Отзыв о креме на русском можно прочитать ТУТ 
Sveikas, skaistules! Šodien pastāstīšu savas domas par pašmāju "Dzintara" organisko atjaunojošo nakts krēmu normālai un kombinēta tipa sejas ādai. Pirms sākšu, gribu teikt, ka esmu sajūsmā, par to, ka Latvijas kosmētiskās kompānijas sākušas ražot organisko kosmētiku.


Tad nu ķeršos pie lietas. Uz iepakojuma rakstīts, ka krēms paātrina ādas šūnu atjaunošanās procesu miega laikā. Tas palīdz ādai palikt svaigai un tvirtai, ka arī piesātina to ar mitrumu. Dabiskie lipīdi uzlabo ādas elastību un barjerfunkcijas. Jūras aļģu aktīvie komponenti , Ederline S un hialuronskābe intensīvi mitrina ādu, uzlabo tās tonusu un tvirtumu.
No sevis piebildīšu, ka Organic Style Dzintara  sērījai ir piešķirts ECO CERT sertifikāts. Uz iepakojuma arī rakstīts, ka krēmam 99% ir dabiskas izcelsmes ingredientu un (pieņemu, ka no tiem 99%) 11.6% bioloģiskās lauksaimniecības ingredientu.
Man ļoti patīk iepakojums - tas ir ērts un aprīkots ar pumpīti, kas priekš manis, ir ļoti svarīgi (higiēnisku apsvērumu dēļ). Izskatās arī mūsdienīgi un askētiski (kā jau organiskai kosmētikai pienākas).

 
Smaržu man ir ļoti grūti aprakstīt. Laikam, var just jojobas un kakao eļļu. Es jūtu arī pūdera smaržu. Dienas krēmu ņemt neriskēju, jo uzreiz aiz ūdens, sastāvā nāk jojobas eļļa (man ir kombinēta sejas āda, ar tendenci taukoties T-zonā) un saules filtri tam klāt nebija, kā arī sastāvs gandrīz identisks nakts krēmam.
Sastāvs:


Tagad krēmu esmu pāris nedēļas palietojusi un, kaut gan sastāvā ir daudz eļļu, varu apgalvot, ka poras viņš neaizsprosto. Jau minēju, ka krēmam piemīt pūdera smarža, tad nu arī konsistence viņam ir (kā angliski saka) cream to powder. Respektīvi, uzklājot uz ādas, krēms pārvēršas pūderī. Konsistence nav viegla, ka želejai, bet nav arī smaga kā klasiskam Nivea krēmam. Krēms ļoti labi matē ādu (kas naktī ir ļoti noderīgi :D
Bet uz īpaši sausām sejas zonām (t.i. vaigiem) jūtu, ka mitrināšana ir nepietiekoša. Nekāda "WOW" efekta (vismaz pagaidām) neesmu manījusi, bet nu, laikam, tādu efektu var sagaidīt tikai no ķīmiskajiem krēmiem. Uz bildēm var redzēt cik sausa ir mana roka pirms krēma uzklāšanas:

 
Un cik gluda pēc:


Tad nu kopumā varu teikt, ka šis katrā ziņā ir ļoti interesants produkts, kas labi mitrina un matē taukainu un normālu sejas ādu. Kā arī man tagad radās interese izmēģināt vēl kaut ko no Organic Style sērijas.
Ak jā, cena krēmam ir 22 Lati par 50 ml. Es savējo pirku Douglas veikalā konsultāciju laikā un samaksāju 15 Ls ar santīmiem.
Vai esat mēģinājušas kaut ko no Organic Style sērijas? Kādas atsauksmes? Un arī kādi ir jūsu favorīti no Dzintara produkcijas?