otrdiena, 2015. gada 30. jūnijs

Neputojošie ādas attīrīšanas līdzekļi (Vichy, Eve Lom un Davines)

Non-foaming facial cleansers (Vichy Purete Thermale Beautifying Cleansing Oil, Eve Lom Cleanser, Davines Authentic Moisturizing Balm) the revew

Pleease scroll down for the English summary

Sveikas, daiļās! Sen nav bijuši raksti par neputojošiem ādas attīrīšanas produktiem, tāpēc šodien manu neputojošu trijotni. Neputojošie ādas attīrītāji uzņem apgriezienus un kļūst arvien populārāki, neskatoties uz salīdzinoši augstām cenām. Tekstūru klāsts kļūst arvien plašāks. Arvien populārākas kļūst eļļas, bet arī balzami un krēmi ir ļoti daudz. No sevis varu piebilst, ka tas nav tikai modes lieta vai mārketings triks, jo, kopš atteicos no putojošiem līdzekļiem ādas attīrīšanai, manas ādas stāvoklis ir uzlabojies. Gribu atzīmēt, ka divu produktu sastāvā ir minerāleļļa, bet attīrošos produktos tā mani netraucē, jo līdzeklis uz sejas nepaliek, bet tiek noskalots.
Vichy Purete Thermale sērija nesen tika paplašināta ar vairākiem interesantiem produktiem un to skaitā ir arī Vichy Purete Thermale Beautifying Cleansing Micellar Oil, jeb micelārā eļļa. Pēc būtības tā ir hidrofīlā eļļa, kas maigi attīra ādu no netīrumiem, sebuma, atmirušām šūnām un noņem pat ūdensnoturīgu kosmētiku. Netaukaina eļļas tekstūra, saskaroties ar ūdeni pārvēršas pieniņā. Āda nepaliek taukaina, lipīga vai spīdīga. Bez parabēniem.
Vichy micelārā eļļa pēc tekstūras atgādina plānas sausas eļļas, kuras kļūst arvien populārākas skaistumkopšanā. Pateicoties šādai tekstūrai tā lieliski izšķīdina pat noturīgu kosmētiku. Saskaroties ar ūdeni micelārā eļļa pārvēršas baltā emulsijā un bez paliekam noskalojas no ādas (man patīk šim mērķim izmantot mitro drāniņu). Es sadalu eļļu plaukstās un tad uzklāju uz sejas (izvairoties no acu zonas), tad ar apļveida kustībām iemasēju produktu ādā un tad, saslapinot rokas, emulsificēju eļļu. Acu ādu attīru tieši ar šo emulsiju. Šādā veidā eļļa neiekļūst acīs un nesagādā nepatīkamas izjūtas vai aizmiglotu redzi. Uz ādas eļļa ir patīkama un tai piemīt svaigs aromāts. Tieši ar šādu smaržu man asociējas pudelītes tirkīzzaļa krāsa. Gribas arī pozitīvi atzīmēt ērtu iepakojumu ar pumpīti. Tiešām foršs un ļoti ekonomisks produkts.
Ingredients / Sastāvs: Paraffinum Liquidum, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Stearate, Isohexadecane, Peg-20 Glyceryl Triisostearate, Aqua, Camellia Oleifera Seed Oil, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Parfum.

Vichy Purete Thermale eļļu var iegādāties Latvijas aptiekās (cena 19.70 € par 150 ml), Feelunique,  (šobrīd uz atlaidēm cena ap 13 €), CocoonCenter.
Starp citu, šobrīd Vichy FB lapā var pieteikties un laimēt Fresh Cleansing Gel (ja gadījumā esi putojošo attīrītāju cienītāja).

Eve Lom Cleanser ir attīrošais balzams, kuru žurnāls Vogue nosauca ne mazāk ne vairāk kā "iespējams labākais attīrītājs uz pasaules". Nav slikti, vai ne? Attīrošais balzams piemērots jebkura tipa ādai. Krustnagliņu eļļas antiseptiskās īpašības nodrošina ādas attīrīšanu, eikalipta eļļa palīdz drenēt ādu un aizvadīt toksīnus. Apiņu eļļa tonizē, Ēģiptes kumelītes eļļa un kokosriekstu eļļas mīkstina un mitrina ādu.
Pēc būtības Eve Lom Cleanser ir ļoti biezs balzams (droši vien, pats biezākais, ar kuru esmu sastapusies) ar pasakainu moringas (jā, man asociējas tieši ar moringas ziediem) un krustnagliņu smaržu. Saskaroties ar ūdeni tas veido biezu pieniņu un lieliski attīra ādu, to nesausinot. Jāsaka, ka man vairāk patīk lietot šo balzamu jau uz attīrītas ādas masāžai un kosmētikas atlieku noņemšanai, jo līdzeklis ir biezs un tērējas diezgan ātri. Ja ne traģiski augsta cena, es noteikti vēl kādreiz iegādātos šo balzamu. Cena ir biedējoša un produktu jau ļoti sen vēlējos izmēģināt, tāpēc ļoti priecājos, kad ieraudzīju, ka produkta mini versija bija iekļauta LookFantastic 2014. gada novembra skaituma kastītē.
Ingredients / Sastāvs: Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Peg-30 Lanolin, Cetearyl Alcohol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Aluminum Stearate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Peg-75 Lanolin, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Humulus Lupulus (Hops) Cone Oil, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Eugenol, Limonene.

Eve Lom Cleanser var iegādāties Feelunique, LookFantastic. Cena ap 78 € par 100 ml.

