Sveikas, daiļās! Es jau sen nolēmu, ka pasūtīšu sev decembra kastīti, jo domāju, ka tur noteikti jābūt kaut kam īpašam - Ziemassvētku (kosmētikas) brīnumam. Jāpiebilst, ka novembra kastīte bija lieliska, tāpēc, tiklīdz kastītes parādījās iepriekšpārdošanā, es savu box'u uzreiz pasūtīju.
Kā parasti iepriekšējā mēneša pēdējos datumos nagi niezēja un es sameklēju kastītes saturu ārzemju blogos. Nu moins! Tāda vilšanās! Kastīte vēl nebija izsūtīta, tāpēc uzspiedu "cancel my order". Sev par pārsteigumu pēc divām dienām saņēmu vēstuli, ka kastīte ir izsūtīta (kā mana kolēģe mēdz teikt: Šakāļi!). Bet es neesmu ar pliku roku ņemama! Izdomāju, ka no kastītes atteikšos pastā. Bet kastītes kā nav tā nav! Problēma vēl tāda, ka manai maksājumu kartei derīguma termiņš ir līdz decembra beigām. Zinot, ka veikali atgriež naudu tieši uz kartes (nevis kontā), pasākums riskēja izvērsties pēc vairāku mēnešu garas sarakstes ar veikalu, lai dabūtu savu naudu atpakaļ. Pienāca 22. datums, aicinājuma uz pastu tā arī nav, līdz ar to cerības, ka varēšu mierīgi atgūt savu naudu izgaisa. Otrā diena pusē saņēmu aicinājumu un rikšoju uz pastu. Kastīšu saturs jau pētīts-pārpētīts un pat rodas maza intriga: kas tad būs manā kastītē? Kādas ēnas? Spīdums vai zīmulis? Saturu var redzēt bildē, bet par pievienoto vērtību nāk manas emocijas. Pēc gara ievada, skatāmies iekšā:
  • Macadamia Oil Infused Comb. Nu, es atvainojos, WTF? Izskatās tāda bezjēdzīga, bet nezinu, varbūt uzdāvināšu kādai radiniecei, ja būs interese.
  • Pure Gold Collagen (bioloģiski aktīvā piedeva). Vēl viens WTF? Kā vienā forumā kļūdas pēc dāmas nosauca šo dzērienu par kalogēnu (krievu valodas pārzinējām izklausās bezgala smieklīgi). Ražotājs apgalvo, ka, lai redzētu ievērojamu efektu, dzēriens jālieto 8 nedēļas (katru dienu pa 1 pudelītei). Kastītē ir viena pudelīte, kas ir absolūti bezjēdzīgi. Bet es savējo izdzēru intereses pēc. Nē, nekāda kalogēnā efekta nebija :D Garšoja pēc sintētiskiem persikiem-melonēm-eksotīskiem augļiem. 
  • Elemis Papaya Enzyme Peel 15 ml. Man patīk, ka kastītes apraksta grāmatiņā satura daudzums ir korekti aizkrāsots :D Šo esmu jau lietojusi. Patika, bet, ņemot vērā, ka ir lietots, gribētu izmēģināt kaut ko citu no Elemis - visiem nekad neizdabāsi. Mana atsauksme par produktu ir šeit.
  • Murad Essential-C Cleanser, jeb ādas attīrītājs 45 ml. Bāzē nav SLS, bet gan maigāks aģents, redzēsim. Jāsaka, ka vīrs aktīvi lieto tieši putojošus līdzekļus. Postā neies, bet sajūsmā neesmu. Šeit gribas pieminēt slaveno Slaktera kunga frāzi: "Nasing spešal".
  • Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating Oil 15 ml. Mēli mežģošs nosaukums. Jau sen gribu izmēģināt kaut ko no Ole Henriksen. Esmu ieintriģēta, bet labāk nekomentēšu cik daudz kopjošie līdzekļi ir manos krājumos (starp citu, lauvas tiesa tieši pateicoties skaistuma kastītēm).
  • Bourjois acu ēnas. Man ir ticis "vienītis" ļoti skaistā brūnā tonī. Vai komplektā nav jābūt arī aplikatoram? Nē, man jau porolona gabaliņu ar plastmasas kātiņu nevajag, bet nu tomēr. Pigmentācija laba. Par ēnām priecājos.
  • Lord & Berry mini acu zīmulis. Nu tik mini. Kaut kā no citu bildēm biju domājusi, ka zīmulis būs resnāks. Nezinu ko gaidīju vairāk, zīmuli, vai tomēr lūpu spīdumu. Vai tomēr man īsti nevajag ne vienu, ne otru. 

Rezumējot, es labprāt saņemtu atpakaļ savus 20 €, taču kasītes saturs nav nemaz tik slikts. Es labprāt izmēģināšu Bourjois ēnas un Ole Henriksen eļļu. 

Kādas ir jūsu emocijas, redzot kastītes saturu?

P.S. Kastīte bija pasūtīta pirms mana spending ban. Bet, ja kādai ir interese, man veicas labi. Pa 20 dienām esmu nopirkusi:
salicilskābes pulveri, ko pievienoju neveiksmīgam Clinique losjonam;
uzacu zīmuli no The Body Shop, kas man beidzās un man arī bija 25% atlaižu kupons (uzskatu, ka tēŗiņš ir attaisnots);
super-duper maigo Clarisonic birstīti, jo klasiskais variants, kas nāk komplektā, man ir pa rupju :( bet super-duper gadžetu lietot taču gribas! 
Tā lūk.
Pačukstēšu, ka tuvākajās dienās blogā būs fantastisks giveaway ar burvīgām balvām :)