Sveikas, daiļavas! Sākšu ar to, ka man ir kombinēta sejas āda (taukaina T-zona un normāla pārējā āda), tāpēc vienmēr izvēlos oil-free tonālos krēmus un pūderus. Teint Resist uzreiz piesaistīja manu uzmanību, jo ražotājs sola, ka krēms sniegs ilgstošu noturību un ultra komfortu. Krēms ir ideāli piemērots normālai, kombinētai un taukainai ādai.


Teint Resist ir diezgan šķidrs (ne tik šķidrs kā Chanel Vitalumiere Aqua), līdz ar to ļoti ekonomisks. Man tas ir jau varāk kā gadu un ir izlietota apmēram puse (jāsaka, ka pa ziemu lietoju citu tonālo, jo pa ziemu mana āda kļūst manāmi gaišāka un sausāka). Krēmam ir jauka, bet neuzbāzīga, smarža. Pārklājums ir vidējs un izskatās apbrīnojami dabiski. 

Pirms Teint Resist uzklāšanas:


Un pēc:


Kā jums efekts? Man ļoti patīk, ka šis brīnums ideāli nosedz apsārtumus (man ir daudz plīsuši kapilāri). Āda ir matēta, bet bez maskas efekta. Pārbraucot ar roku pāri sejai āda ir samtaina un nepaliek nekādi traipi. Noturība ir ļoti laba - pēc 8 stundām nesaiet porās un krunciņās. Āda ir matēta 4-6 stundas, bet kad sejas tauciņi sāk ņemt savu, krēms vienalga izskatās ļoti dabiski un nekur nepazūd!
Manuprāt, Teint Resist ir tiešām labs tonālais krēms kombinētai sejas ādai (ja, protams, tu negaidi uber matētu izskatu :)
P.S. man ir tonis #5 Peach, ko iegādājos Douglas veikalā par 36Ls.