Davines Authentic Moisturizing Balm ir kaut kas unikāls, jo to var lietot gan kosmētikas noņemšanai un ādas attīrīšanai, gan kā ķermeņa kondicionieri dušā (kaut kas līdzīgs Nivea produktam), gan kā matu kondicionieri. Ja kaut kas der visam, tad neder nekam? Muļķības! Jo Davines Authentic Moisturizing Balm lieliski pilda visas pieminētās funkcijas. 
Balzams satur 98% dabisku sastāvdaļu un organisku safloras eļļu (kas nostiprina vājas kapilāru sieniņas). Pēc konsistences šis produkts atgādina pabiezu mitrinošu sejas masku, kas smaržo pēc zālēm, vai drīzāk pēc aptieku šampūna ar zālēm. Pateicoties savai krēmveida tekstūrai balzamu ir ļoti viegli vienmērīgi uzklāt un iemasēt ādā. Kosmētiku noņem bez pārpalikumiem (arī tušu), nekairina acis (nu, protams, tieši atvērtās acīs neesmu bāzusi, bet skalojot nost tušu, tas acīs netiek). Esmu lietojusi Authentic Moisturizing Balm arī ķermenim un matiem un tas labi tiek galā arī ar matu un ķermeņa mitrināšanu, atstājot vieglu zālīšu smaržu. Man patīk viss, ieskaitot, varbūt ne tik ērtu, bet viennozīmīgi stilīgu un neprastu metāla tūbiņu.
Ingredients / Sastāvs: Aqua; Cetearyl Alcohol; Glycerin; Coco-Caprylate; Cetrimonium Chloride; Glyceryl Stearate; Behentrimonium Methosulfate; Behentrimonium Chloride; Carthamus Tinctorius seed oil; Butyrospermum Parkii butter; Sesamum Indicum seed oil; Helianthus Annuus seed oil; Simmondsia Chinensis seed oil; Tocopherol; Sorbitol; Stearic Acid; Sodium Lauroyl Glutamate; Capryl/Capryly Glucoside; Benzyl Alcohol; Phenethyl Benzoate; Parfum; Isopropyl Alcohol; Potassium Sorbate; Citric Acid; Limonene; Linalool.

Davines Authentic Moisturizing Balm var iegādāties SalonLine, TopBeauty veikalos, kā arī vairākos interneta veikalos. Cena ap 15 € par 150 ml.

Šeit var atrast vēl daudz rakstus par līdzīgiem produktiem.

Hello gorgeous!  
Vichy Purete Thermale Beautifying Cleansing Micellar Oil removes the make-up even waterproof (face and eyes) and impurities of sensitive skins. It removes the sebum excess, refines the skin texture and sublimates it. The texture of it reminds me of dry oils becoming more and more popular in skincare. The scent is very fresh and pleasant. Oil removes makeup and dirt very quickly. I like to apply the oil all over my face avoiding eyes area, then wet my hands and emulsify the oil with water. And then cleanse my eyes with the emulsion and not the actual oil. This way the oil does not get into the eyes causing blurry vision. My skin does not feel dry after using this product. Also it is very economical in use.

Eve Lom Cleanser was described by Vogue as 'probably the best cleanser in the world' and is the foundation of the EVE LOM skincare regime. It is a thick balm (I would say it is the thickest cleansing balm I tried so far) and in contact with water it emulsifies into a thick milk. Eve Lom cleanser does removes makeup very well, but because it is so expensive I prefer to use it in the morning or evening on the clean skin to massage the face and not to waste the product for the makeup removal. I like the scent which is a blend of camomile and clove oil.

Davines Authentic Moisturizing Balm contains 98% natural origin ingredients and organically grown safflower oil. The conditioner is free from parabens, silicones, artificial colours and PEG .The hair is soft, shiny and silky, the body skin is nourished and velvety. The most interesting thing about this balm is that it can be used on face (to remove makeup and cleanse the skin), hair and body (as a conditioner). The creamy consistency reminds me of moisturizing facial masks. The scent brings me to the green garden full of fresh cut grass aroma. Balm removes makeup very well and does not irritate the eyes. It also works well as a hair and body conditioner leaving a slight grass scent.

sestdiena, 2015. gada 27. jūnijs

Dr. Hauschka Night serum (nakts serums) - atsauksme

Dr. Hauschka Night Serum review

Please scroll down for the English summary
Sveikas, daiļās! Pavasarī veikalu plauktos parādījās Dr. Hauschka zīmola jaunums - nakts serums. Tāpat kā pārējie zīmola produkti, kas paredzēti lietošanai vakarā nesatur eļļas. Serums stimulē ādas pašatjaunošanos, nomierina, atsvaidzina un sagatavo ādu nākamajai dienai.
Serumam piemīt šķidra gelveida konsistence un pasakains citrusu aromāts. Svarīgi piemeklēt pareizo seruma daudzumu, jo, ja uzsmērē par daudz, tas paliek mazliet lipīgs. Taču pareizais daudzums lieliski iesūcas un atvēsina ādu. Uzreiz teikšu, ka neesmu tik vieglas konsistences piekritēja, man prasās uzklāt pa virsu vēl kādu krēmu, bet Dr.Hauschka uzsver, ka tas ir patstāvīgs līdzeklis un eļļas (vai eļļu saturošie produkti) nakts laikā uz ādas nav vēlami, jo kavē ādas pašattīrīšanas procesus. Nevarētu teikt, ka jūtu diskomfortu, iespējams, ka tas ir tikai pieradums, bet man kaut kas ļoti trūkst. Toties efekts tiešām ir ļoti labs! Kādu laiku atpakaļ mana āda ļoti niķojās, parādījās daudz apsārtumi un sīki iekaisumi (nesen rādīju ādu rakstā par Armani Lasting Silk tonālo krēmu), bet, jau pēc divām nakts seruma lietošanas reizēm, pamanīju, ka ādas stāvoklis uzlabojas un apsārtumi mazinās. Es teiktu, ka serums būs lieliski piemērots normālas un taukainas ādas īpašniecēm.
Ingredients / Sastāvs: Aqua, Alcohol, Glycerin, Pyrus Malus Fruit Water, Chondrus Crispus Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Hectorite, Pyrus Malus Flower Extract, Parfum, Citronellol, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Sodium Chloride, Xanthan Gum.

Iegādāties produktu var u.v. Stockmann, veikalos Biotēka, pie Dr.Haushka sertificētiem dermatologiem. Cena 29.80 € par 25 ml.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

Hello gorgeous! Dr. Hauschka oil-free night care supports the skin’s essential nightly processes and allows it to breathe freely. Night Serum revitalises all skin conditions for a fresh, radiant complexion come morning. Helps the skin rediscover its natural balance. Stimulates the natural renewal processes. The wonderfully fragrant formulation with apple fruit hydrosol and apple blossom extract supports the skin’s natural rhythms while guiding it through its essential night-time work.  
Night Serum has a watery gel-like texture ans divine zesty citrus scent. It is really important to find the right amount for your skin because otherwise it may stay a little bit tacky. Right after the application it feels very cooling and refreshing on the skin. I am not a fan of such a light texture, I would prefer to have something more emollient, maybe I am just so used to night creams. However it definitely did the job! Some time ago my skin became a little bit angry and had some red patches, Dr.Hauscka Night Serum solved this problem after two days (nights). My skin feels calmed and soothed, however I am still missing more creamy texture.

piektdiena, 2015. gada 26. jūnijs

Atkal atlaides! (atlaižu un kuponu apkopojums)

Sveikas, daiļās! Kā jau parasti ap šo laiku interneta veikalos sākas Midsummer Sale! Es zinu, ka nesen jau bija atlaižu apkopojums, bet, lai gan pašai galīgi neko nevajag, man tomēr patīk izpētīt izdevīgos piedāvājumus. Un šoreiz es pat sastādīju virtuālo vēlmju sarakstu.

