās! Pēdējā laikā arvien biežāk dzirdu jautājumu par to kāpēc tad blogeri neraksta sliktās atsauksmes, jeb atsauksmes par produktiem, kas nelikās pietiekami labi. Personīgi man raksta tapšanas process (par produktu, kurš sagādā baudu) ļoti patīk (tieši tāpēc arī sāku blogot). Patīk gan produkta lietošana, gan produkta fotosesija, gan gatavās skaistas bildes, gan smalks izklāsts. Un man ļoti žēl ieguldīt tādu enerģiju negatīvā atsauksmē. Un te nav ne mazākā sakara ar to vai produktu iedeva testēšanai, vai pirku to par savu naudu. Man žēl sava laika. Taču šoreiz sakrājas vairāki nesekmīgie produkti un ārā spīd saulīte un dod lielisku apgaismojumu bilžu tapšanai. Tāpēc aiziet:
  • Bare Minerals Lash Domination skroptu tuša. Ilgu laiku Bare Minerals Flawless Definition Volumizing tuša bija mans favorīts (ja interesē, tad atsauksme pieejama šeit), tāpēc, ieraugot, ka BareMinerals parādījās jauna apjoma tuša, es uzreiz iegādājos un gaidīju brīnumu. Nesagaidīju! Jo īsti nepatīk ne birstīte (liela silikona birstīte, ar pa spirāli novietotiem sariņiem), ne tušas formula. Mazliet saķepina skropstas, mazliet smērējas vakara pusē. Nevarētu teikt, ka tuša ir galīgi drausmīga, bet cerības pavisam noteikti neattaisnoja.
  • Bourjois Happy Light Luminous Serum Primer, jeb izgaismojošais serums pie manis nonāca no kolēģes. Kolēģe teica, ka galīgi neredz efektu no šī praimera un varbūt tas vienkārši neder viņas ādai, vai arī īsti nemāk ar produktu rīkoties, varbūt man veiksies labāk. Nē, man neveicās labāk. Praimerim ir viegla, bet ļoti slidena silikonīga konsistence un tad nedod absolūti nekādu efektu uz ādas. Vienīgi piere man sāk spīdēt ātrāk. Mana pirmā vilšanās no Bourjois.
Atradu fotoaparātam interesantu funkciju, tāpēc vēl viena bilde:
  • Glamglow Youthmud Tinglexfoliate Treatment, jeb leģendārā maska, kas padara slavenību sejas pasakainas (man ir mini versija no kādas LF kastītes). Ļoti gribēju izmēģināt, bet vienmēr kaut kas atturēja no pirkuma, un pareizi tas kaut kas darīja). Pirmajā reizē spiežot masku ārā no tūbiņas konstatēju, ka maskai ir pasakaina zaļās tējas smarža, bet pēkšņi kaut kas iesprūda un nevarēju vairs dabūt produktu ārā no tūbiņas. Pieliku kārtīgu piepūli un izlidoja kaut kāds baļķis?! Pie detalizētākas apskates nonācu pie secinājuma, ka tas līdzinās tējas lapai vai lapas kātam. Sāku lasīt sastāvu un tā arī ir, sastāvā zaļā tēja. Glamglow, jums galīgi kauna nav? Par tādu naudu varējāt to tēju vismaz labi samalt! Man īpaši nepatika arī ļoti raupjas eksfoliējošas daļiņas (pumeks!). Un jā, nekādu dižo efektu uz savas ādas arī neredzēju. Tiešām jāpriecājas, ka nenopirku pilnizmēra versiju.
  • Clinique High Impact tuša. Es zinu, ka daudzām dāmām HI tuša ļoti patīk, bet uz manām skropstām nav nekāda Impact'a, kur nu vēl High. Jā, nebirst un acis nekairina, bet efekts tiešām pavisam nemanāms.
  • BeYu acu ēnu bāze jau nesen tika pieminēta rakstā par acu ēnu bāzēm šeit. Īstumā - silikonīga tekstūra, jocīga smarža un nekāda efekta, ja runājam par acu ēnu noturību. Ļoti ātri viss sakrājas krociņās. 

