на русском напишу чуть позже :)

Sveikas, dāmas! Tad nu šodien izdomāju pastāstīt par manām Sigmas otām. Drīzāk sakot - par favorītiem. Favorītos ir iekļuvušas 3 otas: F25 Tapered Face Brush  (konusveidīga sejas ota), F10 Powder/Blush Brush (pūdera/vaigu sārtuma ota) un E25 Blending (iztušēšanas? ota).

no augšas uz leju: E25, F25 un F10

Izskatās, ka F25 man tika jau no jaunās sērijas, bet F10 vēl no vecās:


Bet godīgi sakot, man vecā sērija patīk vairāk, jo matēts otas kāts (atkal jau "manuprāt") izskatās "dārgāk". 
Vispār diezgan ilgi biju savas ideālas pūdera otas meklējumos un visu laiku otas bija vai nu pa lielu, vai nu pa cietu, vai vēl nez kas. Līdz atradu F25! Ideāla ota pūderim. Dabīgi sari ir mīksti, bet elastīgi, nevis ļumīgi. Otas forma ļauj ērti uzklāt pūderi ne tikai uz pieres vaigiem, bet var iekļūt arī grūtāk sasniedzamās vietņās, proti - apkārt degunam. Pateicoties tam, ka ota ir melnā krāsā, va labi redzēt paņemta pūdera daudzumu. Secinājums: esmu atradusi savu ideālo pūdera otu. 
Arī vaigu sārtuma otu meklēju diezgan ilgi. Līdz šim favorītos bija Ecotools Blush Brush, bet, man šķiet, ka viņai sari ir drusku pa blīvu, kā arī otas "frizūra" ir pārāk kupla. Sigmas F10 otai "frizūra" nav tik kupla, līdz ar to var uzklāt sārtumu precīzāk. Un arī vizuāli F10 man parīk vairāk (esmu taču sieviete, man svarīgi, lai ota ir arī smuka :) Vaigu sārtumu paņem labi, atdod arī labi. Ko vēl vajag? :)
E25 otu saņēmu par brīvu veicot pasūtījumu. It kā mājaslapā ir rakstīts, ka complimentary gift (kas arī ir E25) saņem, ja iepērkas virs 30$, bet vienu esmu dabūjusi arī pie pirkuma 9$ vērtībā. Tad nu par pašu otu:
E25 ir ideālais dubultnieks MAC 217.

no kreisās uz labo: vecā Sigma E25, jaunā E25, MAC 217

Manuprāt, jauna E25 ir vēl līdzīgāka MAC 217, vai ne? Jāsaka, ka E25 ideāli iztušē acu ēnas. Es varu uztaisīt acu make up, izmantojot tikai šo otu. Tā kā, ja Tu gribi nopirkt savu pirmo otu, bet nezini ar ko sākt, es iesaku ņemt Sigma E25. Starp citu MAC līdziniece maksā 2 reizes lētāk un pilda savas funkcijas tāpat kā MAC 217.
P.S. Cenas otām Sigmabeauty.com mājaslapā: F25 - 22$, F10 - 16$, E25 - 9$. Un, manuprāt, katra no šīm otām ir savas cenas vērta!