Feelunique piedāvā atlaides līdz 50%. Manā vēlmju sarakstā ir:
Zoellas kosmētikas maciņi (šis un šis). Vai nav mīlīgi?
Urban Decay Perversion skropstu tuša (mini versija). Jau sen gribu izmēģināt, bet pašai šobrīd pārāk daudz tušas.
Guerlain acu ēnu palete par 40.47 € izskatās burvīgi, bet arī ēnas man ir pārāk daudz.
Lieliska cena ir Magnitone ādas tīrīšanas ierīcei (Clarisonic analogs). 
Kā arī feelunique joprojām turpinās atlaides Franču aptieku kosmētikai, ja gadījumā pie aicinājuma uz pastu atnāk kvīts ar PVN samaksas pieprasījumu, pastā samaksā norādīto summu, kvīti ar čeku ieskanē un aizsūti feelunique, viņi atmaksās PVN.   

LookFantastic piedāvā atlaides līdz 50% un papildu 15% atlaidi ar kodu SALE15
saņem 12% atlaidi un BeautyBox (domāju, ka jūnija mēneša) ar kodu NOEXCUSE 

BeautyBay piedāvā atlaides līdz 70%! Acīmredzot šis fakts sekmē to, ka mājaslapa mēdz pamatīgi bremzēt. Manā vēlmju sarakstā ir:
Aromatherapy Associates eļļas ir vienkārši burvīgas (man bija iespēja pasmaržot dažas), ja man būtu vanna, es noteikti paņemtu.
Too Faced Cat Eyes palete par 17.20 € (atlaide no 42.90 €) jau iekrita manā iepirkumu grozā, bet veselais saprāts tomēr ņēma virsroku.
Artdeco krēmveida vaigu sārtumi pieejami tikai par 6.60 €.
Es jau sen metu acis uz Ellis Faas kosmētiku, bet tā arī neesmu saņēmusies, bet ļoti uzrunā zīmola ideoloģija un iepakojumi, kā arī dabīgas krāsas. 
Atlaides ir arī Kevin Aucoin produkcijai, bet arī neesmu vēl neko mēģinājusi. 
BeautyBay collection Tangle Teezer analogi ar rokturi pieejami tikai par 3.5 € (un atsauksmes esmu dzirdējusi tikai labas). Kā arī šobrīd BeautyBay Collection darbojas akcija Buy 1 get 1 free (ņem vienu, otrs par brīvu).

HQHair arī ir vasaras izpārdošana. 
Šeit ir apkopotas preces, kurām ir papildus atlaide (ņemot 2 preces saņem 15% atlaidi ar kodu JUNE15 ).
Starp citu, šeit ir vēl labākas cenas Magnitone ādas tīrīšanas sistēmām.

Escentual arī turpinās atlaides Franču aptieku kosmētikai. 
Es iesaku ieskatīties Crabtree & Evelyn roku krēmu komplektos, jo kvalitāte tiešām ir izcila. 

AllBeauty ir daudz izdevīgi piedāvājumi un ar kodu PAYDAY10 līdz 28.06 saņem 10% atlaidi pirkumam virs 40 mārciņām. 

Labas atlaides šobrīd piedāvā TheBodyShop. Preces ar atlaidēm var aplūkot šeit. Diemžēl, interneta veikals Latvijā (vismaz pagaidām) nav.

Tā lūk! Kas jums ir vēlmju sarakstā un vai iegādājaties kaut ko uz atlaidēm vasarā?

ceturtdiena, 2015. gada 25. jūnijs

Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado - labākais mitrinošais krēms ādai ap acīm

Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado - review

Please scroll down for the English summary

Sveikas, daiļās!
Kiehl's Creamy Eye Treatment ir vispopulārākais acu krēms Kiehl's klāstā un ne velti.  Krēms maigi mitrina delikātu ādu ap acīm. Tas satur avokado eļļu, Beta karotīnu un šī sviestu. Rezultātā produkts ir bagāts ar taukskābēm, A, D un E vitamīniem un kāliju.
Pirmā reizē attaisot vaļā krēma burciņu biju neizpratnē par tik biezu produkta konsistenci (burciņā tas tur formu un netek, arī ja iepakojums apgāžas). Ar uzklāšanu arī negāja diez ko viegli, jo likās, ka krēms klājas pārāk nevienmērīgā un biezā slānī. Tā, mēģinot izprast produkta tekstūru, es viņu sāku sildīt starp pirkstiem un man par pārsteigumu, tas kļuva daudz plānāks un plastiskāks. Es pat teiktu, ka pirkstu siltums izkausē viņu kā sviestu.
Un tālāk Creamy Treatment with Avocado arī klājas kā sviests un lieliski iesūcas ādā. Jāsaka, ka avokado krēms viennozīmīgi ir vislabākais mitrinošais krēms ādai ap acīm, kādu es jebkad esmu lietojusi.
Man nav raksturīgs nedz pietūkums, nedz maisiņi zem acīm, tāpēc nevarēšu novērtēt efektu. Kiehl's Creamy Treatment with Avocado es nosauktu ir ļoti efektīvu mitrinošu līdzekli dehidrētai ādai ap acīm, kas derēs jebkuram vecumam. Jā, dziļas krunkas tas noteikti neizlīdzinās, bet tas arī netiek solīts, taču ar smalkām krunciņām, kas veidojas dēļ nepietiekošas mitrināšanas, šis cīkstonis gan labi tiks galā. Jāsaka, ka produkts ir arī ļoti ekonomisks. Krēmu sāku lietot februāra vidū un esmu tikusi apmēram līdz pusei.
Sastāvs: Aqua/Water/Eau, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Butylene Glycol, Tridecyl Stearate, Isodecyl Salicylate, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, Tridecyl Trimellitate, Persea Gratissima Oil/Avocado Oil, Isocetyl Stearoyl Stearate, Propylene Glycol, Dipentaerythritil/Hexacaprylate/Hexacaprate, Sorbitan Sasquioleate, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Hydrogenated Castor Oil, Sodium PCA, Ozokerite, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Isopropyl Palmiate, Disodium EDTA, Copper PCA, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Zea Mays Oil, Beta-Carotene Fmla.