Tāds lūk ir mans neliels negatīvo produktu apkopojums. Vai jums bieži gadās vilšanās? 

pirmdiena, 2015. gada 18. maijs

Ādas kopšana: viens rīts un vakars maijā

Sveikas, daiļās! Iepriekšējā mēnesī daudz kas mainījās ādas kopšanā un vēl īsti nebija droša par savu ikdienas rutīnu. Tagad viss ir stabilizējies un varu atrādīt kopjošos produktus, kurus visbiežāk lietoju
no rīta un vakarā:

sestdiena, 2015. gada 16. maijs

Armani Lasting Silk Foundation tonālais krēms - atsauksme

Sveikas, daiļās! Bez gara ievada pastāstīšu par manu mīļāko ādas "slikto dienu" tonālo krēmu. Giorgio Armani piedāvā jaunu tonējošo līdzekļu paaudzi, kas ir ļoti viegli pēc tekstūras, bet īpaši pigmentēti. Armani sola nemanāmu klājumu, apvienojot to apbrīnojamu komfortu
Sākšu ar to, ka paslavēšu Armani tonālo krēmu plašo toņu izvēli. Es arī varu atrast sev piemērotu toni, kas nevar neiepriecināt. Man ir tonis #2, kas ir ļoti gaišs un ar dzeltenīgu apakštoni:
Taču, pateicoties dzeltenumam, tas lieliski nomaskē apsārtumus, plīsušus kapilārus un citus sārtus nesmukumus. Tekstūra ir ļoti ūdeņaina un priekš tādas tekstūras, pigmentācija ir vienkārši neticama! Ja ir vēlme, līdzekli var klāt vairākās kārtās un tas vienalga izskatīsies dabiski, nesakrāsies krociņās (der arī tumšo loku nomaskēšanai) vai porās. Lasting Silk it satīna finišs un tas ir praktiski nemanāms uz ādas un nerada maskas vai smaguma efektu (skat. bildi apakšā, kuru speciāli taisīju sliktas ādas dienā).
Vai efekts nav kolosāls?
Matētais finišs bez pūdera saglabājas stundas 4, pēc tam piere un deguns sāk spīdēt, bet vienalga spīdums nav izteikts un netraucē. Ja ir nepieciešamība, dienas vidū pieri un degunu noslauku ar taukus absorbējošām salvetēm. Protams, ka SPF 20 ir lielisks vasarai un lielisks ir arī fakts, ka neskatoties uz SPF klātbūtni, bildēs Lasting Silk izskatās superīgi.
Pie mīnusiem varu minēt tikai krēma īpatnējo smaržu, (kas man atgādina meteorītus no Guerlain) un tā man nepatīk. Labi vismaz, ka uz ādas aromāts nav jūtams. Kā arī jāņem vērā, ka Lasting Silk lieliski izskatās uz normālas, kombinētas un taukainas ādas. Sausos pleķīšus tas ļoti akcentē. 
Atsauksme par Armani Lasting Silk no Baibas. 

Armani Lasting Silk krēmu Latvijā var iegādāties tikai u.v. Stockmann. Cena ap 54 € par 30 ml (auč!), bet pateicoties šķidrai tekstūrai tonālais krēms lietojas ļoti ekonomiski.

svētdiena, 2015. gada 10. maijs

Garnier Fructis Thick & Gorgeous matu kopšanas līnija - atsauksme un mini konkurss

