Sveikas, daiļās! Oktobris bija īpaši ražens uz jaunumiem, jo pabiju divos ārzemju braucienos, kuros kosmētiskajā ziņā acis skrēja uz visām pusēm un bija daudz kārumi, kas Latvijā nav pieejami. Protams, arī laika apstākļu maiņa sekmē jaunu sezonas kolekciju ienākšanu veikalu plauktos. 
Dekoratīvā kosmētika:
The Body Shop klāstā parādījās jauns Fresh Nude tonālais krēms, kas papildināts ar mitrinošo rožūdeni un 100% organisko alveju. Formula nenosprosto poras un ir piemērota pat jutīgai ādai. Izklausās ļoti labi (mēģinājusi vēl neesmu, jo nav bijis labs apgaismojums, lai varētu pilnvērtīgi izpētīt pārklājumu un toņa atbilstību), bet vēl labāk izklausās Gaišie Pilieni toņa pielāgošanai! Juhū! Beidzot, arī pie mums ir brīvi nopērkams šāds brīnums, kas noteikti noderēs sniegbaltītēm.
Kā var būt Itālijā un nepaņemt kaut ko ļoti itālisku un ļoti slavenu? Turklāt, Kiko veikalos bija lielas atlaides. Sagrābos acu ēnas košos toņos, tā teikt - ārpus komforta zonas un lai ar ko spēlēties. Ļoti žēl, ka tukšas ēnu paletes gan visur bija izpirktas. Papētīju atsauksmes un mājaslapas dižpārdokļus un paņēmu arī Natural Concealer konsīleri, Eyebrow Maker flomāsteri uzacīm, 30 Days Extension skropstu serumu un divus acu zīmuļus. Lai redzētu efektu no seruma, to smērēju tikai uz vienas acs skropstām :D Decembrī būs atsauksme ar bildēm. Teikšu uzreiz, ka ēnas ir uber pigmentētas, konsīleris labs, zīmuļi ļoti krēmīgi, uzacu flomāsteris vispār ideāls! Cik saprotu, tas ir analogs slavenam Suqqu produktam. Noteikti par visu būs atsauksmes ar swatchiem. 
Iegāju veikalā Acqua & Sapone (Drogas tipa) un vienkārši nevarēju paiet garām šiem burvīgiem L'oreal Infallible acu ēnu toņiem. Uz acīm vēl neesmu mēģinājusi, bet ēnas ir ļoti pigmentētas un izskatās precīzi tā pati formula, kas bija vecām Infallible presēto pigmentu ēnām ar skrūvējamo vāciņu. Lieku lielas cerības.
Pēc Šveices brauciena, kad gribējās daudz ko, bet cenas bija traģiskas, Frankfurtas lidostas Duty Free iegādājos slaveno Helena Rubinstein Lash Queen skropstu tušu. Pirmo reizi redzu metāla tušas iepakojumu! Bet tušu vēl neesmu atvērusi. Arī ceru uz brīnumu :)