Iegādāties var u.v.Stockmann. Cena 28.03 € par 14 g (man izskatās, ka iepakojums ir lielāks par standarta acu krēma 15 ml iepakojumu).

Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado is the bestseller from Kiehl's skincare range and I definitely can see why. It has quite thick consistency and need to be warmed between the fingers before the application. The it melts like a butter and blends easily to the skin. The moisturizing and nourishing properties of Creamy Eye Treatment are just incredible! I would say that it is just the most effective moisturizing eye cream I've tried so far. Of course it won't fix deep wrinkles, but fine dehydration lines will definitely be gone.

ceturtdiena, 2015. gada 18. jūnijs

Colgate Max Optic White zobu baltumu atjaunojošie produktu jaunumi un konkurss!

Sveikas, daiļās!
Colgate Max White sola par vienu toni baltāki zobi tikai vienas nedēļas laikā ar Max White OneZobu pasta satur zobu baltināšanas paātrinātājus, tā droši noņem pigmentēto aplikumu un novērš zobakmens veidošanos.
Colgate MaxWhite One Active mutes dobuma skalošanas līdzeklis ar baltināšanu paātrinošajiem mikro-kristāliem,satur komponentus, identiskus tiem, ko izmanto zobārsti. Tās formula, kas spēcīgi iedarbojas uz pigmentu un veic zobakmens profilaksi, palīdz mutes dobumiem, kuros ir augsts pigmenta līmenis, iegūt vienu toni baltākus zobus vienā nedēļā. 
Colgate Max White One Optic apvieno, klīniski pierādītus optiskos zobu baltinātājus, kas atstaro gaismu un unikālas tīrošās daļiņas, kas droši notīra pigmentēto aplikumu, acumirklī padarot jūsu zobus gludus, tīrus un redzami baltākus.*
*Īslaicīgs efekts. Ilgstoša lietošana nodrošinās progresējošu baltinošo iedarbību un palīdzēs ilgāk saglabāt baltākus zobus.
 
Pati esmu izmēģinājusi zobu pastu un mutes skalojamo līdzekli un varu teikt, ka jau pēc 3 lietošanas reizēm redzēju rezultātu. No sākuma gan biju nelielā šokā par to, ka zobu pasta iekrāsojas zila. Bet efekts tiešām labs!
 
Konkurss! Tev ir iespēja laimēt vienu no trīs Colgate Max White komplektiem (zobu pasta, mutes dobuma skalošanas līdzeklis un zobu birste). Lai piedalītos, ieraksti Rafflecopter veidnē atbildi uz jautājumu kāda ir tava mīļākā balinoša zobu pasta. Izloze turpināsies līdz 21.06.15 pl 0:00 Pirmdien (22.06.15) paziņošu uzvaretājus. Balvas sūtīšu saur pasta stacijām, vai nodošu personīgi. Lai veicas!

pirmdiena, 2015. gada 15. jūnijs

Divas foršas (attīroša un mitrinoša) maskas no Kiehl's un Lancome

Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque and Lancome Hydra Zen Overnight Serum-in-Mask review

Hello, gorgeous! Please scroll down for the English summary.
Sveikas, daiļās! Mana ādas kopšana nav iedomājama bez maskām. Es lietoju visdažādākās: attīrošās, skābju, mitrinošas, nomierinošas un tt. Šodien gribēju padalīties ar pēdējā laika absolūtiem favorītiem. Turklāt katra no maskām ir lieliska pati par sevi, bet arī tandēms ir burvīgs. 
Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque ir attīroša mālu maska normālai un taukainai ādai. Maska dziļi attīra ādu un samazina poras. Sastāvā esošie Amazones māli maigi attīra poras no taukiem, netīrumiem un toksīniem. Alveja un auzas mīkstina un nomierina ādu
Pēc konsistences tā ir diezgan līdzīga klasiskām mālu maskām, bet ir plastiskāka, tāda nedaudz gumijota. Smarža ir viegla un neitrāla, sastāvā smaržvielu nav. Man parasti patīk kā mālu maskas attīra ādu, taču problēma ir tāda, ka pēc maskas noņemšanas rodas diskomforts un velkoša sajūta. Kiehl's Rare Earth attīrošā maska šajā ziņa ir unikāla, jo tā gan lieliski attīra ādu un sašaurina poras, gan arī nodrošina ilgstošu svaiguma sajūtu. Turklāt, pateicoties alvejai un auzām ne maskas "valkāšanas" laikā, ne arī pēc noskalošanas nekādas nepatīkamas emocijas, velkošas vai sūrstošas sajūtas nav, tikai ilgstošs svaigums. Lieliska!
Sastāvs: Aqua, Kaolin, Bentonite, Propanediol, Glycerin, CI/77891/Titanium Dioxide, Caprylic/Caprice triglyceride, Cetearyl alcohol Zea Mays Starch, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl-Glycerin, Topopherol, Lecithin, Aloe Barbadensis/Aloe Barbadensis leaf juice, Avena Sativa flour/Oat kernel flour, Allantoin FMLA.
Iegādāties var Stockmann. Cena ap 27 € par 125 ml.

Lancome Hydra Zen Overnight Serum-in-Mask sola 24 stundu intensīvo mitrināšanu un cīņu ar stresa atstātām pēdām sejas ādā. Maska intensīvi (+40% mitrināšanas četras stundas pēc uzklāšanas) un ilgstoši (+14% mitrināšans 24 stundas pēc uzklāšanas) baro ādu. Tekstūra apvieno seruma svaigumu un intensīvo iedarbību ar maskas radīto komfortu. Maskas neparastā tekstūra ņēmusi iedevmu no Āzijas kosmētikas, piedāvājot alternatīvas rietumu kosmētikas formulām. Rezultātā radīts produkts, kas ir svaigs kā rīta rasa un ātri iesūcas ādā, ļaujot tai elpot
Šī maska ir īsts SPA stikla burciņā! Hydra Zen maska ir ideāla sākot ar skaistu smagnēju stikla burciņu, rozā spoguļa vāciņu un rozes attēlu uz tā un beidzot ar sajūsmas vērtu saturu.  Pēc konsistences maska ir kā viegls gels, kas momentāni iesūcas ādā un rada nepārspējamu komforta sajūtu. Parasti mitrinošas maskas mēdz būt ķēpīgas, taču Lancome pilnībā apgāž manus priekšstatus par mitrinošām maskām, jo Hydra Zen rada ļoti neierastu un pasakinu samtainu pārklājumu uz ādas. Svaigs puķu aromāts ļauj aizmirst ikdienas rūpes un raizes un ieslīkt mierā.Vienkārši kolosāla maska! Hydra Zen paredzēta lietošanai nakts krēma vietā. Pirmkārt, tās izjūtas vakarā ir vienkārši izcilas, otrkārt, no rīta āda izskatās atpūtusies un ir svaiga un samtaina. Un, kā jau minēju, ja lieto pēc Kiehl's Rare Earth dziļi attīrošas maskas, tad sajūtas ir vēl foršākas.
Sastāvs: Water, Glycerun, Niacinamide, Dipropylene Glycol, Alcohol denat, Dimethicone, Butylene Glycol, PEG-8, PEG/PPG/polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Cl 14700/red, Tocopherol Acetate, Ascorbyl Glucoside, Sodium Hyaluronate, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Theobama Cacao Extract, Paeonia Suffruticosa Extract, Ammonium Polyacryldimethyltauramide/Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Dimethuconol, Limonene, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Alpha-isomethylionone, Carbomer, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Rosa Gallica Extract, Tetrasodium EDTA, Alteromonas Ferment Extract, Aluminium Starch Octenysuccinate, Fragrance.

