Sveikas, daiļās! Kārtējais mēnesis ir beidzies un diemžēl vasara šogad ar karstām un saulainām dienām mūs nelutina, taču cerēsim, ka augustā viss būs savādāk un vasara beidzot attapsies! Atbrīvojos no jūlija apmākušām debesīm un neskaitāmiem lietiem kopā ar tukšu taru.
Zinot, ka tuvākajā laikā atnāks daudz jaunumi (tikai ieskaties manā instagram'ā), es centos lietot daudz paraudziņus un miniatūras, lai nevērtu vaļā pilnizmēra iepakojumus, kuri pēc tām iespējams ilgāku laiku būs atstāti novārtā, jo visi jaunumi ir kārtīgi jānotestē. Beidzu filozofēt, tukši trauciņi:
  • Murad Essential C Cleanser - parasts putojošs attīrošs līdzeklis sejai. Smaržo it kā patīkami, bet pārāk intensīvi. Arī attīroša iedarbība ir pārāk agresīva. Nav domāts man.
  • Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Gel Cream. No sākuma domāju, ka nevarēsim sadraudzēties, jo tie laiki, kad lietoju mitrinošas želejas jau sen aiz muguras. Taču gels man ļoti patika. Normālai/kombinētai/taukainai ādai vasarā ir kā radīts. Gan labi mitrina, gan kosmētika turas labi. Ādu netauko, jo sastāvā nav eļļas. Labs!
  • Clarisonic Cashmere birstīte. Es jau kādu laiku pieturos tieši pie Cashmere birstītēm, jo tās ir pašas maigākas un beidzot tās ir pieejamas arī Latvijā (var nopirkt Stockmann, iespējams, ka Douglas arī parādījās).
  • Babor Derma Cellular Collagen Booster Cream. Patika tekstūra un smarža, bet likās, ka manai ādai tas tomēr ir pa stipru. Es teiktu, ka šis ir labs nakts krēms.
  • Veet vaska strēmeles ķermenim. Puse no strēmelēm vēl palika, bet beidzās derīguma termiņš un vasks palika nelietojams, tāpēc metu ārā. Neiet man ar Veet izstrādājumiem. Kvalitāte šķiet neatbilstoša cenai. Noteikti vairs nepirkšu.
  • Glamglow Youthmud Tinglexfoliate Treatment. Slavenais Glamglow neattaisnoja cerības. Efekts no viņa ir labs, bet maska (vai tajā esošs pumeks) ir pārāk agresīva manai jutīgai ādai. Kā arī tās lielās tējas lapas es īsti nesapratu. Prieks, ka nepirku pilnu iepakojumu. Plašāka atsauksme šeit
  • Schwarzkopf Bonacure Oil Miracle Light Oil šampūns smalkiem matiem. Labi puto, labi smaržo, labi mazgā matus. Pēc lietošanas prasījās uzklāt kādu kondicionieri, bet kopumā ļoti patika.
  • Benefit Erase Paste konsīleris tumšiem lokiem. Ideāls. Nav ko piebilst. Ar to mazliet jāiemācās apieties, bet, kad atkod pareizo tehniku...Nu tiešām ideāls (drīz būs atsauksme).
  • Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Repair with Liquid Keratin Complex. Viegls pēc tekstūras, bet intensīvas iedarbības kondicionieris. Patīkami saldi smaržo.
  • Dzintars Actual skropstu un uzacu gels. Labs! Gan labi nofiksē uzacis, gan arī sekmē skropstu augšanu. Var klāt apakšā zem tušas. Turklāt, pašmāju produkts un nemaksā dārgi. Sākotnēji bija caurspīdīgs, bet palika tumšs, jo lietoju uz uzacīm, kas jau iekrāsotas ar zīmuli vai ēnām.
  • Vichy Purete Thermale micelārais ūdens. Labs! Lieliski noņem kosmētiku un neatstāj lipīgu kārtiņu. Drīz būs atsauksme.
  • Origins Out of Trouble 10 Minute Mask. Lieliska maska ar nomierinošu un pretiekaisuma iedarbību. Ja uz sejas uzmetas pumpas maska ar tām ātri tiek galā. Jau ir iegādāts jauns iepakojums. Plašāka atsauksme šeit.
  • Bioderma Hydrabio Masque. Šo masku es pavisam nesapratu. Nepatika ne tekstūra, ne efekts. Beigās atdevu māsai, bet māsa atdeva man atpakaļ, jo viņai arī nepatika. Mazliet iepakojumā vēl palicis, bet bez sirdsapziņas pārmetumiem lido miskastē. Neiesaku. Plašāka atsauksme šeit
Paraudziņi:
  • Kiehl's Ultra Light Defence SPF 50 PA+++ UVA. Apbrīnojami vieglas tekstūras krēms ar augstu saules aizsardzību. Lielisks! Būtu normāla vasara, vai, ja taisītos kādā ceļojumā, noteikti iegādātos pilnizmēra iepakojumu. Iet vēlmju sarakstā nākamam gadam.
  • Kiehl's Vetiver and Black Tea dušas želeja. Ak, dievs! Kāpēc konsultante man iedeva šo paraudziņu? Es nespēju beigt domāt par to pasakainu sausu koksnes un tējas aromātu. Noteikti nopirkšu pilnu iepakojumu.
  • Palmer's Cocoa Butter Formula Skin Therapy Oil. Interesanta tieši kakao, nevis šokolādes smarža, bet pati eļļa man likās nedaudz pašķidra, tāpēc ne visai ērta. Sausu ķermeņa ādu kopj labi. Pirkt pilnu iepakojumu uzreiz neskriešu, bet kaut ko no Palmer's nākotnē izmēģināšu.

Tādi man šoreiz tukšie trauciņi. Kā jums sokas ar tukšu taru? Vai daudz?