Sveikas, daiļās! Šodien par budžetam draudzīgiem matu kopšanas līdzekļiem, kurus testēja Anna, tāpēc arī atsauksme ir viņas.
Uzreiz atzīšos, ka šis iespējams būs garš un lirisks raksts par manu pieredzi matu kopšanā. Jāsāk ar to, ka “drogu” šampūnus neesmu lietojusi diezgan sen (pēc pašas rūpīgi pārdomātas izvēles). Lieta tāda, ka vairāku gadu laikā man tā arī nebija izdevies atrast matu kopšanas līdzekļus, kas mani apmierinātu rezultātu ziņā. Ikreiz iznākot jaunai matu kopšanas līdzekļu sērijai naivi domāju: ”Nu tik būs! Beidzot mani mati izsaugs līdz potītēm un būs veselīgi un spīdīgi!” (Jauni līdzekļi iznāk vidēji reizi divās nedēļās). Jāsaka, ka šobrīd laikam esmu samierinājusies, ka tas nekad nenotiks.
Tiklīdz parādījās iespēja, pārgāju uz profesionāliem matu kopšanas līdzekļiem un uzreiz sapratu, kas ir LABS šampūns, kas ir PIEMĒROTS kondicionieris, kas ir IEDARBĪGA matu maska. Zinu, ka labu matu īpašnieces nejūt tik krasu atšķirību kopšanas līdzekļu starpā. Man ir smalki mati, kas sprogojas un pūkojas, taču ar labām rūpēm par tiem, esmu sapratusi, kā varu iegūt labāko rezultātu!
Kad parādījās iespēja izmēģināt Fructis Thick&Gorgeus produktu līniju no sākuma šaubījos (analizējot pagātnes pieredzi), taču saprotot atšķirību kvalitātē, piemēram, dekoratīvās kosmētikas ziņā (kāda tā bija 5 gadus atpakaļ un kāda ir tagad) nodomāju “lai jau iet!” – Ja nepatiks pēc pirmās reizes, tad tālāk nelietošu. Nu un vēl, protams, man galvā pazibēja doma, ka nu beidzot man būs biezi un skaisti mati līdz potītēm.
Man bija iespēja izmēģināt piecus produktus no Thick&Gorgeus līnijas – šampūnu, kondicionieri, serumu un divus veidošanas līdzekļus – krēmu ar karstuma aizsardzību un izsmidzināmo pūderi apjomam.
Līdzekļu sastāvā ir inovatīvā molekula FIBRA-CYLANE™, kas rada apjomu, dziļi iesūcoties un piepildot matu ar jaunu sastāvu. Mati kļūst kuplāki, mīkstāki, maigāki un elastīgāki. Ar katru lietošanas reizi efekts kļūst pamanāmāks. Par 38% vairāk matu masas pēc 7-8 lietošanas reizēm!

FRUCTIS THICK&GORGEOUS ATJAUNOJOŠS ŠAMPŪNS
Sākšu ar pirmo iespaidu: Man patīk rozā! Ko es varu padarīt? Smaržas ziņā tipisks Fructis šampūns (augļu/ziedu aromāts). Lieliski puto un smaržo. Skalojot matus, atcerējos sen aizmirsto sajūtu - mati “čīkst” no tīrības, pat grūti pirktus izlaist cauri mitriem matiem. Nav šaubu par to, ka mati ir tīri.

FRUCTIS THICK&GORGEOUS ATJAUNOJOŠS BALZAMS
Nedaudz biezākas konsistences nekā man parasti patīk, bet galvenais jau ir rezultāts. Balzams acumirklī noņem čīkstošo sajūtu un mati paliek gludi. Paturu dažas sekundes un skaloju. Skalojas ārā viegli un smaržo lieliski.

Pēdējais solis: FRUCTIS ENDS PLUMPER SERUMS
Serums nodrošina kuplumu ne tikai pie saknēm, bet arī visa matu garumā. Konsistence mani nedaudz sabiedēja, jo esmu pieradusi pie silikonīgem/slīdīgiem serumiem, bet šis ir nedaudz biezāks, un ir tāds kā želejveida. Jau sabijos, ka maniem matiem šī konsistence būs par biezu un lipīgu. Padomāju, ka mati izskatīsies netīri. Pēc uzklāšanas mati jāžāvē ar fēnu (laikam aktivizē tās matus biezinošās molekulas). Pēc izžāvēšanas lipīgā sajūta pazūd kā nebijusi. Īsāk sakot – efekts tāds pats kā no matu putām, bet nav “kraukšķīgā” sajūta – ļoti pozitīvi! Vēl mani iepriecināja tas, ka seruma sastāvā nav spirts, jo no spirtu saturošiem kopjošiem līdzekļiem turos pa gabalu.

Veidošanas līdzekļi:
FRUCTIS THICK & GORGEOUS MATU KRĒMS AR KARSTUMA AIZSARDZĪBU
Sajūti matu pārvērtības katru reizi, kad žāvē tos ar fēnu: krēma formula nogludina matu šķiedras un veido lielāku matu apjomu! Krēms rada termo-barjeru, kas aizsargā matus no karstumierīču iedarbības.
Kremam ir patīkama konsistence – nav lipīgs. Ieklāju mitros matos un žāvēju ar apaļo suku. Tā kā mani mati ir spuraini, tad uz “nogludinošo efektu” skatos diezgan skeptiski, jo nekas izņemot taisnotāju, tos līdz šim nav nogludinājis. Plus man “nogludinošais efekts” asociējas ar pie galvas pieplakušiem matiem, bez apjoma, bet šis līdzeklis ir paredzēts tieši matu masai.
Par karstuma aizsardzības efektivitāti spriest nevarēšu, bet vienmēr ir patīkami apzināties, ka produktam ir kāda pievienotā vērtība – šajā gadījumā – veidojot matus, tos nebojāju.
Izžāvēju matus un tie palika tik gludi! Visas zinām to sajūtu, kad pēc friziera apmeklējuma matus visu laiku gribas aiztikt :D Saņemot matus ar plaukstu iedomātā astītē, pamanīju, ka tā tiešām ir biezāka nekā parasti!