Velvet Mimosas atsauksmi par šo masku lasi šeit.
Iegādāties var Stockmann, Douglas. Cena ap 65 € par 75 ml. Jā, izklausās padārgi, taču lietojot šo produktu kādas 3-4 reizes nedēļā mēneša garumā, neesmu izlietojusi pat piekto daļu. 

Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque is formulated with Amazonian White Clay to gently draw out oil, dirt and toxins that clog pores. The addition of Oatmeal and Aloe Vera helps to soothe. It is alike with regular clay masks in consistency, however Kiehl's product is a little bit more fluent. There are no perfumes added so the mask smells pretty natural (like clay). Usually I love the cleansing effect of the clay masks, but hate that dryness on mys skin afterwards. Kiehl's mask is different as it clears pores and leaves the skin very fresh. Aloe Vera and oatmeal soothe the skin, so it is nice, soft and not dry. Love it! 
Lancome Hydra Zen Overnight Serum-in-Mask promises 24 hours of continuous hydration for revitalised skin and instant comfort. With its surprising textures, Hydra Zen takes its inspiration from Asian cosmetics to offer new alternatives to Western formulations: textures that transform, enriched in moisturising agents and active ingredients, for soothed skin. As fresh as morning dew, they are rapidly absorbed and let the skin breathe. Hydra Zen overnight serum-in-mask reduces the visible signs of stress and tiredness that have accumulated on the skin. It intensely (+40% hydration, four hours after application) and lastingly (+14% hydration, twenty-four hours after application)* nourishes the skin. Its texture combines the freshness and power of a serum with all the fullness delivered by the comfort of a mask. What can I say? Every word in the description is true! Hydra Zen Mask is perfect from the heavy glass container to the very unusual consistency and divine flower scent. The texture of the product is also very unique. It is not like the other moisturizing masks which makes the skin slippery and sticky. The skin is like covered in a velvet extremely comfortable veil. The application process is my SPA ritual in the evening. Skin is immediately soothed, soaked in moisture and comfort. In the morning my skin looks more radiant and refreshed.

sestdiena, 2015. gada 13. jūnijs

Mēneša atlaides un īpašie piedāvājumi

Sveikas, daiļās! Daudzi interneta veikali piedāvā atlaides Franču aptieku kosmētikai, tāpēc blogā neliels atlaižu apkopojums.
Kopā ar pasūtījumu, kuru veicu savā dzimšanas dienas mēnesī man atsūtīja bukletu ar dažiem kuponu kodiem:
Feelunique līdz mēneša beigām ir atlaides Franču aptieku kosmētikai.
Feelunique Tigi kosmētikai ir piedāvājums pērc vienu, otrs par brīvu. 
Feelunique 5£ atlaide ar kodu: TREATFIVE iepērkoties virs 40£ (derīgs līdz 16.06.15)  
Feelunique 10% atlaide pirmam pasūtījumam ar kodu: XMP3PSCPYE (derīgs līdz 31.08.15)
Feelunique 10% atlaide pirmam pasūtījumam ar kodu: LFLSSVRXTU (derīgs līdz 31.08.15)

LookFantastic līdz mēnša beigām ir -1/3 Vichy un La Roche-Posay kosmētikai.
LookFantastic 10% atlaide pirkumam ar kodu TREAT10LF līdz 31.08.15
LookFantastic 15% atlaide pirmajam pasūtījumam ar kodu NEW15LF līdz 31.08.15
LookFantastic 10 £ atlaide pirkumam virs 60 £ ar kodu 10LFSAVE līdz 31.08.15
LookFantastic 15 £ atlaide pirkumam virs 80 £ ar kodu 15LFSAVE līdz 31.08.15

Escentual līdz mēneša beigām ir -1/3 Franču aptieku kosmētikai (arī Institut Esthederm).

