Biotherm Balm-to-Oil cleanser & Biosource cleanser and lotion - review

Please scroll down for the English summary

Sveikas, daiļās! Jūs jau zināt, ka esmu neputojušu ādas attīrīšanas līdzekļu piekritēja. Tāpēc, kad maijā Latvijā parādījās Biotherm Balm-to-oil cleanser attīrošais balzams, es nevarēju mierīgi paiet tam garām. Kompānijas pēc izmēģināju arī atjaunotus Biosource līdzekļus, kas ir bagātināti ar magniju. Bet, sākšu ar balzamu:
Attīrošais balzāms sejai no Biotherm ar 3 - fāžu sistēmu, kurš ir bagātināts ar jūras planktonu, attīrīs maigi un efektīvi sejas ādu no netīrumiem. Biotherm Biosorce Balm - To - Oil viegli attīrīs sejas ādu no putekļiem, netīrumiem un jebkāda veida dekoratīvās kosmētikas, arī ūdensnoturīgas. Uzklājot šo balzāmu uz ādas un viegli pamasējot, tas pārvērtīsies maigā eļļā un pēc tam kļūs pieniņveida konsistence, ko var ļoti viegli noskalot ar ūdeni. Neatstāj eļļas kārtiņu uz ādas.
Bildē var redzēt kā pēc konsistences Balm-to-Oil līdzinās taukiem, jeb tipiskam attīrošam balzamam. Saskaroties ar ādas siltumu, tas izkūst un pārvēršas eļļai līdzīgā substancē, kas viegli attīra ādu no netīrumiem un kosmētikas (arī tušas un arī ūdensnoturīgas). Saskaroties ar ūdeni, balzams pārvēršas baltā emulsijā, ko man patīk noņemt ar mitrās drāniņas palīdzību. Balm-to-Oil cleanser lieliski der gan ādas attīrīšanai, gan rīta ādas masāžai (es taču beidzot aizgāju uz sejas fitnesu!). Pēc noskalošanas āda ir patīkami svaiga un tīra un nav pārsausināta. Balzamam piemīt grūti nosakāma smarža (ja sastāvā nebūtu smaržvielas, es teiktu, ka tas ir bez aromāta), kas man neizraisa nekādas emocijas. Plastmasas konteineris ir ērts un lieliski der ceļojumiem. Balzams noteikti derēs jebkuram ādas tipam. Man patīk! Cik saprotu, šis produkts ir līdzīgs slavenam Clinique Take the Day Off attīrošam balzamam, bet es viņu tā arī neesmu izmēģinājusi, tāpēc nevarēšu salīdzināt.

Sastāvs/Ingredients: Ethylhexyl Palmitate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Synthetic wax, Olea Europa oil, Butyrospermum Parkii butter, Laminaria Saccharina extract, Caprylyl Glycol, Vitreoscilla ferment, Polysorbate 20, Tocopherol, Phenoxyethanol, Linalool, Geraniol, Alpha Isomethyl Ionone, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Parfum.
Biosource Hydra-mineral Cleanser Softening Mousse savienojumā ar ūdeni pārvēršas maigās krēmveida putās. Termālā planktona ekstrakts, kurš ir šo putu sastāvā  veicinās ādas šūnu atjaunošanos. Seja pēc attīrīšanas kļūst tīra, gluda, maiga un mirdzoša, ādas tonis izlīdzināsies. Ideāli sagatavo ādu turpmākajām kosmētiskajām procedūrām. Biotherm Biosource Softening Lotion, kas bagātināts ar minerālvielām un oligoelementiem, palīdz noslēgt ādas attīrīšanas procesu tonizējot, mitrinot un atsvaidzinot to.
Attīrošais muss tiešām viegli noņem kosmētiku un nesausina ādu. Šis produkts īpaši labi sadarbojas ar Clarisonic ādas attīrīšanas sistēmu. Lai gan neesmu putojošu līdzekļu piekritēja, Hydra-mineral cleanser man patīk un nešķiet agresīvs. Es teiktu, ka tas ir vismaigākais viegli putojošais attīrītājs no visiem mēģinātiem. Losjons, lai gan satur alkoholu, ir komfortabls un nerada sausuma sajūtu, tieši otrādi, tas līdzsvaro ādu, radot patīkamu svaigumu. Baigo vajadzību tieši pēc losjona es nejutu, bet kombinācijā ar attīrošo mussu, tas strādā tīri labi. Piebildīšu, ka sastāvā ir benzyl salicilate (salicīlskābes atvasinājums?) un lactobacillus ferments. Katra no šīm sastāvdaļām noloba atmirušas ādas šūniņas un uzlabo ādas tekstūru, kā arī kavē pūtīšu veidošanās.

Cenas: attīrošais balzams 29.95 € par 100 ml, attīrošās putas 28.45 € par 200 ml, losjons 26.95 € par 200 ml. Iegādāties var u.v.Stockmann, Douglas (arī online veikalā), Kristiana.  

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

Hello gorgeous! Biotherm Balm-to-Oil cleanser melts into a silky oil and then becomes a comforting milk. It dissolves all kinds of make-up, even waterproof and removes urban impurities. Warm up a small amount of balm in the hands and massage on dry skin. Emulsify with water, then rinse thoroughly for a deeply cleansed skin, instantly hydrated, without any greasy film. I love this stuff! It melts in contact with skin becoming a light texure oil. I like to massage my skin with the oil, add a little bit of water to emulsify cleanser (it turns into milky texture) and then remove the traces of the cleanser with warm cloth. Balm-to-Oil cleanser removes all the makeup (even waterproof formulas) and dirt easily without drying out my skin. Great! 
Biotherm Biosource hydra-mineral cleanser softening mousse is a rich cream which foams on contact with water to cleanse skin, removing makeup. Leaves dry skin clean, supple and comfortable. I would say this one is the most gentle foaming cleanser I've ever tried. It removes makeup very well and does not overdry my skin. It works great with Clarisonic Cleansing system.
Biotherm Biosource instant hydration softening lotion. This soft and refreshing toner reaches the deep dirt that cleansers cannot. More than a simple toner, it works as an exfoliant, ridding your skin of impurities and dead cells. It really does contain benzyl salicilate (derivative of the salycilyc acid) and ferment of lactobacillus which both help to eliminate dead skin cells and improve skin texture. It also contains alcohol, but it is very comfortable on the skin. Lotions are not my passion and I am quite lazy about them, but this one is pretty nice as a last cleansing step.