FRUCTIS MASS MAKER IZSMIDZINĀMS PŪDERIS
Par šo līdzekli laikam visvairāk biju excited. Dievinu līdzekļus, kas maniem smalkajiem matiem piedod tekstūru (ļoti aktuāli pēdējā laikā). Līdzeklis ir jāsakrata un jāpūš sausos matos.
Šis tiešām ir WOW produkts, ko iesaku pamēģināt! Tas ir kā sausā šampūna un extra stipras matu lakas kombinācija (ar patīkamu aromātu). Līdzeklis piedod TĀDU apjomu! Dienas laikā to var atjaunot nedaudz pabužinot matus. Domāju, ka būs noderīgs gludu matu īpašniecēm, lai veidotu dažādas bižu frizūras un akcentētu atsevišķas šķipsnas. Vienīgais mīnuss – vienas dienas pasākums – līdzekļa izķemmēšanas iespēja ir tuvu nullei (pat ar Tangle Teaser).

Kopsavilkums:
Ar lielāko prieku dušā sniedzos pēc rozā pudelītēm. Jāatdzīst, ka pa šiem gadiem “drogu” matu līdzekļu kvalitāte ir tiešām uzlabojusies. Ļoti priecē, ka ražotājs beidzot ir padomājis arī par efektu, ne tikai par reklāmu. Nezinu vai par 38 %, bet sajūta, ka mati tiešām ir biezāki (vairāk tekstūras). Turpināšu lietot šos līdzekļus!

Runājot par veidošanas līdzekļiem:
FRUCTIS THICK & GORGEOUS MATU KRĒMS AR KARSTUMA AIZSARDZĪBU – šim dodu 4/5, jo efekts salīdzinājumā ar cenu ir pat ļoti iepriecinošs.
FRUCTIS MASS MAKER IZSMIDZINĀMS PŪDERIS – 5/5 – iesaku visiem un noteikti iegādāšos atkārtoti!

Līdzekļus var iegādāties Drogas, lielajos Rimi un Maxima un tt. Šampūnam/kondicionierim cena ap 3 € (redzēju Rimi uz akciju par 1,36€!) Pārējiem līdzekļiem ap 6 €.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja Annas viedokli un atsauksmi). 

Un solītais konkurss! Ja vēlies izmēģināt Fructis Thick & Gorgeous sērijas šampūnu, balzamu un Ends Plumper serumu, ieraksti komentāru, sākot to ar "vēlos izmēģināt!" (obligāti norādi e-pastu, uz kuru sūtīšu ziņu, ka esi laimējusi un sarunāsim detaļas. Balvu sūtīšu ar Pasta stacijas vai Omnivas servisa palīdzību. Konkurss atvērts līdz 13.05 pl 22:00. Ceturtdien paziņošu uzvarētāju. Lai veicas!
Ļoti atvainojos, ka man bija tik daudz darbi, ka nebija spēka visām uzreiz piešķirt numurus un laicīgi (ceturtdien) izlozēt balvu. Taču numuri ir piešķirti un uzvarētāja ir Ieva:
Paldies visiem, kas piedalījās. Drīz atkal būs konkursi ar superīgām balvām :)