piektdiena, 2015. gada 12. jūnijs

Sauļojies droši, jeb lieliski aizsardzības līdzekļi ar augstiem SPF

Sveikas, daiļās! Saulīte paliek arvien spilgtāka, siltāka un arī agresīvāka. Tāpēc, pat ja visu pavasari grēkoji ar SPF līdzekļu lietošanu, tagad iк īstais brīdis pārstāt niķoties un sākt beidzot aizsargāt savu ādu. Es nestāstīšu par to kas īsti ir SPF un kādam nolūkam to lieto, taču, ja ir interese par to ar ko tad atšķiras SPF15, 30 un t.t, iesaku ieskatīties šeit.
Šodien pastāstīšu par manis iecienītiem līdzekļiem ar  salīdzinoši augstiem saules aizsardzības faktoriem. Daži produkti ir pirkti atkārtoti jau vairākas reizes, bet daži ir jauni, taču pavisam noteikti uzmanības vērti.
  • Avene Cleanance Sun Care SPF 30 ir paredzēts ādai ar nepilnībām (arī ar akne). Pēc konsistences tā ir drīzāk emulsija, kas neaizsprosto poras un neveido baltu spīdumu uz ādas, pateicoties ķīmiskiem filtriem. Es teiktu, ka šis ir ideāls saules aizsardzības un ādas kopšanas līdzeklis divi vienā, jo Cleanance Sun Care rada komforta sajūtu uz ādas un normālai/taukainai ādai (tieši tādai, kādai tas ir paredzēts) ar to pilnībā pietiek arī mitrināšanas ziņā. Uz sausākām zonām apakšā klāju serumu (šobrīd man ļoti patīk Kiehl's Hydra-Plumping). No manis atsevišķs pluss par iepakojumu ar higiēnisku pumpīti. Nodrošina UVA+UVB aizsardzību. Nesatur parabēnus un silikonus. Tikko pamanīju, ka parādījās arī Cleanance Sun Care ar SPF 50. Ideāli! 
Iegādāties var aptiekās, Stockmann, Feelunique, Cocooncenter. Cena sākot no 11 € par 50 ml.
  • Avene Sun Care Sensitive Zones Stick SPF 50+ kā nosaukums vēsta ir paredzēts jutīgākām ādas zonām. To parasti klāju uz vaigu galiem. Pēc konsistences līdzeklis nedaudz atgādina pasausu higiēnisku lūpu krāsu, bet tas lieliski aizsargā ādu un ideāli ietilpst rokas somiņā, ja nu dienas laikā ir nepieciešams atjaunot savu SPF, vai jūti, ka kaut kur līdzekli uzklāji pārāk pavirši. Pamanīju, ka šāda iepakojuma forma īpaši tīk bērniem, kuriem smērēšanās ar krēmu sagādā morālu traumu. 
Iegādāties var aptiekās, Stockmann, Cocooncenter. Cena sākot no 10 € par 8 g. 
  • La Roche-Posay Anthelios XL SPF50 Gel Cream Dry Touch paredzēts īpaši jutīgai (un taukainai ādai) pie intensīvas insolācijas. Krēms novērš pigmenta plankumu veidošanās un pasargā no UVA un UVB stariem. Neveido izteiktu baltu spīdumu, taču matētu efektu tas pavisam noteikti nerada. Zem šī krēma man prasās lietot kādu papildu mitrinošu līdzekli.
Iegādāties var FeeluniqueCocooncenter. Cena sākot no 12 € par 50 ml.  
  • Carmex lūpu balzams ar piparmētru un SPF 15 ir kā radīts karstajām vasaras dienām, jo piparmētra patīkami atvēsina lūpas, bet bagātīgs sastāvs intensīvi kopj un mitrina. Žēl, ka Latvijā pagrūti dabūt.
  • Vichy Ideal Soleil Bronze SPF 50 priekš manis ir kaut kas pavisam neierasts, bet vienkārši kolosāls. Vichy sola sasniegt smalku līdzsvaru starp mirdzumu, optimālu toni un ātru iedeguma rašanās. Tieši tāpēc ir izstrādāts trīs dimensiju komplekss bez paštonējošām vielām, kas iedarbojas uz visiem ādas līmeņiem un ļauj iegūt skaistāku iedegumu. Augsta īpaši iedarbīgo mitrinošo līdzekļu koncentrācija nodrošina intensīvu mitrināšanu. Tirozīns C paātrina dabiskā melanīna izstrādi. Vai tas tiešām darbojas? Jā, jā, jā un vēlreiz jā! Pirmkārt vēlos atzīmēt ļoti ērtu iepakojumu ar smidzinātāju. Pats Ideal Soleil ir šķidrs, gandrīz kā ūdens vai kā plāns gels. Līdzekli ir ļoti viegli uzklāt un izlīdzināt. Mana (balta, sauli vēl neredzējusi) āda pēc intensīvās dienas pie ezera jutās lieliski un nebija ne miņas no diskomforta vai apsārtuma. Turklāt saulīte pieķērās daudz ātrāk un uzreiz bija manāms zeltains iedegums. Ideal Soleil arī garšīgi smaržo un labi mitrina manu sausu ķermeņa ādu. 
Iegādāties var aptiekās. Cena ap 30 € par 200 ml.  

svētdiena, 2015. gada 7. jūnijs

Alkās pēc iedeguma - bronzeri no L'oreal, Artdeco un Burberry


Sveikas, daiļās! Šajās brīvdienas saule mūs lutina un tieši saulainās dienās gribas lietot minimumu kosmētikas, tajā pašā laikā izceļot sejas vaibstus un zeltaino iedegumu. Jā iedegums vēl īsti nav, var arī nedaudz krāpties un viltot iedegumu, lietojot bronzerus. Šodien pastāstīšu par trīs lieliskiem bronzeriem un manām mīļākām otām šo produktu uzklāšanai. 
Visjaunākais produkts ir Glam Bronze no L'oreal tonī 102 Harmonie Brunes. Bronzeris sastāv no divām daļām: bronzejošā pūdera un izgaismotāja. Ilgnoturīgs bronzeris akcentē iedegumu, to var lietot arī kā produktu skulpturēšanai, jo izteikti gliteri tajā nav (taču viegls satīna mirdzums gan ir). Vēlos atzīmēt brīnumaini zīdainu produkta tekstūru, tas ir gandrīz kā krēms (tik smalka maluma) un lieliski izpludinās uz ādas. Izgaismotjā gan ir arī spīdīgas daļiņas, bet tās izceļas tikai spilgtā saulē. Visi produkti uz ādas skatāmi zemāk.
Produkta apakšējā nodalījumā ir arī spogulītis un otiņa. Pūderis vieglu smaržo pēc augļiem.
L'oreal Glam Bronze var iegādāties Drogās, Stockmann, Rimi un citās zīmola tirdzniecības vietās. Cena ap 14 € par 9g.

Artdeco Bronzing Powder Compact (man tonis 04 Beach Party) ir ūdensnoturīgs un satur SPF15. Produkta sastāvā ir arī barojoša Inca eļļa (nezinu kā tulkojams latviski). Nesatur lanolīnu, minerālās eļļas, parabēnus un smaržvielas. Rozā zelta iepakojums jebkuras sievietes sirdij uzreiz liek pukstēt straujāk un rokas tā arī sniedzas pēc šī produkta. Arī austrumniecisks pūderī veidotais raksts ir nepārspējams! Artdeco ir visgaišākais no šajā rakstā minētiem bronzeriem un tajā ir visvairāk maiga satīna mirdzuma. Nē, uzklājot uz sejas, neizskatīsies pēc Ziemassvētku eglītes, bet produkts vairāk derēs iedeguma pasvītrošanai un sejas izgaismošanai, nevis kontūrēšanai. Visi produkti uz ādas skatāmi zemāk.  
Produktam ir spogulītis, bet nav otiņas. 
Artdeco Bronzing Powder Compact var iegādāties Douglas, Stockmann, Kristiana un dažos Drogas veikalos. Cena ap 10 € par 9g.

