Sveikas, daiļās! Tikko atgriezos no ārzemju ceļojuma un vēl neesmu aklimatizējusies pēc Sicīlijas saules un +25 grādu temperatūras uz Latvijas pelēko laiku un +11 (starp citu, priekš novembra ir diezgan silti). Pastkastītē gaidīja ielūgumi uz Baltic Beauty izstādi, bet atzīšos, ka diezgan ilgi domāju vai ir vērts iet. Sazinājos ar kādu blogošanas "kolēģi" un viņa apstiprināja, ka sestdienas vakarā cilvēku nav daudz, tāpēc izlēmu doties, lai gan ar visai skeptisku noskaņojumu. Kāpēc ar skeptisku? BB 2014 izstāde man nelikās pārāk interesanta un arī pirkumi nebija daudz, kā arī divos oktobra ārzemju izbraucienos jau sapirku daudz labumus. Man bija slinkums pat stiept līdzi fotoaparātu (tāpēc atvainojos, bilžu no izstādes nebūs). Taču šoreiz biju ļoti patīkami pārsteigta! Biju sestdien ap pl. 18:45, apmeklētāji bija visai pieticīgā skaitā, visu varēja mierīgi izstaigāt, apskatīt un pabakstīt. Vienīgā burzma bija pie pie krievu kosmētikas zīmola Jeans/Just stenda, bet to varēja saprast, jo bija plaša otu un acu ēnu izvēle par patīkamām cenām. Jāsaka, ka patīkamas cenas un ievērojamas atlaides bija daudz produktiem, it īpaši "matu zālē". Mani guvumi:
Korejiešu veikalā Mimiko paņēmu vairākas salvešu tipa maskas: balinošu ar glutationu, intensīvi mitrinošu ar hiāluronskābi un barojošu ar keramīdiem. Maskas maksāja 2.50 € gabalā. Par pirkumu man iedeva MISSHA Super Aqua divu soļu attīrošo plāksteri degunam (atbrīvo seju no melniem punktiem), tāds pats produkts bija oktobra Saneri Box kastītē, bet es vēl neesmu izmēģinājusi. 
Piegāju pie DSD de Luxe stenda un ļoti patīkams jaunais cilvēks man pastāstīja par visām DSD matu kopšanas kosmētikas sērijām un iedeva arī paraudziņus populārākiem produktiem. Paldies, jaunais cilvēk! Es jau senu metu acis uz DSD produkciju, bet cenas kož, tāpēc labprāt izmēģināšu paraudziņus. Cenas produktiem pie paša stenda nepētīju, jo tāpat precīzi nezinu cik produkti aptiekās maksā.
"Matu zālē" pie Wella Pro stenda (gandrīz pie ieejas pirmajā rindā) ieraudzīju fantastisku cenu Nioxin Diaboost (19 €, 38 € vietā) un nenoturējos. Produktu vēlējos izmēģināt kopš ar Velvet Mimosu apmeklējām Nioxin semināru, bet nebiju droša, ka produkts tiešām patiks un ka būs savas cenas vērts, tagad varēšu izmēģināt.
Bija ļoti daudz interesanti zīmoli un patīkamas cenas. Papētīju Davines, Tigi, Wella Pro, Schwarzkopf, Macadamia matu produkciju, Inglot, Oriflame, Jeans, SLA un Gosh dekoratīvo kosmētiku, bet veselais saprāts ņēma virsroku un vairāk neko nepirku.
Īsāk sakot, šogad izstāde man tiešām patika un labi vien ir, ka izdomāju aiziet.