sestdiena, 2015. gada 2. maijs

Jaunumi, labumi un pirmie iespaidi

Sveikas, daiļās! Pēc tradīcijas, atrādu mēneša jaunumus (ne visi ir jaunumi šī vārda tiešajā nozīmē, daži ir jaunumi tikai priekš manis).
Sākšu ar Vichy zīmolu. Nesen zīmola pārstāvniecība Latvijā pārgāja Loreal rokās (domāju, ka nav noslēpums, ka Vichy pieder Loreal koncernam), tāpēc patīkami izmainījās cenas Vichy produkcijai. Ar prieku izmēģināšu Velvet Mimosa izslavētos Vichy Idealia līnijas produktus. Īpaši uzrunāja Aqualia Thermal balzams ādai ap acīm (man ļoti patīk sejas ādas kopšanas un attīrīšanas balzami, izskatās, ka balzama tekstūra ir viena no pēdējām aktuālām tendencēm ādas kopšanas ziņā). Zīmolam ir papildinājusies (vai parādījusies?) Purete Thermale attīrošo produktu līnija. Micelārais ūdens labs. Micelārā eļļa (kas domāta ādas attīrīšanai) arī ļoti laba un burvīgi svaigi smaržo. Drīzumā būs plašākas atsauksmes. Ļoti ieintriģēja Ideal Soleis izpūšamais saules aizsardzības līdzeklis ar SPF 50 un pievienoto bronzējošo toni. Iepakojums arī tāds kičīgs un neierasts.
Nesen pabiju Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick sērijas prezentācijā un meistarklasē. Līdzekļus jau aktīvi izmantoju matu kopšanā un ļoti patīk gan šampūns, gan neizskalojamais (pūšamais) kondicionieris. Mati labi mitrināti, nespurojas un viegli ķemmējami.
Pašmāju zīmols Stenders prezentēja jaunu sejas ādas kopšanas līniju ar savvaļas rozi. Pagaidām izmēģināju tikai dienas krēmu ar SPF15 (patīkama tekstūra, laba mitrināšana, rožu aromāts) un micelāro ūdeni (es gan micelāros ūdeņus parasti izmantoju kosmētikas noņemšanai un šim nolūkam Stendera produkts neder (vismaz man), jo svilina acis).
Lancome Genefique sērijas kopjošie produkti man arī patīk (par rezultātiem gan vēl nevarēšu teikt), jo negaidīti patīkamas tekstūras (es atzīšos, mazliet baidījos, ka būs silikons-silikons) un ļoti pārdomāti iepakojumi.
Guam Dren sērijas dibena maska ir atkārtots pirkums un riktīgi forša. Iegādājos, izmantojot Saneri Box atlaižu kuponu. Noteikti drīz būs plaša atsauksme.

Dekoratīvā kosmētika:
Budžetam draudzīgi zīmoli Essence un Catrice papildināja dekoratīvās kosmētikas klāstu ar jaunumiem. Paķēru nude matētas acu ēnas (kur gan es bez tām?), dabīgo toņu lūpu krāsas, pāris acu zīmuļus (ļoti mīksti, pigmentēti un forši), acu ēnu bāzi, kas izrādījās pat ļoti laba. Pamanīju, ka parādījās arī Gel & Shine bāzes laka un virskārta. Ideja tāda, ka lieto bāzi, tad jebkuru laku pa virsu un tad virskārtu un rezultātā saņem Gelish lakai līdzīgu efektu pat bez UV lampas izmantošanas. Vai nav forši? Tikai vēl neesmu izmēģinājusi. Runājot par nagu jaunumiem, paņēmu arī ātro nagu lakas žāvētāju (pilienu veidā) un nagu lakas noņemšanas sūklīti bunžā (baigi labs!). Catrice uzacu komplekts arī izskatās ļoti daudzsološi. Augšējā nodalījumā ir divi matētu ēnu toņi, bet apakšējā mini pincete un mini uzacu otiņa un ķemmīte. 
Budžetam ne īpaši draudzīgie Lancome jaunumi ir vienkārši pasakaini. Tās zilās ēnas dara mani traku. Nagu laka uz nagiem izskatās vairāk sārta, nevis oranža, bet formula izcila. Lūpu krāsu gan vēl neesmu mēģinājusi, bet tonis ir vasarīgs un dzīvespriecīgs.
Stockmann trakajās dienās iegādājos pašmāju zīmola Attirance bambusa roku krēmu un Sensai tušu, kas ir ūdensnoturīga, bet viegli nomazgājas ar 38 grādus siltu ūdeni. Jau ļoti sen gribēju pamēģināt.
Bildēšanas brīdī kaut kur bija noslēpušas Zoeva otas. Paņēmu #102 Silk Finish (lieliska!) un #322 Brow Line (šo gan pagaidām neesmu izpratusi).