Burberry Warm Glow Natural Bronzer (man pats gaišākais tonis 01) padara sejas ādu siltāku un piedod tai starojošu saules noskūpstītu izskatu. Mikropigmenti imitē dabisku iedeguma toni, kas saplūst ar adu.
Burberry, kā jau Burberry ir no sākuma līdz galam absolūti perfekts! Pārdomāts ir viss, sākot ar tartan skotu rakstu, kas rotā gan pašu smagnēja metāla iepakojumu, gan melnu samta maciņu. Pat kartona kastīte ir izskatās šiki un to ir patīkami turēt rokās. Vai tas nav perfekts?
 
Pats produkts ir ļoti smalka maluma un stipri pigmentēts. Warm Glow ir matēts, ļoti krēmīgs un viegli izpludināms uz ādas. Produktam piemīt ļoti izsmalcināts puderīgs aromāts. Es parasti neesmu pūderīgu aromātu cienītāja, jo tie man asociējas ar omītēm, bet šoreiz es varu vienkārši sēdēt un ostīt brīnumaini vilinošu kastīti.
Warm Glow ir spogulītis, bet nav otiņas. Burberry mājaslapā rakstīts, ka produkts jāuzklāj izmantojot Burberry Beauty Brush, ko man pie pirkuma izsniedza zīmola konsultante, taču es nezinu vai tā īsti nāk līdzi, vai arī bija kāda akcija, jo atsevišķi otiņa maksā 45 €.
Burberry Warm Glow var iegādāties Burberry mājaslapā un tagad arī Feelunique. Cena ap 40 € par 10g.

Te būs arī visi produkti uz ādas:
No kreisās uz labo pusi: Burberry Warm Glow 01, Artdeco Bronzing Powder Compact 04, L'oreal Glam Bronze 102.

Un kā sākumā solīju, nedaudz par mīļākām otiņām bronzeru uzklāšanai. Šim nolūkam man nepatīk lielas otas, jo tāda sajūta, ka tās uzklāj produktu pārāk lielā laukumā, īsti nekontrolējot produkta daudzumu. Tāpēc es lietoju salīdzinoši mazas (hailaiteru otas).
Burberry Beauty Brush ir maza, ar mīkstiem dabīgiem sariem. Lieliski izpludina produktu un dēļ sava izmēra ir ļoti ērta ceļojumiem.
Zoeva Luxe Highlighter otu iegādājos pēc Lisas Eldridge atsauksmes un ne mirkli nenožēloju. Uz baltiem mīkstiem sariem (kaza + sintētika) va labi redzēt produkta daudzumu. Labi iztušē produktu.
Real Techniques Controur Brush no visām trīs otām ir vismīkstākie sintētiskie sari un galviņa ir vismazākā. Ota der ne tikai vaigu kaulu, bet arī deguna ietonēšanai. Vienīgais mīnuss ir tas, ka Contour Brush nevar nopirkt atsevišķi, bet gan tikai komplektā un pārējās otas no komplekta es izmantoju visai reti.  

piektdiena, 2015. gada 5. jūnijs

Iepriekšējā gada skaistumkopšanas domu graudi, jeb forši vasarai veltīti raksti

Sveikas, daiļās! Raksta iesākumā vajag nedaudz pačikstēt, tāpēc atvainošos, ka pēdējā laikā raksti parādās mazliet retāk. Tā nu sanāk, ka katru pavasari un vasaras sākumu es ieslīkstu darbos. Arī šogad aktīvi darbojos pie kāda liela projekta, kas prasa daudz laika, enerģijas un atbildības. Nē, es nekādā gadījumā negrasos pamest blogošanu (hā, i neceriet!), taču līdz Līgo svētkiem būs mazliet klusāks periods. Man ir sataisītas ļoti daudz skaistas (ja pats sevi neslavēsi, tad kurš gan to darīs?) bildes un daudz forši produkti gaida kad par viņiem pastāstīšu, kā arī bloga pastāvīgām lasītājām drīz būs kādas superīgas ziņas, jo piedalīšos arī kādā kolosālā tieši ar skaistumu un skaistumkopšanu saistītā projektā, kas priekš manis ir kas ļoti satraucošs un neierasts (pačukstēšu, ka ielūkošos industrijā dziļāk). 
Es domāju, ka jebkura aktīva kosmētikas lietotāja zina, ka, lai sapratu cik patiesībā produkts ir efektīvs, ir vajadzīgs noteikts laiks. Līdz ar to, viedoklis par foršiem un vasarai noderīgiem produktiem bieži vien izveidojas tuvāk vasara beidām vai rudens sākumā. Tāpēc es pārskatīju iepriekšējā gada vasaras ierakstus blogā un padomāju, ka daži no viņiem ir ļoti noderīgi, tāpēc pēc pagara čikstēšanas ievada atļaušos ievietot linkus uz maunprāt foršiem iepriekšējā gada rakstiem.
   




Ceru, ka atradīsiet kaut ko lietderīgu :)

