Sveikas, daiļās! Mani, kā diezgan izlutinātu sievieti (kosmētikas ziņā) ir grūti pārsteigt. Lai gan dažādu zīmolu piedāvājums kļūst arvien plašāks, vienmēr gribas kaut ko svaigāku, ko tādu, ko grūti dabūt. Pati vienmēr ar aizrautību lasu un skatos video, kur stāsta par strauji apgriezienus uzņemošiem jauniem zīmoliem, diemžēl, nepieejamiem Latvijā. Acis deg, jo man taču vajag kārtēju ēnu paleti, lūpu krāsu un šito burvīgo tonālo krēmu. Taču, beigās paliek rūgtuma piegarša, jo es taču nevaru kāroto dabūt. Pastāv vairākas kompānijas, kas darbojas kā starpnieki, kas saņem preces savā noliktavā noteiktā valstī un pārsūta uz vēlamo punktu. Galvenā problēma ir tāda, ka parasti šie pakalpojumi izmaksā diezgan dārgi. Tāpēc es īpaši priecājos, kad mani uzrunāja eshopwedrop kompānija un piedāvāja izmēģināt viņu pakalpojumus. Par sūtīšanu un izmaksām es pastāstīšu raksta beigās, bet, tagad par vienu no maniem guvumiem - Charlotte Tilbury The Vintage Vamp paleti.
Jāsaka, ka glīts ir viss sākot ar paciņas kastīti, kas ir klāta ar CT lūpu krāsu swatchiem. Iekšā ir purpurkrāsas papīrs, pasūtītā ēnu palete un lūpu krāsa, izvēlētie acu krēma un lūpu spīduma paraudziņi un vēl papildus trīs lūpu krāsu paraudziņi glītu aploksnīšu izskatā.
Man visi CT iepakojumi asociējas tieši ar iepriekšējā gadsimta 20iem gadiem. Tāds retro šiks. Charlotte Tilbury piedāvā gan krēmveida, gan zīmuļveida, gan šādas paletēs presētas ēnas. Paletes ir deviņas un tās var apskatīties šeit.  
The Vintage Vamp mani uzrunāja ar neierastiem sarkanīgiem toņiem. Zīmola dibinātāja Charlotte Tilbury ir vizāžiste ar lielu stāžu gan modes skatēs, gan kā mākslinieciska direktore tādiem zīmoliem kā Tom Ford, MAC, Helena Rubinstein un Chanel, gan veidojot makeup žurnāla vākiem, fotosesijām, kā arī viņa strādā ar dažādām liela mēroga zvaigznēm. Tāpēc nav brīnums, ka visi jūsmo par CT kosmētiku un es neesmu izņēmums. Visi Vintage Vamp paletes toņi ir lieliski pigmentēti un ziežas kā sviests. Viegli pludinās un neizskatās pēc dubļiem.
 
Vai šie toņi nav vienkārši pasakaini? Mani uzrunāja tieši neierastas purpura nokrāsas.
 
Te ir ēnas ar vienu pirksta vēzienu uzklātas uz rokas ādas:
Te var apskatīt kādu tēlus pati zīmola dibinātāja veido, izmantojot dažādas paletes.  Un te ir mana grima variācija ar Vintage Vamp paleti. Zemāk var apskatīties manu video ar grima veidošanu, kā arī izlasīt manu pieredzi ar eshopwedrop.




Zemāk ir mans video. Bija diezgan sarežģīts apgaismojums dēļ zaļajiem kokiem aiz loga un tikai veicot video apstrādi pamanīju, ka mani zobi izskatās traki dzelteni. Goda vārds, dzīvē viņi tādi nav, bet, diemžēl, izlabot šādu problēmu video nemāku.  Izmantotas kosmētikas saraksts ir pieejams youtube.
Charlotte Tilbury acu ēnu paletes The Vintage Vamp cena ir 50 €.

Kā jau minēju, CT pasūtīju no Lielbritānijas izmantojot eshopwedrop pakalpojumus. Piereģistrējos mājaslapā un veicu pasūtījumu 14. jūlijā un jau 21. jūlijā turēju kastīti savās rokās! Starp citu, eshopwedrop piegādā preces arī no Vācijas un Polijas. Piegādes cenas ir atrodamas šeit, bet mana 250 g smaga kastīte izmaksāja 4.20 €. Paciņu saņēmu pati Baltā ielā 1. Ja pasūta piegādi ar kurjeru, tad cenas ir apmēram 2x augstākas, bet, manuprāt, vienalga sanāk diezgan izdevīgi. Visu paciņas ceļu var vērot savā eshopwedrop kontā un, kad paciņa nonāk Latvijā, atnāk e-pasts, ka var nākt pakaļ. Pati skatos Clarks UK interneta veikala virzienā, jo cenas, it īpaši atlaižu laikā, ir nesalīdzināmas ar cenām Latvijā. 

Kādus zīmolus, kas nav atrodami Latvijā jūs vēlētos izmēģināt?