Sveikas, daiļās! Es mēģināšu neatkārtoties stāstot, ka es neizmantoju skrubjus, bet jutīga kombinēta āda pieprasa dziļāku attīrīšanu. Priekš sevis atradu lielisku alternatīvu - skābju maskas. Man ir seni favorīti (Avene Cleanance Mask un Dermalogica Gentle Cream Exfoliant), bet vienmēr priecājos atrast jaunus foršus produktus, tāpēc šoreiz izmēģināju amerikāņu zīmola REN Glycolactic Radiance Renewal Mask un Flash Rinse 1 Minute Facial maskas, kas bija saliktas kopā super-duper izmēģināšanai ērtā Glow and Go miniatūru komplektā. Un, uzreiz teikšu, ka āķis ir lūpā un gribu iepazīt REN tuvāk.

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask. Maskai ir ļoti silikonīga, bieza slidena gela konsistence. Tā viegli klājas uz ādas un smaržo pēc citrusaugļiem. Nedaudz kož saskrāpētu vai sakairinātu ādu. Kad maska ir uz sejas, man rodas sajūta, ka tā silst. Uz iepakojuma rakstīts, ka maska nav piemērota jutīgai ādai, bet mana jutīga āda neprotestē.
Pēc lietošanas āda ļoti gluda un jūtas dziļi attīrīta. Poras ir sašaurinātas un melnie punkti uz deguna paliek gaišāki. Lietojot regulāri (reizi nedēļā) melnie punkti pakāpeniski paliek arvien mazāk. 
Sastāvs: Aqua (Water), Polysorbate 60, Glycerin, Lecithin, Lactic Acid, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Xanthan Gum, Maltodextrin, Sodium Lactate, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Passiflora Quadrangularis Fruit Extract, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Alcohol Denat., Limonene, Phenoxyethanol, Parfum (100% natural Fragrance), Hippophae Rhamnoides Fruit Extact, Tocopherol, Sodium Hydroxymethylglycinate, Linalool, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Citral, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Citrus Tangerina (Tangerine) Peel Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Oil, Potassium Sorbate, Sodium Bisulfite.

REN Flash Rinse 1 Minute Facial (with ater activated vitamin C) pēc konsistences atgādina kokosriekstu eļļu (kas kūst, saskaroties ar ķermeņa siltumu) sajauktu ar bagātīgu devu pūdercukura. Izklausās dīvaini? Jā, piekritīšu, ka konsistence ir dīvaina. Masku paredzēts uzklāt uz sausas ādas ar masējošām kustībām, tas samitrināt pirkstgalus un iemasēt vēlreiz, aktivējot C vitamīnu. Saskaroties ar ūdeni "pūdercukurs", kas, acīmredzami, ir C vitamīns, izkūst un paliek tikai viegli eļļaina substance. Tā jāatstāj uz ādas uz vienu minūti un tad jāskalo nost. Maska smaržo pēc eļļas sajauktas ar C vitamīnu, t.i. eļļaini un ar skābumiņu. Pēc noskalošanas ir sajūta, ka āda ir attīrīta līdz čīkstēšanai, bet ir arī svaigāka, možāka, izskatās atjaunota. Es teiktu, ka Flash Rinse 1 Minute Facial ir lieliski piemērota ādai, kas izskatās pelēcīga un nogurusi. 
Vienā dienā abas REN maskas es nelietotu, bet abas maskas man ļoti patīk un lieliski, ka REN bieži pieejami mini komplekti (kā šis Glow and Go!), kas ļauj izmēģināt vairākus produktus, nenodarot lielu kaitējumu makam.    
Sastāvs: Coconut Alkanes, Ascorbic Acid, Coco-Caprylate/ Caprate, Silica, Sodium Cocoyl Glutamate, Mannitol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Yeast Extract, Copper Pca, Boswellia Carterii Oil, Boswellia Serrata Extract, Glycogen, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Limonene.

Iegādāties REN produkciju var LookFantastic un BathandUnwind. Glow and Go! komplekts pieejams šeit. Cena komplektam 21,49 € (ieksā divi produkti 20 ml katrs).