trešdiena, 2015. gada 3. jūnijs

Maija jaunumi, labumi un pirmie iespaidi

Sveikas, daiļās! Maija mēnesis bija dāsns uz jaunumiem. Bija daudz pasākumi un prezentācijas, kā arī iepirkšanās Boots un Cocooncenter. Rezultāti:
Maijā māna āda bija diezgan labā stāvoklī, citreiz prasījās pēc dziļākas attīrīšanas, citreiz pēc kādas skābju maskas un citreiz pēc miera un komforta, tāpēc manā ikdienā ienāca maskas. Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing masku iegādājos pēc vairāku paraudziņu izmēģināšanas. Lieliska! Drīz noteikti būs atsauksme blogā. Lancome Hydra Zen maska ir zīmola jaunums ar brīnumainu satīna gela tekstūru un kolosālu ziedu aromātu. Arī drīz būs atsauksme. 
Saņemot atlaižu kuponu no FeelUnique par godu savai dzimšanas dienai, es uzreiz zināju, ka beidzot izmēģināšu kaut ko no REN un izvēle krita uz Glow and Go masku komplektu. Neesmu kļūdījusies. Kārtējo reizi solu, ka atrakstīšos. Jātaisa bloga masku balle. Lancome atjaunoja ne tikai Hydra Zen līniju, bet arī izlaida dažus jaunus Genefique produktus un mainīja sastāvu Genefique acu serumam. Mēģinājusi vēl neesmu, bet sejas kopšanas līdzekļi no šīs sērijas ir manā kosmētikas maciņā uz palikšanu.
Manas pastāvīgās lasītājas zina, kas es dievinu neputojošus līdzekļus ādas attīrīšanai, tāpēc man ir liels prieks, par vēl vienu attīrošo balzamu. Biotherm Biosource Balm-to-Oil balzams lieliski attīra ādu un noņem kosmētiku, izskatās, ka šis varētu būt līdzīgs Clinique Cleansing Balm, bet Clinique produktu es vēl neesmu izmēģinājusi. Biosource sērijas attīrošās putas un losjons satur 70 minerālu kompleksu un maigi attīra ādu. Es teiktu, ka šis varētu būt labākais un maigākais no mēģinātiem putojošiem līdzekļiem. Runājot par attīrīšanu, man notika īsts prāta aptumsums un es sapirku vairākus attīrošus līdzekļus no Cocooncenter. Beidzot izmēģināju Avene Gentle Gel Cleanser - ir labs, bet Extremely Gentle Cleansing Lotion man patīk vairāk. Bet redzēsim kā būs. Avene Antirougeurs un LRP Physiological Cleansing Milk vēl neesmu mēģinājusi un domāju, ka šie līdzekļi varētu būs lieliski palīgi vai nu ziemā, vai nu saules sakairinātai ādai vasarā. Kā arī mana vasara nav iedomājama bez LRP Serozinc izsmidzināmā cinka sulfāta, kas palīdz ātrāk tikt vaļā no ādas nepilnībām.
Jaunumu klāstā ir Kiehl's Iris Extract Activating Treatment Essence, kas satur hiāluronskābi un glicerīnu un sola ādas reljefa izlīdzināšanu. Pagaidām varu teikt, ka smaržo esence tiešām burvīgi, bet par efektu būtu pārāk agri spriest. Kiehl's prezentācijā tiku arī pie Over-Night Biological Peel, kas jau ilgu laiku bija manā vēlmju sarakstā. Izmēģināju vairākus paraudziņus un droši apgalvoju, ka darbojas lieliski! Līdzeklis gan bet bija paslēpies bildēšanas brīdī. Pēc ilga pārtraukuma jaunumi parādījās arī pašmāju zīmola Madara klāstā. Es neteiktu, ka micelārais ūdens ir mans absolūtais favorīts, bet tas viennozīmīgi ir labākais, kas mēģināts no organiska segmenta. Bio-Active dezodorants gan ir absolūti burvīgs, lieliski der ikdienai un tam piemīt ļoti patīkams un dabisks aromāts. 
Rituals dižpārdokļu vidū esošais roku krēms ar ginku un jasmīnu labi mitrina roku ādu un smaržo pēc jasmīniem. Ko vēl var vēlēties no roku krēma? No dāvanu komplekta stāvā sajūsmā esmu no Ayuverda skrubja. O, jā! Izskatās pēc dubļiem, bet smaržo pēc rozēm un satur piparmētras, kas atsvaidzina un atvēsina ādu. Īsts atradums vasarai.

Dekoratīvā kosmētika:
Maybelline Colossal Go Extreme! skropstu tuša kā parasti sola kolosālu apjomu, bet es biju nejauka un vēl nepaspēju tušu izmēģināt. Toties Brow Drama uzacu tušu gan lietoju uz pilnu klapi un esmu sajūsmā! Revlon Colorburst lūpu zīmuļi/balzami/Chubby Stick analogi ir vienkārši nepārspējami un smaržo pēc piparmētrām. Pavisam drīz atrādīšu darbībā. Maybelline jaunie lūpu spīdumi/lakas arī ir absolūti superīgi, tikai man šķiet mazliet jocīga zāļu smarža. Bet toņi ir koši un skaisti un arī noturība ir diezgan pieklājīga. 
Vai Artdeco bronzeris nav ideāls? Ir! Produktā nav spīduma, tāpēc tas labi der sejas kontūrēšanai un iepakojums ir vienkārši konfekte. Artdeco Lash Booster skropstu serums piešķir vienkārši dramatisku apjomu. Drīz visu atrādīšu darbībā. 
Jau sen gribēju izmēģināt Maybelline Instant Anti-Age The Eraser konsīleri. Ne velti ārzemju blogeres tā viņu slavē. Arī drīz parādīšu :)

Huh! Daudz jaunumi sanāca :) Bet nekas, vasarā noteikti būs mierīgāk :) Vai jums daudz jaunumi? Par ko gribat dzirdēt atsauksmes?

pirmdiena, 2015. gada 1. jūnijs

Empties #34, jeb maija tukša tara

Sveikas, daiļās! Ļoti atvainojos, ka tagad raksti parādās retāk, esmu diezgan aizņemta ar kādu lielu projektu. Ceru, ka drīz viss pozitīvi nokārtosies un es varēšu vairāk laika veltīt savam hobijam :) Visu laiku kaut kur skrienu, tāpēc dekoratīvo kosmētiku ikdienā lietoju minimāli, jāsaka, ka arī no kopjošās kosmētikas izkristalizējās nepieciešamais minimums. Līdz ar to, arī tukšie iepakojumi nav daudz:
  • Avene termālais ūdens. Lietoju pēc sejas mazgāšanas, pirms krēma vai serumā uzklāšanas kā toniku vai papildus mitrinātāju (svarīgi neļaut ūdenim nožūt pirms krēma uzklāšanas). Šim ūdenim ir ļoti smalks smidzinātājs. Atkārtots pirkums. Labs!
  • Avene Hydrance Optimale Light krēms. Vairs neatceros kurš iepakojums. Lielisks! Vienmēr ir rezervēs.
  • GUAM dibena maskas ar drenāžas efektu. Laba! Ļoti efektīva pret celulītu un tūsku.
  • BareMinerals Lash Domination skropstu tuša. Nepatika. Plašāka atsauksme šeit.
  • Kiehl's Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash. Maigs attīrošais putojošais līdzeklis sejas ādai. Sausina ādu krietni mazāk, nekā citi analoģiskie līdzekļi. Lieliski sadarbojas ar Clarisonic bisti. It kā nekādu pretenziju, bet es labprātāk izvēlos neputojošus līdzekļus.
  • La Roche-Posay Toleriane neputojošais sejas ādas attīrīšanas līdzeklis. Ideāls. Nav ne ko pielikt, ne atņemt. Plašāka atsauksme šeit.

Kā jums veicās ar tukšo taru?