Kā jums ar jaunumiem? Vai daudz?

piektdiena, 2015. gada 1. maijs

Empties #33, jeb marta un aprīļa tukša tara

Sveikas, daiļās! Katru mēnesi brīnos par to, cik ātri skrien laiks. Taču, kad ārā viss beidzot sāk plaukt un zelt, tad gan ir liels prieks. Šoreiz man krāsaini tukšineki:
  • Davines Naturaltech Enegrizing šampūns (bez sulfātiem). Ļoti patika, it īpaši svaigas sajūtas matu mazgāšanas laikā. Noteikti izmēģināšu vēl kaut ko no šī zīmola. Plašāka atsauksme šeit.
  • La Roche-Posay 24H physiological dezodorants lido miskastē puspilns (vai pustukšs?) aizsardzības ziņā nebija slikts, bet tā uzbāzīgā smarža, kas paliek uz drēbēm beigās tik ļoti kaitināja, ka vienkārši nevarēju to lietot. Plašāka atsauksme šeit.
  • Sephora dušas želeja ar zaļo tēju. Ideāla! Mani Sephoras dušas želeju krājumi beidzās :( Ja sanāks braukt uz ārzemēm, noteikti krājumus atjaunošu.
  • Emu Oil krēms ādai ap acīm. Patiesībā, šis draugs beidzās jau kādu laiciņu atpakaļ, bet negribēju mest laukā, kamēr nebija sataisītas bildes atsauksmei. Labs. Nav pats foršākais, ko jebkad esmu lietojusi, bet mitrina ādu ap acīm ļoti labi. Plašāka atsauksme šeit.
  • Catrice MATT acu ēnas lido laukā, jo mistiskā veidā sadrupa kosmētikas maciņā. Žēl, ka švaki sapresētas, bet formula un pigmentācija ir ideāla. Ēnas rādīju šeit.
  • Urban Decay acu ēnu bāze ir fantastika! Jau iegādāts jauns iepakojums. Plašāka atsauksme šeit.
  • Decleor micelārā, jeb hidrofīlā eļļa. Patika, ka ideāli noņem kosmētiku, bet nepatika jocīga smarža. Jāsaka, ka eļļa izrādījās ļoti ekonomiska. Nevarēju sagaidīt kad beigsies :D Plašāka atsauksme šeit.
  • La Roche-Posay Hydreane Legere mitrinošais krēms. Patika efekts un konsistence, bet smarža gan ne visai patika. Atgādināja iepriekšminēta dezodoranta smaržu. Plašāka atsauksme šeit.
  • Kiehl's Powerful Strength Line Reducing koncentrāts ļoti patika gan man, gan mammai. Efekts vienkārši apbrīnojams. Krunciņas aizbēg kā nebijušas. Plašāka atsauksme šeit
  • Guam Cellulite Formula maska problēmzonām. Manuprāt, Guam produkcija ir pati efektīvākā cīņā ar pietūkumu un celulītu. 
  • Payot konsīleris ar antibakteriālu iedarbību. Tiešām efektīvs, tikai tonis priekš manis pa tumšu.
  • Clinique High Impact skropstu tuša. Neredzēju nekādu impact, kur nu vēl high
  • Oxygen Rich burbuļmaska. Burbuļi ir forši, bet mitrinošais efekts nesaglabājas ilgi. Drīzāk tāds patīkams pašputojošais piedzīvojums ar augļu smaržu.
  • TheBodyShop jūras aļģu maska. Sākotnēji man liekās forša, jo konsistence patīkama, aromāts svaigs un jauks. Taču pēc 2 minūtēm maska sāka baigi kost ādu :( Bet man pēdējā laika ļoti jutīga āda.
  • Missha Superaqua Snail krēma paraudziņš ar gliemežu ekstraktu. Ļoti patika tekstūra, ādas izlīdzināšana un mitrināšana, taču smarža likās pārāk uzbāzīga, kaut gan patīkama.
  • Kiehl's Micro Blur Skin Perfector praimeris (paraudziņš). Ļoti labs! Plānoju iegādāties pilnu iepakojumu. Ļoti gribu salīdzināt ar manu mīļāko Benefit Porefessional, kas Latvijā nav nopērkams.
  • Kiehl's Superbly Restorative Argan Body Lotion (paraudziņš). Nebija slikts, bet Creme de Corps man liekas daudz foršāks.
  • Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing mālu maska (paraudziņš) ir absolūti ideāla! Labi attīra ādu, apbrīnojami komfortabla, nesausina + rada ilgstošu svaiguma sajūtu. Noteikti pirkšu pilnu iepakojumu. Vispār, tas ir negodīgi no Kiehl's puses, ka viņiem ir tik daudz forši produkti. Es taču gribu lietot arī citus zīmolus! 
Huh! Kā jums veicas ar tukšo taru?