Kopjošā kosmētika:
Vienīgā lieta, ko iegādājos Šveicē bija šī rozā silikona uzparikte, kas paredzēta dziļai sejas ādas attīrīšanai. Iegādājos galvenokārt tāpēc, ka virsma izskatās tāpat kā Foreo Luna aparāta virsma. Tagad gribu izmēģināt arī Foreo :( 
Ikdienā aktīvi lietoju Lierac Replumping Balm Lips, kas ir kā krēms lūpām un lūpu kontūrai. Ražotājs sola, ka Replumping Balm kops lūpas, cīnīsies ar atūdeņošanas radītām grumbiņām (man tādu nav), piešķirs lūpām apjomu, uzlabos lūpu krāsas noturību. Lūpas tiešām kopj labi, par lūpu krāsas noturību vienmēr aizmirstu piefiksēt, jo pirms ēdienreizēm lūpu krāsu vienmēr notīru. Lierac Hydragenist Extreme Moisturizing Resque Balm ir mitrinošs balzams (pēdējā laikā šī balzama, jeb Gel-in-oil tekstūra ir TOPā) dehidrētai sejas ādai. Ak-mans-dievs! Kādus brīnumus šis balzams dara ar manu ādu! Noteikti drīz būs sajūsmas pilna atsauksme. 
Madara mainīja iepakojumu dizainu un pilnveidoja Time Miracle sēriju, kas paredzēta ādas struktūras uzlabošanai un kolagēna sintēzes stimulēšanai. Man ir Cellular Nutrients Toning Mist un Ultimate Facelift dienas krēms. Abi produkti patīk, bet Cellular Nutrients ir jauns must have produkts manā ikdienas kopšanā.  
Phyto Phytokeratine jauna sērija paredzēta ļoti sausu un trauslu mati kopšanai. Šampūns man ļoti patīk, bet masku un matu serumu vēl neesmu mēģinājusi, jo, patiesībā, šampūnam ir tik forša tekstūra, ka pēc lietošanas nemaz neprasās pēc papildu kopšanas. 
Lancome jauns Vissionnaire nakts krēms, kas sola padarīt ādu gludāku, maigāku un atjaunot tās elastību. Tas nav gluži krēms, bet gan vēl viens nakts balzams! Patīk, noteikti būs atsauksme.
Eisenberg Hydra Comfort prezentēja intensīvi mitrinošu ziemas krēmu ar bagātīgu tekstūru, kas atgādina sejas masku, tāpēc ir ideāli piemērots lietošanai vakarā. Tā sastāvā ir mazas bumbiņas, kuras patīkami masē seju, krēma uzklāšanas laikā, un uzreiz arī pazūd. Esmu ļoti ieintriģēta, jo reizēs, kad prasās ātri sakopt īpaši slāpstošu ādu, rokas vienmēr sniedzas pēc Eisenberg All-Over Nourinishing krēma (par to drīz būs atsauksme). 

Jaunumi no L'occitane:
L'occitane Pierre Herme ierobežota izlaiduma dizains un aromāts, kas savieno greipfrūtu ar rabarberiem. Miel Mandarine roku krēms ir vienkārši ideāls, bet man vispār patīk L'occitane roku krēmi ar šī sviestu. Jasmin Immortale Neroli ir ļoti sievišķīgas smaržas, kuru buķeti veido jasmīns, salmu puķe un neroli. Drīz būs atsauksmes par visiem produktiem.

Jaunumi no The Body Shop:
Katru gadu The Body Shop produktu klāstā parādās ierobežota izlaiduma produktu sērijas, kas veltītas tieši Ziemassvētkiem un vispār ziemai, šogad atkārtojas Glazed Apple (cukurotais ābols) sērija un jaunums ir Frosted Plum (saldētā plūme?) sērija. Zīmola klāstā ir arī jauns aromāts - Black Musk. Es neesmu muskusa aromātu piekritēja, bet Black Musk ir ļoti skaistas un noslēpumainas, pašpārliecinātas nobriedušas sievietes smaržas. Arī noteikti būs atsauksmes.

Jaunumi no Kiehl's:
Arī Kiehl's katru gadu ir krāšņi Ziemassvētkiem veltīti iepakojumi (produkti gan paliek tie paši). Šogad dāvanu iepakojums tapa sadarbībā ar Peter Max un man jau šķiet, ka viss izskatās kā no pasakas, sākot ar dāvanu maisiem un beidzot ar dāvanu noformējumu.

Iekšā Creme de Corps Soy Milk and Honey ķermeņa skrubis, kas smaržo pēc paradīzes un Powerful Strenght Line Reducing Concentrate. Priekš manis produkts bija nedaudz pa stipru, bet mamma jau ir sajūsmā.
Kā parasti man ir daudz jaunumi :) Kā jums? Ko jaunu izmēģinājāt?