Sveikas, daiļās! Parfimērijas zīmols Halloween prezentē savu jauno aromātu Halloween Tattoo kolekciju viņai un viņam, Halloween Tattoo Woman un Man, kā jaunu, "dumpīgāku" versiju oriģinālajiem aromātiem: 1997. gada Halloween un 2012. gada Halloween. Sauklis jaunajai Halloween Tattoo kolekcijai ir: "Halloween ir vieta, kur var notikt vis neparedzētais!". Augšējās notis: Pina Colada, bumbieris, mandarīns, sarkanie pipari. Sirds notis: melna roze, gardēnija, jasmīns, jūras sāls. Pamata notis:ciedrs, sandalkoks,Tonka pupas, muskuss.
Noņemot pudelītes vāciņu es jūtu diezgan tipisku svaigu aromātu - mandarīns, nedaudz sāls, rozā pipari. Taču uz ādas šī izteikta svaiguma nav, jā, ir mandarīns, ir rozā pipari un sāls, bet aromāts ir ļoti silts un sāļš. Tāds aukstuma un karstuma sajaukums kā Dzeimsa Bonda kokteilis - degvīns ar sauso martini, sakratīts, bet nesajaukts. Siltumu piešķir arī gardēnija, bet tā ir tik maiga, ka ir knapi atpazīstama. Patiesībā, dīvainā kārtā aromāta sirds notis es nevaru notvert, kā necenstos. Pēc dažām minūtēm parādās Tonka pupas un koksnes notis un aromāts uz manas ādas tā arī paliek kā mistisks ledus un uguns savienojums. 
Es Jesus Del Pozo Halloween Tatoo aromātu ieteiktu dāmām, kam patīk svaigi aromāti, bet gribas klāt kādu asumiņu. Gribu piebilst, ka smaržas ir ļoti noturīgas.
Par šo aromātu ir atsauksme arī Zandas blogā, interesanti, ka smaržas pēc Zandas draudzenes apraksta izklausās pilnīgi savādākas. Šķiet, ka runājām par dažādiem produktiem. Ādas ķīmija.

Iegādāties var Douglas veikalos. Cena 19.95 € par 30 ml un 25.95 € par 50 ml. 

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).